mägipiduriga pidurdades ei tule pidur enam maha. aitab ainult kui koputada mootoril olevale klapile. kas mägipiduri süsteem üldse nn. kahjutuks teha milline oleks probleemi lahendus.
kui sa oleks minu firmas autujuht siis ma laseks su lahti.. et teeme kõik kahjutuks.. piiraja. mägipidur.. parem tee jalgpidur ka kahjutuks..
aga jaan tatikas oleks teinud sinna klapile kõrvale teise klapi... sellse mis nupule vajutades käivitaks elektromagnetilise haamri mis koputaks sellele klapile...
sinust saaks hea anektootiderääkija ja ku***i kahjuks pole ma sinu firmas autojuht, sest vastaseljuhul oleks ma ka palgast ilma jäänud, see ju est firmadel kombeks. olen sõitnud ka nii et treileri pidurid on kahjutud ning 25 tonni peal, ühesõnaga targal pole pidureid vaja ja lollil jääb nendestki väheseks.
tänud sulle looder, ainuke asjlik vastus. Lp. HR. KUI õnneks ma ei ole sinu firmas autujuht(loodan, et ei saa ka selleks). Küsimuse püstitamise pohjuseks oli vajadus vea kõrvaldamine võimalikult lihtsalt ja teiste kogemusi arvestades.
Firma autosi remondivad teenindused. Ja ja ringilt tulles peab juht avastatud vead teada andma. ylejäänud on lukkseppade rida.. ja arvan et minu juhid ei pea kolama mingis foorumis ja kaugjuhtimise teel proovima asju parandada.. eriti veel kui 12 aastased annavad remondijuhiseid...