kui on huvi rabeleda,oleks mul pakkuda Shotlase juurde tööd ja leiba!Saada mingi kontakti värk võtaksin kunagi õhtul ühendust ja siis saaks täpsemalt puhuda
ma usun et Citymarket võtab iga hakkaja noormehe alati tööle!
...aga, suurfirmades kõrgetele kohtadele pääsemiseks loevad tutvused parajas jagu...uuri oma sõprade-sugulaste-tuttavate käest....kas kellegil on sulle midagi vastavat pakkuda...
vabandust, et siis võõrast vilja lõikama.
Aga otsin ka tööd ja ei hakanud uut topicut tegema.
oleks pidanud enda relply-sse panema, et ei ole teema algataja.
vabandust
Ma ei imestaks, kui siin otsitakse noori ja lolle, kes on nõus bossidele kasumite tegema, ise aga elavad vaevalt ära. Noortele ütlen vaid seda, et ülemuste *****t ärge küll "lakkuma" hakake. Esialgu lubavad nad maa ja ilma kokku, kuid pärast mõistad, et töötad vaid selleks, et ülemusele head kasumit teenida.
Üldiselt firma eesmärk ongi kasumit teenida mitte töötajate aja sisustamine, kui sa seda siiani ei teadnud... See kes ei oska küsida, sellele rohkem ei maksta kah.
Eks üldiselt ikka noorte tegijatega on lihtsam bossidel hakkama saada,kui vanade kaladega ,kes nõuavad normaalseid asju.noor on algul leplik ja ülemusel hea tüssata ning palganumber kah ikke veiksem.