No ma ei saa aru nendest ****dest, kes tulevad siia ainult kirjavigasi vaatama ja siis arvustama. ***** nendest komadest, koolonitest ja punktidest. Pea-asi et jutust aru saab. Enamus siin on korralikud automehed ja teavad mida räägivad....aga need ülejäänud nolgid kes on veoautot ainult filmides näinud, minge arenege kusagil mujal edasi!!
Need,kes ainult filmidest veokaid näinud,käivadki alles koolis ja kirjutavad ainult kirjavigadest koosnevaid lauseid!Kas pole aega,et oma kirjutatu üle lugeda ja vead parandada?Foorumid ongi AJAVIITMISEKS!
Aga need komade probleemid polegi veel nii hullud. Ma olen siin foorumis märganud kodanikku Jartsi, kes oma jutu järgi on nii kõva mees, et tunnetab kohe ära, kas masinal on minekut või mitte. Ja lisaks sellele on ta veel nii kõva mees, et peab zili ja gaz53 rekkaks, samas ise on ta ainult istunud kõrval istmel. Ise aga arvates, et on kõva rekkamees.
TP : täitsa õige, *** kes on rääkinud et zill ja gaz53 on reka, näita siis mulle ka seda kuhu ma selle kirjutasin.
mida sa t..a tead mida mina mõtlen.
MINE TÖÖLE ROJU JA ÄRA MÕLISE SIIN TEISTEGA, NAGU KÜLAMUTT AJAB IGAST ***** KOKKU MIDA PLE TEINE RÄÄKINUDKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
irw, tähendab nagu ära mine roheliseks, kui keegi teeb nalja vahest, pole mõtet kohe kurjaks muutuda, enne kui oma küsimuse esitad mõtle, muidu tõesti võid siin ohvriks langeda. Minu meelest nagu lollid ja idiootlikud küsimused ajavad rohkem närvi kui mõni hea naljakas kommentaar!
Palgad on muidugi erinevad, see oleneb kõik firma edukusest ja pealiku ahnusest, aga tegelikult saavad korralikult palka, külmikumehed kusagil 25, tendiga nati vähem, muidugi palk oleneb ka mehest, osad tahavad tööd teha ja sõidavad palju, teised aga toovad vabandusi, et mitte sõitu minna.
Aga nüüd natukese teemast, eks need "****d" hakkavad küll närvidele ja viimasel ajal ka see võrdluse jama, mis on parem firma, mis on parem rekka jne. ja kodanik Jartsile ytleks nii, et ei tasu väikese asja pärast närvi minna ja üldse ennem kui teise silmast pinda otsid, vaata, et endal palki ei ole.
Kuule ära aja jama. Mis mõttega valetada siin foorumis ???
Ütle mulle firmad, kus saavad külmikumehed 25 ?
Ja kui sa nii kindlalt väidad, et külmikumehed 25 ja tendiga natuke vähem, siis peab neid firmasid kohe päris mitu olema.
Näiteks mul tuttavad sõidavad Rootsis Ämbliku all ja nad saavad korralikult palka 25 ja enam, kusjuures autod on eesti firma omad.
teiseks on tuttavadi kes sõidavad eesti euroopa vahet külmikutega ja neil ongi palk sinna 25 kanti.
Paraku ei ole mina syydi selles et sa ei saa korralikult palka.
Või mõtlesid kuidagi teisiti ?
Siis ei peagi sa vist teada rekkameeste palkasi, aga jah parimates firmades saab selliseid palkasi mis eelnevalt kirjutasin, aga on ka selliseid mehi kes sõidavad baltikumis ja ei saa 10 tuhandet, kurb kui pealikel küüned enda poole on.
Tavalieslt öeldakse, et alla 10 ei ole üldse mõtet seda tööd teha.