Kuidas on teil lood kilomeetrite ja palga suhtega. Hakkas see asi kohe huvitama, kuna tean ühte meest, kes sõitis kuus 12 000 km maha ja sai selle eest 10 000.-, teine mees sõitis aga 6 000 km kuu jooksul ja sai selle eest samuti 10 000.-
Kusjuures tegemist on eestisiseste otsadega.
see 10- 12000 eestis kuuajaga maha uhada pole mingi kunst! yldiselt km eest eip maxta enam, öigemini pole seaduslikku alust!!palga nummri reegib ikka iga mees isevälja!! aga meie mehed ,need poolmudu rabavad!! soovitaks protsenti sissetulekupealt , mida autu teenib!!
Jätke see jama-protsendipalk on palkade surm!!See kehtib enamustes Leedu ja Poola firmades-kuulake nende HALAMIST!Kuidas saab juht kontrollida summasid,mis takistab variraamatupidamist firma sees ja isegi vedaja ja maksja vahel?Kas olete kindlalt mõttel-mõni chef võib ju pätt olla,aga minu oma ei ole kohe kindlasti!?Ma ei kirjutaks kunagi sellisele töötasu arvestamise lepingule alla!
guits112-le Minu meelest ka protsent sissetuleku pealt on ebaseaduslik. See protsent ju eeldab ikkagi kah kilomeetrite läbimist ja tonnide vedamist.
Killer Ka minul on protsendipalk ja olen täitsa rahul, kuigi alati võiks palk suurem olla. Aga võib-olla olen rahul sellepärast, et mina saan oma protsendi iga kuu kindlalt ja täpselt välja rehkendada.
Firmas peaks olema mingi kindel miinimumpalk paika pandud. Näiteks iga kuu saad vähemalt 10 000 palka. Aga kui juht on tubli, siis palga skaala tõuseb natuke ülespoole, näiteks 10 000 kuni 15 000 krooni kuus.
minu firmas 15000 kuu palk kui km ja palk yletavad 15000 saab juht rohkem a kui näiteks tuli km eest palka 5000 ja muidu palk on 5000 saab ikkagi juht 15000.-
Kas su firmas on siis nii, et min. tasu on 15 000 kuus.
Sellest muidu palk on 5000 kuus, millele lisanduvad kilomeetrid. Ehk siis kui sõidad üle 10 000 km, näiteks 12 000 km, siis saad 17 000 kuus kätte (muidugi eeldusel, kui kilomeeter maksab 1 kroon).
Kas sain õieti aru ?
pikamaa rekkajuhid saava ikka mõtetult vähe palka sellise töö eest.
kui üks kõik kus tööl käija ja seda kuude päevad ja ööde viisi järjest siis võib iga tööga palju teenida
minu taadi firmas saab autojuht enamvähem sama palga koos päevarahadega kui minu firmas autojuht ilma päevarahadeta.see oli tema autojuhi soov. mina oma palga pakkusin ise välja.
head mehed! kilomeetripalk ja protsent sissetulekust on ikka üks kamarajura. te sõltute ju mingi müügimehe tööst. ja kui tekib tühi aeg ,kus pole koormat, siis seisate tasuta kuskil bensukas ja ootate (kes 2 päeva, kes 2 nädalat). kindel kuupalk ja asi ants. on tööd või pole, see pole teie mure. ja kui tööd pole, siis ei pea teie pere kannatama.
Ei ole kamarajura. Ja mis krdi müügimees veel. Polegi firmas niisugust meest tööl. Sõltun ainult iseendast, niipalju kui teen, niipalju ka saan. Ja tööpuudust pole ka veel siiamaani olnud, pigem vastupidi. Samas olen Sinuga ea miis poolenisti nõus kah, ega igalepoole see protsendipalk tõesti ei sobi.
köikse targem on ikkagi välja kaubelda kindel kuupalk, kui ikki sulle öeldakse et selle passimise eest sulle ei maxta.. nu olgem ausad mis tykitööst me reegime?? km hind vei mis veel?? teab mehi kes saavad a´la 10ka käde ons siis vei ei ole tööd!!( sise jautus vedu) see protsendi palk mis ennist sii pakkusin on ka suhteline!!! yhesönaga köik söltub iiki mehest endast , mis hinnaga ennast müüb
to miis. selle müügimehe all mõtlesin ma seda meest, kes koormaid otsib. väikestes klubides teeb selle töö pealik ise, aga suurtes on ametis igasugused logistikud ja tont teab mis nimelised veel. Kui nende töö on tiptop, siis on hästi, aga kui mingi kunde leiab odavama vedaja ja sinu firma jääb ilma tööta kas või lühikeseks ajaks, siis on jama. see muidugi ei kehti kõikjal aga siiski on oht olemas. seetõttu on kindlam kindel kuupalk, mitte sõltuvus kellestki-millestki.
palk ju tavaliselt miinimum ja siis kuidas makstakse,-kuidas ennast müüa oskad.Aga mingid piirid võiksid ikka olla.Varem oli km ja palk.Nüüd aga ei saa enam üldse aru kuidas makstakse.Ülemus ütleb-selle reisiga teenisid nii palju või nii vähe.Ise ei saa enam mingit arvestust pidada.
Reeglid ikka paika ja siis kord ka .