kas keegi teab sellisest navigaatori tüübist nagu auto route, ning kas oskate soovitada milline oleks parim cd kaart euroopa teedele. ja kui kellelgi on midagi, kas tõmmata ei saaks, ette tänades.
Endal olemas mingi route planner europe sõber kuskilt kaugelt maalt ostis!
Seal on küll muidu ilusti kõik teede kaugused peal ja saad vahemaasid mõõta ja otseteed otsida jne...
mingi eriti hea aadressi värk pidi ka seal olema kuid ma pole süvenenud! seda rääkis mulle tuttav kes otsib masinaid saksast!
Aga kysimus selline, et kas see auto route hakkab tööle ka ilma mingit gps omamatta. Et nagu võtan läppari installin auto route ära ja kaart olemas? või on vaja et auto peal oleks mingi mobikit või gps vms. Et kes kasutavad neid systeeme kuidas asjad käivad? Ja palju yle rekaparklates Saksa kandis neti võimalust on(ei hakand eraldi teemat tegema)?
autoroute installid ära ja pane marsuut sisse. pane lähtekoht ja sihtkoht, kui vaja kusagil peatuda siis ka peatused, ja siis ta näitab ära lühema tee ja kaua umbes aega kulub.
Ma olen saksas kuulnud neid kollaste soome mersudega eestlasi rääkimas mingist marta süsteemist. Niipalju kui olen aru saanud juhatab see värk neid saksas ka staudest mööda. Ma ise pole seda asja näinud aga peaks olema ka ikka mingi arvuti moodi asi ja mehed ka kiidavad.
võibolla on see nende oma auto-gps või siis tuleb otse satist aga seal peab ka kõva läppar olema et jõuab infot alla laadida ja staust teatama, aga ei tia ex proovin. tänud
Microsofti autoroute on igati tore ja väärt asi, kuid nimelt üks väike jama on.
Näiteks 2002 aasta versiooni on väga hästi sees sakas, aga rootsi on väljas ja taani on ka sees osaliseks. Õnneks on 2001 aasta versioonis sees rootsi ja 2003 aasta oma taani ja saksat enam ei ole.
Ühesõnaga, kui mingit autoroute paigaldate siis vaadake ennem, et seal oleks teile sobiv piirkond ikka olemas.
Pets tõi hea punkti välja.. kuna EU otsustas, et tema enam MSile kaardiinfot ei anna, siis iga Autoroute 2001 edasi on väiksema arvu riikidega.. Perverssus ruudus.
sa Raul pois kirjutasid et MARTA jaoks oleks vaja vinget läpakat et andmeid alla jõuaks laadida,aga see asi pole nii MARTA ongi auto personaalne GPS süsteem mis toimetab vastavalt sellele mis riigi CD oled sisse pannud ja ta on tunduvalt parem kui läpakas ainult pilt on pisikese võitu.
Rekka jaoks on ikkagi Route66 on parem, kunas on konkreetselt ka rekka jaoks mõelnud, Autoroute on sõiduka oma, ei mõtle sildadele ja massile, mõlemad soovitavalt 2005.a. versioon.
rout 66 on ok aga koos gps antenniga ei toimi köige paremini.nool jääb nati maha ja ei räägi sulle,pead ise koguaeg jälgima. parem on mobilnavigaatori programm. see toimib antenniga paremini. aga nyt on ka päris uus lkw programm. see peaks super olema.aga ise pole sellele veel pihta saanud,
Ise kasutan autorout2002 ja autoroute2005.
2002 sõidan sees eesti, läti, leedu, poola
2005 siis tsehhi, saksa, taani, norra, rootsi, soome.
2005 on tunduvalt parem ja täpsem, kui 2002 - kuid mida sa 2005 teed, kui tsehhi juhendatakse läbi rootsi-saksa, kuna sealt endine idaeuroopa puudub.
Räägitaks, et 2006 aasta versioonis on ka endine idaeuroopa sees ilusast.