Tervist, kuna olen paadunud rekka hull siis mõtlesin ka rekka mudeli kogumise peale...
Aga ei ole nagu lahedaid rekkaid näinud (võib olla tavaline rekka, ehk ilma mingi joonistuseta aga eest võiks reaalne olla..tavaliselt on kõrvalt ilus aga ees hakkab silma liigne plastmass ning rikub ilme ära :( )
Võiks olla nagu midagi siit või nii: http://www.radine-trucking.de/ valige kõrvalt 1:87 :)
Nii et kui keegi teab mingit kindlalt poodi siis oleks hea kui ka siia sellest teada annaksite (y)
Mingis viimases auto/tehnikaajakirjas JUST oli teemaks mudelite ostmine, kahjuks hetkel ei meenu ajakirja nimi. Üldiselt soovitati margiesindustest vaadata. neti.ee otsing mudelauto vms ka abiks.
Silberauto Maardu veoautokeskuses (Fosforiidi 16) ka mingi valik.
Üldse võiksid selle murega veoauto müügifirmad läbi vaadata ja siis ka meile teada anda.
Olen ise kah rekka mudeleid taga ajanud. Mul kyll möötkava vähe teine 1/24 ja kokkuliimitavad. Aga neid olen märganud Juku mänguasjade kaupluses. Yks kauplus on tallinnas Järve Selveri teisel korrusel ja teine asub Mustamäe tee 3. Tasub külastada vahete vahel. Metallist mudeleid oli seal päris korralik valik. Muidugi kui on just kaupa toodud.
Markko -- äkki räägid (pärast kingituse kätteandmist :)) sellest American Truckist natuke lähemalt?
Kavas ka poisile sünnipäevaks midagi sarnast muretseda, aga tavaliselt on need R/C asjad suhteliselt nutuse kvaliteediga. Kiirus, mootori jõud (asi võiks ikka ca 5-10 kraadisest kallakust üles minna), manööverdusvõime, rataste materjal (kumm vs plast), patareide vastupidavus?
ka mul huvi selle american trucki vastu,
eks kui tänakkätte saab siis anna teada kuda asi on!
samad küssad mis G-l ning miks toas sõitmisest midagi välja ei tule?
Esindustes asjad mõttetult kallid!Siin adre,kust saad kohapealt mudeleid,värve jms.Samuti saad sealt tellida omale meelepärase mudeli.Loodan ,et seda teksti ei tõlgendata reklaamina ja ää ei kustutata.Asub pood Tln.-s Punane 42 ja nimi on ATRIOOLA.Edu ehitamises ja head aasta lõppu!
toas sõitmine raske selle tõttu, et praegune korter kipub üle meetrise riistapuu jaoks väikseks jääma :)
kuna karbil pole kõike märgitud, siis lähtun visuaalsest kogemusest - kiirust pakuks umbes kuni 10 km/h, kallakut ei ole proovinud. rattad on kummist, masin ise kasutab 9,6V akut, pult 9V patareid, tegevusraadius u 60m
mul ka üsna vana mudel olemas.Tahaks sarnase suurusega koguma hakata.Karp ammu minema visatud aga tahaks teada mis moodi oleks mul võimalik teada saada selle auto mõõtkava.tuleb mõõta mingi kõrgus?arvutada midagi?
kõige parem kvaliteet on ikkagi vastavast veoauto esindusest. aga eestist ei soovita. Rootsis on ka hinnad os´davamad , siin tk eest 1500 vi 2 välja käia on liig.