Veoautod ja rasketehnika

Miks kiirus 70-80

Kaaskannataja
00:03 14.06.2005
No aru ma ei taipa miks need konteineri vedajad loivavad siukse tobeda kiirusega ja ega neid tagant tulijad kah eriti ei huvita.Krt paljud ju uued autod resurssi peaks ikka ****ks olema või kõik tilg´utavad küttekest?
urri
00:24 14.06.2005
Nii see ongi ,et ei saa vajutada kuna küte maksab ja täpselt nii on ka venelased EU teedel. Sa mine räägi mõne sellise vennaga ja ma olen surm kindel,et eestikeeles see sul ei õnnestu! Nii et tehke omad järeldused kes meil ikka liiklust takistavad.!!!
looder
09:36 14.06.2005
ega suunaga möödasõiduvõimalust nad ka näidata ei taha.kehv on küll neist täislastis möödasõitusid teha,aga saab hakkama.
tm
12:20 14.06.2005
Näiteks seepärast, et enamikel uutel rekkadel kiiruspiirik kas 95, 90, või 85 km peale häälestatud. Ja selle maha keeramise eest saab ilge trahvi.

***, aruma ei saa hädaldajatest. Sõidan ise suht palju väikse autoga ( ~4000-5000km kuus), peamiselt tln-trt-jõgeva-põlva. Ükski rekka pole paari aasta jooksul ühtegi lollust teinud - enamasti näidatakse möödumiseks suunda , hoitakse teeserva, jmt. Kui ise sõidad mõistlikult, mitte ei lähe pimedas kurvis rekkast mööda uhama oma ostukäruga, siis ei tee ju keegi liiga
TO Kaaskannataja
18:49 14.06.2005
Ei ole naljaasi, kui see konteiner peaks sõiduajal sealt minema lendama. Vaata natuke neid Eesti teid, siis saad aru, miks on suhteliselt võimatu sõita 90 km/h. Ise olen sunnitud alalõpmata laskma 70-80 kilomeetrit tunnis, kuna koorem suur ja teed viletsad. Ei mina hakka riskima, et koorem võib maha kukkuda.
arx
19:06 14.06.2005
no pane rihmad või ketid ka siis peale, ise kyll sellist tööd teha ei viitsiks. oleneb mille eest makstakse;)
niisama
18:10 15.06.2005
to arx: mis sa arvad, et nendest rihnadest on kasu, kui kont(konteiner) suvatseb "ära minna" siis eriti ei hoia miski rihm teda kinni.
See hädaldamine on küll juba ennast ära ammendanud, ärge sõidukat tehke tee peal sigadusi, ise sõidan ka sõiduautoga ja rekkatega ei ole probleeme olnud, kuid rekkaga kaassõitjana on suhteliselt tihti ette tulnud, kus mingi vanker suvatsenud t....ra. keerata.
to arx
20:32 15.06.2005
Kuule, kui sa selle värgiga vähekesegi kursis oleksid, siis sa teaksid, et kui konteiner on rihmaga kinnitatud ja ta hakkab haagise pealt maha vajuma, siis järele annab kõige nõrgem lüli. Kui ei lähe üksi konteiner, siis ta võtab veel kaasa kogu haagise.
Minu teada on konteineritel siiski kinnitusmehhanismid teistmoodi aga teeb sama välja, sest kui ikka konteiner tugevasti kaldub, siis tirib ta haagisel rattad maast lahti.
guits112
21:34 15.06.2005
mööda ei saa, aga mis siis tegema hakkate kui meie teedele 25,25 m sed tulevad??
kuu
21:42 15.06.2005
ei olegi vaja mööda sõita sõidad meetri või poole kaugusele suretad mootori välja ja sõidad tuules
aga tõsisemalt ei ole mul kah nendega probleeme olnud, osad näitavad muidugi aktiivsemalt möödasõiduvõimalusi kui teised
Kaaskannataja
23:20 15.06.2005
Kle kondi vedaja *** tehke oma haaked lõpuks korda(on nähtud küll neid pooleks läind raame jne.)ja sõita võiks ikka 85-ga.Teised saavad sõidetud ja teie ei saa vä?Metsakad panevad küll ülekaaluga ja ei hädalda üldse mis siis sellel konteineril nii erilist on,et temaga sõidetud ei saa?Jutt loomulikult ei käi kõigi kohta.No nähtud küll ju reedest tipp tundi tartu mnt. kus üks rekka ees nõkutab tasapisi minna ja 2 kilti järtsu taga.See viib ju igast bemari rullnokkurid nii endast välja,et vaja kas paremalt või vasakult(kui auto ikka vastu tuleb)mööda pressida.
niisama
10:39 16.06.2005
