Veoautod ja rasketehnika

lihtsalt küsin

huvi
14:02 17.09.2005
oleks huvitatud transpordi businessist-olemas materjallsed võimalused autode ostmiskes-kui loogiline oleks et leiaks praegu veel selliseid suhteid kuhu"nina"vahele ajada ja tööd saada-ja kas see "porikäru" või rahvusvaheline.
Ise eriti ei ole transpodiga kokku puutunud.
NB!Lihtsalt küsin ja ootan tarmukaid arvamusi
kull
18:18 17.09.2005
materjallsed - my ***!!!

paiguta oma vaba raha parem kinnisvarasse, iseäranis kui sul pole sellest teemast õrna aimugi.
ütleks siis lihtsalt: turg on siiski päris täis ja nii kergelt kuhugi oma nina vahele ei suska.
horst
18:30 17.09.2005
kle huvi,kui sul nii palju sulli on siis osta mulle parem forwarder ehk metsa väljaveo traktor,vot sellele on mul küll ja enam tööd
uu
21:06 17.09.2005
õudne teemasüst küll
Erx
01:30 18.09.2005
Leidub veel "pühalihtsameelseid", kes tahavad väljavedajaga õnnelikuks saada. Eesti oludes??? Edu!
Kui kogemata pilve pealt kukkusid siis proovi sinna tagasi saada, seal tüki lihtsam.
to.horst.......huvi
12:12 24.09.2005
see ei ole küsimus,forwrderi ostmine.Tõesta mulle ära ja tee plaan,et see asi tasub ära ja ei ole probleemi(tulud jagame pooleks).Kuigi olen ka kuulnud,et see asi ei tasu enam nafta hinna pärast ära.Aga,kui oled tõsiselt huvitatud anna teada ja räägime...
Jaak
12:39 24.09.2005
deem.kasvab nafta hind,kasvab teenuse hind ja kasvab seetõttu ka puidu hind.
looder
15:30 24.09.2005
kuule jaak,kui sulle keevitatakse kütuse liitrile kroon otsa mine ja küsi kohe kõrgemat hinda.päeva pealt vahetatakse väljavedajat.kui sa leiad kliendi,kes on nõus sulle rohkem maksma(s.t. vähem kasumit saama) oled sa õnnega koos,sest kokkuostja ei tõsta ju hinda. teda ei koti kuidas ja mis hinnaga see piut tema platsile jõuab.ja niikuinii tõmbab mõõtmistega sul naha üle kõrvade. siis jääbki tulemus,et väljavedaja,transport pingutavad rihma kuni suudavad ja siis kas panevad pillid kotti või tõstetakse teenuse hinda.
meil eestis ei ole ühtsust, et kõik hoiaksid kokku. meil on nii,et kui sa selle hinnaga ei vea,tuleb järgmine,kui ei tule järgmine, tuleb ülejärgmine.
neid vedajaid küll kes teevad mustalt, riik makse ei näe ja sellevõrra võrra saavadki odavamalt teha.kütte veavad kanistritega venemaalt jne. selline on meie elu eestis.
horst
15:41 24.09.2005
teadmiseks Erx´ile,et asi pole õnnelikuks saamises vaid ma ise lõikan metsa ja oleks hea se ise välja ka tuua saaks pakkuda kompleksi ja kasu oleks igal juhul
hines
17:51 24.09.2005
Horstile,mis siis peale hakkad kui Rootsist kõik väljavedajad tagasi tulevad?Tehnika puudus tekkis ju sellest,et enamus läks Rootsi.
horst
17:56 24.09.2005
ma teen ühele firmale alltööd ja seal tööd jagub
to.horst.......huvi
13:07 25.09.2005
Aga äkki võtad siis ühendust,räägime lä[email protected]
Äkki suudame jõud ühendada.
Huviline
13:43 25.09.2005
Samuti plaanis selles äris kaasa hakata rääkima...Oleks ka huvitatud, et kui täis turg hetkel on? Ma tean, et loomulikult see kes on äris sees ütleb, et asi ei tasu enda ära...nii on igas valdkonnas...

Plaanis oleks Eesti sisesed veod. Kui palju on eestis üldse saadetiste vahendamisega tegelevaid ettevõtteid, kes omale transporti otsivad alltöövõtu korras?
looder
19:20 25.09.2005
huviline, veohinnad on niigi maas ja vahendaja koorib sult veel seitse nahka. vahendajalt sa raha enne kahte kuud kätte ei saa.
Huviline
20:54 25.09.2005
Aga ise enesest leidsin ntx. transinf 'ist et siiski ka otse tellijad on oma kuulutusi sinna ülesse pannud... Ühesõnaga selleks, et midagi üldse teenida peaks leidma koormaid otse tellijalt?
KPihlak
11:23 25.03.2014
Huvitab selline asi palju keskeltlabi maksab valjaveo teenus. Kogus oleks u 800-900 ja veokaugus on 500 meetri kanti!
hferg
22:29 25.03.2014
Kuni 5km umbes 0.9 tm
KPihlak
11:55 26.03.2014
Viimane postitus jai segaseks!