Veoautod ja rasketehnika

Hoia...

Lesk
00:55 23.07.2005
Olen verivärske rekkamehe lesk. Noor täies elujõus mees suri Euroopas tööl olles...
Kui ütlen "hoia end", ei ole see pelk sõnakõlks. Ent ju ta seda Sulle siiski on.
On ju hea teada, et Sa hoolid ja hoolitsed oma pere heaolu eest. Aga ole mees ja vaata vahel ka iseenda järele. TEGELIKULT ma ju ei tea, mida Sa teed. Jah, korjad koorma peale, sõidad, peidad kettaid, sõidad, tukud, sõidad, annad koorma maha... Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni... Kena, kui aastas paaril korral paarinädalasele puhkusele tuled, silmad aukus ja tüdimus kurgus.
"Tühised tervisehäired" on mööduv nähtus, kes arsti seepärast tüütama hakkab. Naisele ei räägi ammugi, hakkab ju muretsema ja hädaldama.
Ma ei oskagi midagi tarka öelda, eks siit üks naesterahva hale hädakisa taas kostab: hoia ennast! Kui hoiad end, siis hoiad ka peret. Ja jälgi, et Su kindlustus kehtiks, sest mine tea...
Mina olen silmitsi olukorraga, kus ma ei tea, kas saangi oma kallit veel kordki näha, vahest tuuakse mul' potitäis jumalteabkelle tuhka. Sest "tühine tervisehäire" ei olnud tühine. Sest kindlustus ei kehtinud.

Hoia end...
...
02:08 23.07.2005
Siia pole rohkem kommentare vaja...

RESPECT
üks koma veel juurde...
02:11 23.07.2005

Et mis klubis poiss leiba teenis
Lesk
08:11 23.07.2005
Pole oluline, pealikuga räägitud ja tema suhtumine teeb heameelt. Kui just keegi ei vassi, siis ei pidanud mees ise kindlustust vajalikuks. Aga kes ikka tahab kümneid tuhandeid panna ühe surnukeha koju toomise alla...
09:27 23.07.2005
meie kõigi kaastunne...

ise olen hetkel olukorras, kus jaanuarist saati kahe erineva tööandja juures tööl oldud, esimene kooris palgast 5% (välisriigi) seadusega ette nähtud sotsmaksu maha, kuid ei ühtki haigekassa kaarti, ega sots.security numbrit. muud jamad kah ja sai tööandjat vahetatud.
Ei ole siingi (Eesti firma, EU sisetöö) parem, ametlikku palka ei ole kopikatki saanud, haigekassa kaart on kehtetu, päring haigekassasse andis vastuseks, et eelmise aasta septembrist ei ole keegi minu eest makse tasunud (ametlik palk on arvele tiksunud), õnnetusjuhtumi kindlustust ei ole.

Kahe päeva pärast, peaks EU kalleimasse riiki uuesti tööle minema. Ega ikka ei lähe küll, kui kogu säästetud rahast piisaks ühe haiglapäeva eest tasumiseks.
Rene
16:55 24.07.2005
swenska
20:11 24.07.2005
...kõik sõnad tunduvad nii tühised.
juss
22:21 06.08.2005
Peab vaatama firma,mis on normaalne,kes ei pane sind orjaks.Palk kuus 35 tuhat.kaks nädalat tööl,nädal kodus.Ööbimised kõik hotellides,mitte autos.Kord aastas puhkusereis firma poolt enda valitud suunas (tavaliselt dubai või lõuna prantsusmaal).
endine rekkamees
22:41 06.08.2005
ilus unistus sul küll aga kust sa sellise firma leiad?hea kui sulle need 2kuupi tukumisex antaxe
looder
21:59 10.08.2005
juss kle. üks asi on peab vaatama,teine asi on leidmine. äkki sa oskad öelda,millises firmas on sellised tingimused?