kontdi haagis ja metsa haagis on kaks eri asja, sa nagu võrdleks ööd ja päeva. Tõesti palun, kui asjast ei jaga siis ei ole mõtet targutada, probleeme võite tõstadada. guitsil on õigus, kui peaksid tulema 25,25 m (üks vist isegi eestis on) siis ei saa te paremalt ega vasakult.
teiseks ega te ei tea kas seal rekka roolis on äsja rekka peale tulnud inimene või juba tegia vend, sest kes äsja on tulnud ei julge kiiresti sõita, see ei ole mitte niisama lihtne sõita ja vastudada, kui peaks õnnetus juhtuma siis rekka viib enda eest ikka palju autoid.
mägismaa
18:12 16.06.2005
normaalne autojuht valib ise endale kiiruse jms.
pkv mehed, kes midagi ei tea, peaks tõesti siin kohal tasa olema
red
12:28 23.06.2005
to:niisama
Sa tundud kõva kondi vedaja olevat,aga millest sa järeldad,et nendega nii erinev sõita on kui mingite teiste haagistega või pole sa millegi muuga liigeld.Mina tean igatahes seda.et kondis seisab kaup paremini paigas kui tendis või külmikus,sest tendi kere mängib meie teede peal ja külmas on seda tunduvalt keerulisem kinnitada.Ja peale selle on kondis kaup isegi eriti hästi kinnitatud,sest see peab ka merel kinni jääma ja jutt kondi ära kadumisest on pehmelt öeldes jama kui ikka lukud korras ja raam terve,aga kui pole on see juhi süü,et sellise saastaga teele läind.
Minu arvamus nende 70-ne klubi meeste kohta on see,et tihend rooli ja tooli vahel on vilets või isegi väga vilets.
looder
15:18 23.06.2005
või see tihend saab aastalõpus kopsaka preemia,et suutis säästlikult sõita või teeb kütet omale või ka müügiks.
LOL
00:17 24.06.2005
Vaadake Eesti teid ja alles siis tulge rääkima.
Konteiner on tõesti suht hästi haagise küljes kinni aga ise vean pakitud laudu, mis on lihtsalt rihmaga haagisele kinnitatud. Eriti üle 80 ma ei kipu sõitma, sest vahepeal kipub koorem päris korralikult õõtsuma. Ja siin ei ole probleem juhis, pigem Eesti teedes, mis on mingit imemoodi ära vajunud ja iga meetri tagant on mõni huvitav hüpe.
laua vedaja
11:43 24.06.2005
olen ise ka laudu vedanud ja tea et kui ikka rihmatega korralikult kinni ei lähe see lauapakk kuhugi, kui oli yle 2m pakid pain 2 rihma (vahepeal on olnud 14 rihma korraga käigus) sai vabalt s6ita 90. kuigi eks kiiruse valib ikkagi juht ise arvestades koorma suurust ja tee olusid.
laua vedaja
11:43 24.06.2005
olen ise ka laudu vedanud ja tea et kui ikka rihmatega korralikult kinni ei lähe see lauapakk kuhugi, kui oli yle 2m pakid pain 2 rihma (vahepeal on olnud 14 rihma korraga käigus) sai vabalt s6ita 90. kuigi eks kiiruse valib ikkagi juht ise arvestades koorma suurust ja tee olusid.
to lauavedaja
14:19 24.06.2005
Oleneb laua pakkidest. Üks päev ma viisin laua pakki, mis oli firmas halvasti pakitud ning pärast kui tõstukijuht sellele viletsale pakile teise paki peale tõstis, jäi see koht suhteliselt ****sti. Tallinn-Narva maanteel üle 75 ei julgenud selle koormaga sõita. Ühes slaalomilõigus mõtlesin küll, et nüüd raisk rihmad annavad järgi. Õnneks pidasid vastu.
kuits
15:13 25.06.2005
Redi jutt suht õige,ise olen konti vedanud 8 aastat ja pole ühtegi ära kaotanud ehki sõidan 90 olenemata kondi kaalust.venijad on tavaliselt veneegid kes muidu töötavad ja siis omale söögi raha paagist lasevad ja mingi osa on ka lihtsalt mökud.muuseas kont kinnitub 4 nurgast lukustiga ja küllili minnes võtab auto kaasa.
to kuits
16:09 25.06.2005
80-ga sõitjad on siis mökud või ? Eriti loll jutt.
guits112
22:17 26.06.2005
70-80, kimavad meil poolakad muud löunanaabrid!! ning kallaja vennad om kamasside ja massidega!! tallinna ringil kohe kena vaadata nedd ronge mis yksteisele vastu vuravad, niiet koleegad kallajad , vaadake ka mis toimub te seljataga
Ints
23:21 26.06.2005
Need kamazi mehed ajavad ju kohe naerma!