Veoautod ja rasketehnika

Vanemad mehed paluks abi!

kaak poiss
18:36 05.06.2005
kolmapäeva hommikul on minek itaaliasse. esimene reis mul ja äkki keegi oskab soovitada mida kaasa osta? söögipoolist ma mõtlen? autosse soetasin väikse gaasiballooni. mida peaks välismaal kartma?
eku
18:38 05.06.2005
mis selle gaasiballooniga teed ?
loodetavasti on see ikka metaan, põleb teine kuramuse hästi.
vilx
18:43 05.06.2005
süüa võta paar grillvorsti ja 2 saia, aaa päikese limpsi võta kaa :D:DDDD
äkki küsiksid ämma käest :DD

eks sa ise tead mida sa sööd ja mis säilib :D
Silver
19:09 05.06.2005
Kui autos on külmik siis seda mis endale meeldib aga kui külmikut pole eks siis ikka konservid ja salvesti purgitooted.
Välismaal peab kartma ainult enda lollusi
killer
20:32 05.06.2005
Loen ja imestan:lällaris nutame,et noori ei tule rooli,vaba reisi ei saa-juhte pole jne,jne.Sellise suhtumisega-küsijale kohe pasunasse-me uusi juhte ei näegi!Kurat,kes meist profiks sündis!?Algajale küsijale-enne,kui küsid,mõtle mida ja kus ja kellelt küsida,et selliseid vastuseid mitte saada,kindlasti oleks arukam küsida silmast silma,meil arukaid juhte ka.
andrei
20:51 05.06.2005
kle killer räägi veits selgemini. ei saa aru mida sa üritad seal seletada. mida sa puterdad. võta pudipõll eest ära ja räägi korralikult.
treilamees
21:03 05.06.2005
killer tahtis öelda ,et siit foorumist on raske loota normaalset vastust kuna siin käivad peale rekkameeste ka .........d keda ei saa isegi autojuhtideks nimetada.
kah rekkamees
21:39 05.06.2005
ega jah. siin liigub vähe neid rekkamehi. aga liigub. kindlasti kui lähed võtad konserve kaasa, kui tartus oled siis mine salvesti poodi. sealt saab odavamalt suppe ja värke. kunagi ise ostsin veel nuudleid kõvasti kaasa, nuudlid konserviga olid väga head aga nüüd viskas kella ette. kaasa võid veel võtta igast vorste ja värke. ühesõnaga vaata mida sa kõige rohkem sööd ja mida lihtne valmistada on, seda võta. edu sulle siis. anna kunagi teada siin foorumis kuis läks.
mägismaa
09:23 06.06.2005
kartuliputru, jogurtit, suppi ja nüüd saad isegi mõnes korralikumas peatuse kohas grillida

põhimõtteliselt jah, et kõik mis säilib ja sulle endale meeldib
vilx
13:14 06.06.2005
no kurat seda peaks ikka oma peaga teadma mida süüa kaasa võtad ja mis kuidas säilib.
ime veel, et ei küsi mis värvi sokid kaasa võtta ja mis riided :DD
sry et siin mõlisen aga avaldan oma arvamust
est
13:27 06.06.2005
nõustun osalt vilxiga aga samas, kui tõesti pole ennem käinud, siis ikkagi hea küsida. oleks ju tobe välismaal avastada, et näe, seda toiduainet oleks võinud ka kaasa võtta jne. ja samas küsija suu pihta ei lööda.
Veiko
13:42 06.06.2005
Supid, nuudlid, pudrud, kanister puhta veega. Kui külmik on siis juustu, võid ja konserve. Kui õnnestub taga istuda siis kõvasti õllet. Suurlinnades tuleb olla tähelepanelik liikluses(ühistrantspordi rajad ja teeäärsed politseipikapid millel tagaluugid üleval, vilkureid siis ei näe). Muide seal kerge "lõhn" lubatud aga pole vist mõtet.
mägismaa
20:52 06.06.2005
...autosse soetasin väikse gaasiballooni. mida ...

