Tuli selline pöörane idee, et ostaks endale tavasõidukiks Zil´li, kuna tavalistest autodest on teatav tüdimus peal. Et teeks lihtsalt pulli ja prooviks, pensuraha ka praegu jätkub ja isa kaudu peaks igasuguse remondi teostamine ka suht valutu olema. Usun, et linnas sõitmine ja parkimine saab suht naljakas olema. Ega ei juhtu kellelgi enamvähem korralikku Zil´li olema?
No ma ei tea, pulli pärast võiks mingi lauakoorma panna, kuid algselt mõtlesin lihtsalt V8 mürina saatel kulgeda ja itsitada selle üle, et seda kõike ikka päriselt teen :)
Ma töötan praegu zilliga.Talvel tegin väikse kap remondi ka.Ta on
veepütt.Firma arvas,et peaks maha müüma.No eks tee oma pakkumine.
Jookseb üle 90-kümpi välja kah.Olen nii mõnelegi ära teind.Kõva sõna.
võta vana ZIL 157 hüüdnimega ZAHHAR see teravaninaga ja vääga stiilne (vist ameerika 1936 a prototüübi baasil Moskvas tehti veel 80nendatel)
Kuna puuduvad rooli ja pidurivõim siis tunnike linnas kruisimist võrdub 1,5 tunni jõusaaliga.
to august
zahhari/stupat toodeti tõesti 80`te lõpuni, kuid viimastel mudelitel oli juba roolivõim tehasest peal.
Mis puutub pidurivõimu, siis õhkpidurid ja pidurivõimendi ???
Aga originaaliga raiesmikul on äge küll, rooli ei tohi puutuda, kui sõrme-käeluud armsad on. Kõrbes lahtise liiva sees veelgi ägedam.
augustilt
olen sinuga nõus ja minu zahhari teadmised on aegunud ja pealiskaudsed.
SORRY!!!! aga kui kellelgi on pakkuda sõjaväe porte või furgooni olex huvitav.
Selline lugu, et mul oli see idee 1,5 aastat tagasi ja tegin teoks.Nüüdseks siis olen Zil 157 omanik ja päris lahe on selle riistapuuga mööda linna sõita.Tõsi paljudesse kohtadesse ei saa minna sest 8t märk on ees.Aga see eest kompenseerib selle see, et saab igale poole minna metsades. Kurb asi muidugi see, et bensiini läeb roppumoodi(tehase norm 50L/100).Kindlustus pole küll hull sel aparaadil.Minu koefitsendiga (60) tuleb aasta umbes 1200 eeku.Pidurid on õhkpidurid ja peavad nagu kännu taga.Pilt aparaadist on üleval www.carrating.org.
nojah, oli endalgi kunagi selline Zil157. ma ei mäleta mis aasta väljalase ta oli, aga mitte viimaste hulgast... läbitavus...ooh jah...söidab peaaegu vett mööda... :-P manööverdavus paraku nullilähedane, kandevöime ka suhteliselt kehv... sellepärast sai teine maha müüdud.
Töötavad küll, kuid nende linkide kirjutaja pani kogu joru lõppu , (ehk siis koma). Õige on nii: http://www.ratholedesign.com/zil/ .
See esimene link ongi vist vale.
Vanasti nimetati neid kamasse MAZ tüüpi autodeks ja toodetakse ka erinevates kohtades, esimesi Uuralites ja teisi Valgevenes. Kui geograafilisi teadmisi ei ole, siis teadmiseks: nende kohtade vahe on üsna mitu tuhat kilomeetrit
tervist. äkki keegi oskab lähemalt tutvustada zil 131 rida 6 turbodiisel esisilla sisse välja lülitamist ja vintsiga töötamist. Kuskohast juhitakse jne oleks huvitatud sellisest infost juba ette tänades.