Noo tervist teile. Kindlasti mäletate mind kui ma kirjutasin siin et lähen esimesele reisile Itaaliasse. Olen edukalt teinud juba mitu reisi ja olen väga rahul. On olnud mõningaid vahejuhtumeid, aga see selleks. Olen väga rahul oma tööga. Kindlasti mõned arvavad, et lasen ülemusel endale pähe istuda, aga see ei ole nii. Ülemusega on meil väga hea suhe. Palk on vägagi hea. Kui midagi reisil vaja läheb, kohe kõne ülemusele ja ta sebib selle mida just vaja läks. Ükskord ütles et kasvõi öösel helista. Esimesed reisid tegin volvo fh 12 xxl globetrotteriga 2003 aasta autoga. Nüüd siis jõudis kätte aeg kus ülemuse ja minu vahel on tõsine usaldus ja nüüd võttis ta liisingusse uue scania r-seeria. Pean tõdema et õle scanni ei ole siin ilmas midagi. Scania on ikka üle prahi masin. Soovin kõikidele noortele julget pealehakkamist. Algul mina ka ei julgenud rahvusvahelist sõitma hakkata aga nüüd on juba kõik OK. Hetkel naudin veel viimaseid päevi puhkust. Aga tundub et kolmapäeval laadima ja siis Hispaania. Olge tublid kõik.
Tere kaak-poiss! Irisesin su üle eelmine kord ,et kohe esimesel reisil suutsid Poolas libapolitsei ära petta(pole õnnestunud aastate jooksul ise kohata),tundub,et sul sujub kõik eduliselt-kas su boss vihjas R-ist rääkides sinu võimalustest?Oled kolleegidele vastates veits kidakeelne,milles asi,kui kõik on ju O.K?!EDU!
ei tore lugeda et kellelgi hästi läheb ja et kohe puhta uusi autosi jagatakse.aga ole hea mees ja proovi õni teine auto kah ennekorralikult ära kui hakkad oma kommentaare tegema paremate autode suhtes.sõida mill maha ja mis mulje se auto sulle siis jätab.aga noh edu sulle