Tere, kumba firmat teie soovitate. TransService või linford.
ühel autoks volvo fh12 ja linfordil (nagu teada) scania.
Mõlemal saaks veo Eesti-Rootsi vahelt ja palk enamvähem sama.
Just sellepärast küsin, et tahan teada kus firmas on vähem janti.
Et kui sitsid 2h ummikus, siis ei pea kohe ülemusele teada andma miks suurem kütusekulu. Ja lihtsalt kummas firmas sujuvad asjad paremini?
siin hakkab juba vägisi kiskuma selle teema peale, mis on parem ja mis halvem aga küsimus on selles et kus firmas on lihtsam ja see et te ütlete lihtsalt hea või halb ei aita ju eriti, igaüks võtab seda ju oma mättaotsast aga tulge näidetega lagedale siis on ju hoopis lihtsam valida.
ega igal firmal on omad plussid ja omad miinused, kahjuks Transservisest eriti põhjalikult ei tea, aga see eest Linfordist küll, eks Linfordis olegi see "ora *****s" kõige suurem miinus ja kui oskad pealikuga suhteid mitte kihva keerata siis ei ole häda midagi.
Eks ostuse pead sa ise langetama ja tavaliselt mine sinna kuhu ise tahad minna, mitte sinna mida sõber käseb või keegi teine.
Selline lause on TransService kodulehel. veod kirjaümbrikust kuni ülegabariitsete kaupadeni; .Ümbrikut on ikka nats jama vist viia.Jooksed segaseks. TransService on maksevõlg ka pea sada tuhhi. See võlg on mõnel firmal suurem aga linford-il pole makse võlga ja ega see võlg ei ütle veel midagi aga mingi vihje on küll.Eks kui nende firma sohvreid näed siis on ikka parem küsida nende käest, sest eks siis foorumis üks kiidab üht ja teine teist.Edu roolis ja loodame,et saad hea töö.
siiani pole mina kyll kuskist foorumist huvi tundnud kumb kontoora parem on teisest.Senini olen ikka ise uurinud klubi head ja vead välja.Minu soovitus on mine sinna kus ikka tööd ja palka saab mitte ainult tööd.