sooviks,et antud foorumis võtaksid sõna vaid inimsed kellel endal reaalne kokkupuude rekkadega(või veokatega).ülejäänud kellel soov klahve toksida,minge palun mujale foorumisse.
olen ammu sellise teema siia püstidada. siin hakkavad ikka jube hullult mingid tattid vahele panema. sõna otseses mõttes räägivad ja siis sõimavad.räägivad seda mida sylg suhu toob.
hahaaa sina võibolla tõmbad minema siit? mine maja taha liivakasti mängima omasugustega. jällegi küsimus sulle, et kas see pidi mingi nali olema v? kui oli siis ma juba naeran ahahahahahaahahahaahhahahahahahahahahahahahha. ja mis see fekaalimasin siia puutub? teemast panid sa ikka väga kõrvale.
olgem ausad, kui siin keegi kildu ei rebiks, siis ei käiks siin niipalju inimesi. nalja peab ju ka saama. ma irnun kogu aeg seda foorumit lugedes. kõvasti saab nalja. mis siin salata, sellepärast ma siin käingi.
enamus rekkamehi on www.profid.ee foorumis, seal on oluliselt mõistlikumad jutud ja teemad.
Tatikad kes siin reostavad seda foorumit, paluks profid.ee -sse oma nina mitte pista.
www.profid.ee foorum on nüüdseks surnud. selle lasi põhja keegi preeria koera nime kasutav isik, kes siis kustutas kommentaare, mis talle ei meeldinud või olid paremad kui tema omad. kahju, päris asjalik koht oli enne.