Nimelt oleks vaja hädasti teada kuidas on võimalik kiirusepiiraja maha saada....üle 90 km/h asi lihtsalt ei lähe...vahest möödasõitudel läeb asi väga ohtlikuks,just seepärast oleks vaja et vahest ka rohkem jookseks!
Kas keegi teab mida tegema peaks või on kellegil kontaktandmeid isikutest kes asja jagavad
Ma ei tea, kuidas seda teha saab ja ei pea seda tegu õigeks aga arvesta sellega, et kui politseile sellise teoga vahele jääd ( eriti läänes ), saad päris soolase numbri riigile maksta ja ka oma leivaisale keerad paraja p**a kokku!!!
sa Heix lisa siia palju sul vanust ja staazi on.siis saavad autojuhid hinnata,kes on ****** ja kes mitte.jutt on igati kabeli hõnguline.sõidan ka ise ilma piirajata,90 km/h liikujast mööda sõitma ei hakka,aga 90ga sõites sõidab minust iga päev mööda paar-kolm "rekkameest".siit ka küsimus:kas su eesmärk on ikka selline nagu sa esitlesid?
Heix - vähem mõla! Katsu siinse rahvaga viisakamalt läbi saada ja äkki siis ka keegi aitab sind, kuigi vähe usutav, et keegi nii loll on! Mida vähem selliseid taparelvasid on seda parem. Kuidas küll minul eluohtlikke olukordasid 90ga sõites ei teki???
kulla kallid foorumlased ja kaubikumehed(fuuramehed)!
Heix, saan täitsa aru mida sa mõtled. kuna enamustel autodel on kiirus piiratud 98 km/h siis on tõesti raske kellegist mööda saada ja ärgu tulgu keegi rääkima et tal pole kiire olnud. kena meil pole siin kaherealisi ja enam realisi teid siis on see möödasõit kyllalki yhesuguste kiiruste tõttu meil vägagi raske ja ohtilk ning on ka selliseid tiblasid kyll ja kyll kes sind ei tahagi mööda lasta. seega tekib oht möödasõidul, et ei jõua tagasi reastuda ja oleks vaja natuke kiiremini liikuda. euroopas, baanide peal sellist ohtu ei teki kuna sul on piisavalt aega mööda jõuda.
nyyd siis kiiruse tõstmise juurde. jah, on võimalik piirajast jagu saada. vanematel masinatel voib selle ka põlveotsas eemaldada kuid uuematel on vaja ikka spetsialisti abi. uutel piirajat nyyd keegi maha ei hakka võtma, kyl aga on võimalik arvuti abil (ka actros) piirajat natuke tõsta mida ka VÄGAGI PALJUD on teinud. sai ka enda volvol piiraja 92 peale tõstetud ja surnuks pole veel kedagi sõitnud, kyll aga on just möödasõidud eesliikuvast 87 näiteks tunduvalt ohutumaks muutunud. jah, olen ka sõiduautoga yritanud sadulale 130-ga järgi jõuda kuid loobusin, ju tall oli siis väga kiire. muidugi kui sa piiraja eemaldad siis ma kyl ei usu et keegi hakkab nyyd veokaga pidevalt sõiduautodega võidu kihutama ja ega vist ikka ei näe ka neid yle 92 või 95 sõitvaid "taparelvasid" väga tihti. kiiruse piirajat tõstes aga jääb kiiruse hoidja ikkagi 89 peale ja usun et sellest mugavusest 92 voi 95 vastu ei hakka keegi loobuma ning jalaga kaasi vajutama! vahest said nyyd kasutajad "juht" ja "arx" aru millest heix mõtles ning pyyavad ka vähe kainemalt mitte miilitsa moodi mõelda! Heix ja kiirust tõstetakse tavaliselt esinduses, muidugi kui oskad kysida!
Kui tõsta kiirust vaid 2-4 km siis on ok! Ma sain aru, et tahab üldse piirajat eemaldada ja siis mingi 110km/h sõitma hakata (selliseid paraku leidub). Mul endal uus Actros ja jookseb 93km/h välja. Eestis on ka selle kiirusega suht raske möödasõite teha, segavad ju nii me kitsad ja kurvilised teed, kui ka sõiduka juhid, kel on tõsiselt midagi selle vastu, kui rekka neist möödasõita tahab (jõuad neile kõrvale ja siis ärkavad, suruvad kaasi põhja ja mõne km. pärast jälle jalus).
Aga piiraja eemaldamist täielikult ei hakka ma ikka toetama!
ennem uuri kas spidokas üldse õieti näitab,sest paljudel ju nii et spidokal 90km/h aga tegelik kiirus 86km/h!Lasin omal tahhoka taatlejal selle õigeks kruttida ja sellest minujaoks piisab!ma ei tahagi üle 90km/h sõita(Hansule ja Pan`´ile ju ka vaja kettaid näidata
spidokas peaks tegelikult nagu ikka 89km/h näitama. digitaalselt ju näitab! pan olla yhel meie omal 96km/h välja mõõtnud kuigi piirajaid pole näpitud. eks se olene ka mingil määral rehvi kulumisest. fritsust ja panist saad meie 90 ilusti ööda aga hispaanlastel ja pranslastel tundub kyl kõigil kiirem 90 olema kui meil ja ei saa isegi järgi.
uuel actrosel ilusasti tehasest 90 peale pandud. Klaasi peal 90km/h kleeps ja puha. Tegelik kiirus GPS järgi 92 ja seda rohkem kui küll. Kui ikka väheks jääb, siis soovitaks lennukooli, et madallennul kolleege ei ohustaks.