kui väikese
seda kõige väiksemat pole mõtet osta
saab kähku tühjaks teine
aga viieliitrised on juba teine teema...
kaak poiss
21:29 06.06.2005
gaasiballoon ongi mul 5 liitrine, rohelist värvi. tänud igasuguste vastuste eest. hoidke siis pöialt, et mul esimene reis hästi läheks. kui tagasi jõuan siis annan teada kuis läks. homme lähen laadima.
raul
22:21 06.06.2005
andres
12:48 07.06.2005
vabandust aga olin enne sõidus ja ei saanud sind selles küsimuses aidata:(, aga kui teepeal oled ja aega on või siis kui tagasi tuled siis anna teada kuidas läheb/läks. Aga tean et esimene reis oled närvis...et järsku sõidad valet teed pidi jne. Ja kui ei leia kohe kohta üles, siis ära paanitse. lappa veel kaarti või kasuta Gprs-i.
Ja edu sulle.
tulevane
13:08 07.06.2005
kui saad siis võiksid mulle ka kirjutada...loodan ka asjad niikaugele saada,et juulis esimese reisi teha.
mees
18:06 15.06.2005
Vaata et siis kellegi kaasa võtad Poolas litse nii palju et üksinda ei jõua ära panna!
Ok edu siis reisiks!
kaak poiss
21:00 16.06.2005
Noo tervist mehed! Jõudsin täna edukalt Eestisse. Andsin lõuna paiku koorma ka maha. Nüüd olen kodus. Minnes sai kogetud Poolas libapolitseinikut. Sõitsin Poola-Saksa piiri. Kuskil ennem piiri mingi 50-55 km tahtis peatada Poola politseivärvides auto. Kuna olin metsa vahel ja teadsin, et eespool on üks valgustatud koht, ei võtnud hoogugi maha ja põrutasin valgustatud kohta. Jäin seisma ja siis enam seda autot ei olnud. Itaalias otsisin tükk aega kohta taga, kuhu ma oma koorma pidin maha andma. Aga lõpuks ikka leidsin ja sain maha anda ja kohe edasi sõita tagasikoormat peale võtma. Nüüd esmaspäeva hommikul uuesti laadima ja sama marsuut. Olen õnnelik, et valisin just selle töö.
Aivar
10:49 19.06.2005
Noo esimene reis paistab sul sujuvat ilusti. Poolas talitasid täiesti õigesti. Endal ka paar sellist juhtumit. Tubli oled igastahes olnud.
killer
12:57 20.06.2005
Kaak-poiss,tore,et sul reis sujus,edu edaspidigi!Üks küssa-oli see su essa reis Itaaliasse või üldse eurosse?
andres
22:34 20.06.2005
MA saan ta esimesest kirjas aru, et tal oli üldse esimene reis eurosse. Alguses tulekski itaalias, hispaanias või türgis ära käia. Siis saad ikka pika sõidu kogemuse kohe kätte.
Ja ütlen seda, et oled väga tubli! Ja politseiga käsitlesid õigesti!
Kui politsei palub mul peatuda valgustatud kohas, siis jään seisma. Aga kui kuskil pimedas, siis vajutan gaasi põhja ja lasen 89-ga edasi :D.
Ja veelkord tubli oled!
Soovin sulle edu ja kohtume teepeal. Kuigi tundub et sa sõidad itaalia vahelt ja mina satun väga harva sinna kanti, aga ikkagi!
edu ja hoia kettad korras.
andres
22:37 20.06.2005
aga vahepeal tundub et ei olnud esimene reis eurosse, sest ütleb nii..."Kuna olin metsa vahel ja teadsin, et eespool on üks valgustatud koht."

Või sa teadsid seda, kuna olid teinud reisud kellegiga ennem kaasa?
lihtsalt tahan teada.
andres
22:41 20.06.2005
Ma oleks võinud kohe kribada, mitte siia kolm postitust järjest panna, aga mis siis ikka.

Tahtsin seda öelda, et sa ütlesid kõige parema fraasi/ütluse (kuidas kellegile) mida ma üle tüki aja olen kuulnud!

"Olen õnnelik, et valisin just selle töö"

Vot see teeb meele rõõmsaks :D
andres
08:49 21.06.2005
kuule äkki räägiks kuskil juttu? näiteks msn-is?
Tahaks sult mõningaid asju küsida.
raul
20:08 25.06.2005
edu sulle edaspidiseks
kusti
20:32 25.06.2005
ma ka rekkamees ja täna jõudsin esimeselt reisilt tagasi.päris huvitav oli