jälle hakkab see vana vaidlus pihta.Nad on mõlemad väga head autod ja mõlemad tehtud rootsis ,nii et kvaliteedis ja tehnilistes omadustes on nad vägagi sarnased .Välimuses on küll erinevused kuid mõlemad autod on tegelikult päris kenad.ma arvan et pole mõtet enam vaielda sel teemal -kumb on parem auto?MÕLEMAD ON SAMA HEAD .Lihtaslt mõnele meeldib rohkem scanni välimus ja teisele volvo oma ja sellel pinnal see vaidlus siin foorumis käibki,nii et suht mõtetu vaidlus .
te tainapead olete we?
mis vahet seal mis autoga sõita.oleks palk u 30000 kuus ma sõidaks Gazi või Ziliga ka euroopat
Jelz ja Stariga võin ka sõita.
sõit on ****** aga ma elan nädalate kaupa autos siis ma arvan sobib suur auto nt.Magnum,R580 ja uus Fh12
Kõige tagem oleks see teema lukku panna, kuna see võib sama moodi lõppeda nagu täpselt samad eelnevad teemad, et koolipoisid hakkavad oma tarkusi näitama teemast mida nad apsoluutselt ei jaga.
Siin teemas pole küsitud ju et kumb auto parem.
küsitud on ainult uue Scania kohta, et mis arvate sellesta autost, mis on hea ja halb jne.
Uus scania tundub olevat väga mugav ja mootorid on ökonoomsemad kui varem, salongi on tehtud mugavamaks kuna kahe istme vaheline koht on madalamaks tehtud. Eriti meeldivad mulle selles autos nahkistmed mis on kallimatel mudelitel. välja vaade pidi ka olema parem kui varem.
Sellist juttu tuleks rohkem selles teemas rääkida!
muidu ok,armatuur nagu lennukil ja ruumipuudust kah ei tundu olevat.Aga 2 miinust:kui käiguvahetuse ajal käigukangi taha tõmmata käib küünarnukk vastu mõnusalt laia voodi teravat nurka!Ja vasak põlv käib vastu ukselinki mis kah mõnusa terava äärega-et õhtuks oli küünarnukk sinine ja põlv valus!Aga muidu ok!Mugavam ikka kui miski 87-aasta pann millega olude sunnil praegu ringi peab seiklema!