Veoautod ja rasketehnika

äri eur alustega

laomees
21:51 30.08.2005
Tahaks teada mis kuradi äri aetakse nende puidust kaubaalustega.Ma olen lihtsalt hädas sest alused kaovad kui mutiauku ja kui küsin autojuhilt kuhu alused jäid -ütleb et tagasi ei saanud midagi.Mitu korda olen otse kliendile helistanud et satke alused tagasi aga ei halligi.viimasel ajal on hakanud suured FIN-alused ka kaduma ja muudkui osta uusi ja kauple kilentidega nende aluste pärast Nii et autojuhid ehk oskate selle teema kohta siin midagi õelda sest teie kaasabil need alused vist kaovad.
Tundmatu
22:00 30.08.2005
Kui sa ostad poest teleka,kas sa annad karbi tagasi või....
Autojuht
22:01 30.08.2005
Mina kütsin maja.Hea kuiv puit,ajab ahju ruttu soojaks.
nojaaa
01:30 31.08.2005
tuleb autojuhile rohkem maksta, siis ehk ei viitsita enam jännata sellega;)
loomulikult on see hea äri ja kuni mingit kindlat süsteemi ei ole nendega,siis nii kaua nad kaovadki sinna muti auku.
üldiselt käib see asi ikka nii,et kaup läheb kliendile koos alusega. kui on mingi püsiklient ja on kokku lepitud,et saadab alused tagasi,siis peaks nad tulema nt mingi perioodi tagant korraga ja saatelehega. ei tohiks nagu probleemi olla,et ära kaovad. vähemalt mina küll ei tea,et see kellelegi peavalu valmistaks
hmm
01:53 31.08.2005
Laomees ja nii rumal?Loogish kulla mees et juhid teenivad sellega väikest lisa ise puutun sellega igapäevaselt kokku.Kergest lisatasust ei ütle ju keegi ära.
ka autojuht
06:52 31.08.2005
neid aluseid ostetakse kokku 50 eek tk ja mõnikord on mulle lausa tasuta antud koormatäis katkisi aluseid .Sorteerisin sealt korralikumad välja ja tegin korda ja 1500 krooni nagu maast leitud .Ega õiget arvestust ka ei peeta nende aluste kohta paljudes kohtades ja kui lähed aluseid küsima saadetakse kuskile suvalise hunniku juurde ja öeldakse võta ise nii palju kui vaja.See on ideaalne variant siis võtan 10 aluse asemel kohe 20 ja kui ülemusi ligidal pole siis võib tõstukijuhile visata sajalise ja see juba toimetab laosügavustest alused auto peale.Ja nii see asi käib ja raha tuleb.
dr.
10:45 31.08.2005
"Nojaa"ajab õiget juttu.See aluste tagasi korjamine on üks eriliselt **** värk.OK kui siin kohapeal sõita,on see mingisugune lisateenistus(võibolla).Mujal aga oled nendega hädas nagu "**** lapsega".Kujuta ette olukorda:laed koorma maha,saad tagasi 33 tühja alust.Järgmisest kohast laed peale uued 33 alust,mis kipuvad olema maast laeni ja siis on sul veel need tühjad33 mida mitte kuhugi panna pole.Tore lugu ju.Vot ja siis sebidki nagu suudad,peaasi,et nendest lahti saada.See,kui nende eest ka mõni sent õnnestub saada on tõsine joppamine.
to laomees
11:56 31.08.2005
pange alused arve-saatelehele (ehk müüge kliendile maha), küll klient müüb need tagasi kui tal enam vaja pole. Tuleb ainult autojuhtidele selgeks teha, et võtaksid kliendilt terveid aluseid vastu.
uugu
13:17 31.08.2005
üleüldse ei ole see mingite laomikide asi arutada , elage ise ja laske teistel ka elada.
eurofin
23:12 03.09.2005
Ennuu
00:13 04.09.2005
Mingi jutt oli et mõned on ja olnud viidud koguni soome :S ?
taa
00:20 04.09.2005
viimsis nurme teel on terve suur hunnik neid aluseid
Kah autojuht
15:40 04.09.2005
Eks sa "laomees" ikka loll oled kui oma töö asju kontrollida ei suuda.
red
21:43 04.09.2005
Kui aluseid tahad tagasi siis tavaliselt ajudega inimene lisab aluse hinna arvel oleva kauba hinnale ja kohustub kliendilt need sama hinnaga tagsi ostma st.tasaarveldust.Selline süsteem toimib enamuses tsiviliseeritud maailmas ja ka meil eestis juba aastaid.