no mis ta kuradi nimi nyyd oligi, keegi oskax äkki nime täpsustada, aga mõttes on need masinad, mida nii vene kui eesti numbritega, firma ylemus vist ka venelane.... masinad siis enamuselt ,MAN-id, musta ja kuldse kirjud(Y)!
to FH12, ma arvan ikka, et siinkohal ple maitse yle vaidlema mõtet hakata!!! aga äkki oli see hoopis king cargo??? vaidlema ei hakka, aga meenus nagu kuskilt.
to Janno Junn. Parem juba aborigeenid kontorist, kui kuskil kabiini servas firma nimi ja üle putka elektriku teibiga veetud triip. Kui asjatundja oled siis seleta teistelegi mis need allando vennikesed tegelikult tähendavad.
kõige ägedamad rekkad on veel selle teise käruga (haagis põhikäru järel), millel all pisikesed rattad. aga kes on näinud rekkasid põlemas? mina olen. mitu korda. saksas ja prantsumaal.
minule Allando disain meeldib. kahju ainult,et nii mõnelgi massinal on auto eelmise omaniku poolt tehtud maalingud kõrvaldamata ja metslaste pildid kohe vanale selga veetud.päevselge ju,et frakki ja smokingit korraga ei kanta.
Kõige ilusamad disainid on:
1. KaroTransi autodel(3 erinevat disaini)
2. Ekso need 4-seeriate poolviltused disainid päris asjalikud
3. Saue auto rohelised jutid üle kabiini
4. AutoRollol hea lihtne, mõnus disain
5. Merta Transil(endine Tarmo Trans) täitsa asjalik disain
Minu poolt siis kõik :)