Veoautod ja rasketehnika

seljavalu

jaanes
22:06 17.11.2005
olen suht roheline kaubikujuht ja selg on hakanud vaLUTEGEMA.KAS KEEGI SOOVITAKS MIDAGI MIDA ETTE VÕTTA ROOLITAGA.TÄNAN
muuk
22:48 17.11.2005
roolitaga ei saa sa midagi ette võtta.Igal hommikul kui ärkad siis lase ennast kuskile rippu ja ripu kuni käed jõuavad hoida.Seda tee igal hommikul ja selja valu on kadunud.Jõudu.
õhkija
13:00 18.11.2005
Kaks kasulikku harjutust: pane üks käsi pikalt kukla taha, teine lihtsalt seljataha. Siis küünita sõrmed kokku haakseongusse nagu maadluses ja pinguta lihaseid, nii et rind kummi läheb. Vaheta käte asendid ja korda sama teistpidi.
2: kui rooli tagant välja ja kuhugi ruumi saad, toeta selgroog vastu uksepiita ja lükka sirgeks seljalihaste jõuga. Pisut harjutamist, ja saad kätte tunnetuse: alusta pingutamist alumiste lihastega, ristluu kohalt ja järjest ülespoole, kuni kaelalihasteni välja. Tunne on, nagu venitaksid ennast pikemaks.
A üldiselt uuri, milles vea põhjus. Kas vale istumisasend (annab istme ja rooli regullimise ning seljatoele pandava puukuulidest matiga parandada) või su enda loll komme sõita, aken lahti.
Vene ajal oli pikalandi meestel kolm kutsehaigust: radikuliit, alkoholism ja tripper.;o)
vanajõle
09:00 21.11.2005
Ise kasutasin lamba nahka istumise all, kuni ribadeks kulus.Tundus, et aitas.Praegu põrutan ilma.
toigas
14:19 27.11.2005
soovitati benjihüpet teha. pidi aitama. a kui lased end kuskile rippu, oleks parem kui jalgadel on lisaraskus. asi selles, et selgroolülid on nö kinni põrunud - need vaja taas lahti venitada.
Axel700
11:53 05.01.2009
Mind aitas massaazh. tavaline ei mõjunud tuhkagi, aga hiina massaazist oli jupiks ajaks abi. Kui kellelgi tarvis on, võin ju numbri anda. Aga see on Tartus.
valvurr
22:09 05.01.2009
palun vaadake postituskuupäevi,see vend võib juba ammu mujal töödata...mis seljavaludesse puutub,siis minul toimis jube hästi hipokal müüdav hobusesalv(mingi600eeku purk),kolm-neli korda määrid ja tükiks ajaks mure läinud...
treilamees
20:09 06.01.2009
kui teema juba ravimise peale läks(eks aastatega on üht-teist proovitud),siis valvurr`ile täienduseks:hobusesalv purgis(u 600 eeku JOINT LOITION nivelille)on konkreetselt liigestele.pudelis olev(u 250 eeku liiter MSM linimentti)on liigestele,lihastele ja kõõlustele.st,et seljale paremini sobiv.olen nendega üritanud oma elukvaliteeti parandada ja olen rahul.
just täna käisin põlvega ortopeedi juures ja temagi tundis huvi(meil ju teekond perearsti juurest oma ala spetsialisti juurde nii pikk,et enne kui aeg kätte jõuab oled kas terveks saanud või ära surnud),et millega ravisin?vastasin:et ega ma ei tohi öelda ju ,et hobusesalviga.
ja siis kokkuvõte oli selline,et põlv tuleb soojas hoida;elastik side ja määrida.määrded algasid kurikuulsa fastumiga...ja lõpetuseks öeldi,et selle hobusesalviga võib ka määrida
mis fastumisse puutub,siis kunagi on üks spordiarst öelnud,et kui usku on siis võid kisselliga ka määrida??

edu ja head käesolevat aastat kõigile
ww
16:27 09.01.2009
apteegis vabamüügil CAPSICAM,kui ma ei eksi siis talnas tehtud..peale määrimist käed hoolikalt ära pesta ja selg sooja
lambanahk on väga hea,eriti veel siis kui istmesooendus veel sisse lülitada