Sõitsin veneajal soolo MAZ'iga.Vana kerega ja 6 silindrit.Tühjalt maanteel panin koguaeg 110km/h.Undas mõnusalt aga edasi läks.Vot. Selle Actrossiga sa ei saa oma 90-ga haisulegi.
no ***... MA kolmest mäletan vaid niipalju et asfalti pidi sai 70km/h sõita ja kruusapidi 80km/h kuna ma3 vedrustus(kas tal ongi seda) oli nii jäik ja kruusatee tegelikult tunduvalt siledam kui tolleaja asfalt!!! kui vaadata praeguseid MA3'sid ja KAMA3'sid mis yle 50 kuidagi ei sõida siis väga raske su juttu uskuda.
siiski juss, pole veoauto ralliauto vaid hoopis millgiks muuks mõeldud, kui sa veel aru pole saanud!
Teema ilmselt läbi,juba jutt MAZ-i kiirusest.Lootsin ka mõnda nippi kuulda,aga ei.Nimelt ise ka jamas-omanik piiras uuest aastast osade autode kiiruse 85 peale-pidavat ökom olema-ei kommentaari!! See ju tema vara,tema õigus.Põhitöö mul Est-Itaalia,kuidas nüüd seal turnida,kui kiirus ja jõud maha võetud(u.150 pööret),veel ei tea,varsti lähen,siis kommentaarin küll!!!Käisin Saksas,igas riigis risti kõigil jalus,sõimasid kõik-isegi slaavlased!Aga selge on üks-ilma service abita Actrose kiirust oluliselt ei muuda,võõras service ei julge sinu kiirust ammugi muuta!Olgem siis õnnelikud,kui auto veits nobedam on,paljudele uimastele "setudele"olen nüüd mina veel lisaks!Aga MITTE vabatahtlikult!!!
üks vend siin kirjutas et kui ees sõidab keegi 87km/h ja ise tulen 89km/h siis on raske mööda saada. Mida kuradit!!! Kuule mõtle mis kasu sa saad sellest kahest kilomeetrist tunnis kui sa temast mööda saaks? arvesta seda ajavõitu ja mötle kas asjal on mõtet? Olen ise rekka peal ja ma tean küll väga hästi et mõnikord tõesti vötab **** keema kui keegi aeglasem ees on ja mööda ei pääse aga siiski, möelge järele alati mida teete.
VolvoFH-ju oled ise kõva mees,kui teised jutumärkidesse paigutad-sullegi soovitan füüsikaseaduse peale mõelda-vaielda ei viitsi,sadu kordi tõestatud asi.Piltlikult öeldes-teisepäeval Poolas tehtud möödasõit võib tähendada seda,et mina laadin reedel Hispaanias koorma maha,sina ei laadi.Edasi võib igaüks mõelda.
kui lääne-euroopa politsei mõõdab kiirust ja radari näit erineb kettale kirjutatust oluliselt kas ei saadeta äkki kordusülevaatusele? lendad sajaga radarisse ja ketta peal on ilusti 85 km/h, ma arvan et politsei võib suuremat sorti jama korraldada.
mina panen ka oma autol 90 peal piloodi sälku, aga gps näitab 91-92.
hea ju, kui sul läeb 91-92, parima variant , kui veel kirjutab ka seejuures 89, ideaalseim variant, eriti konna tulistada. On saxas küll juhuseid olnud, et ketta peal olnud 92 kiiruse eest on nokkima hakatud, ja kiirest mäest alla vuramisest, mida peab tagasi hoidma, siis muudes euroopa riikides ülisuurt tähelepanu sellele ei pöörata, muidugi 100ga alla tuhisedes on iga bagi sul kohe nutsu lunimas. Panstwas viiamsel ajal pidevalt ka kuulda olnud kontroll ketta järgi, kuid pole ise trehvanud, muidu pilet 150.-zl. Need arvuti GPS järgi raske hinnata, Autoroute näitab kiiruseks õiget enamvähem, route66 paneb km juurde, et ei näita kõige õigemini, GPSinfo, see vast kõige täpsem, see arvestab lihtsalt punkti liikumist.
no mida sa kimad, kui sa ikke neljaba lõunast näed,et reedeks hispaaniasse kliendi juurde ei jõua,siis sõida rahumeeli reede omigu suvasse virmasse,mis tee pial ja anna koorem maha.siis pääle lõunat saad veel kodukoorma piale mõelda ja tuld. kui sel ispaanlasel seda sodi niiväga vaja, küll leiab aega ja veovahendi,millega lõpuni toimetada,egas sina saa ju seepärast oma massinat hispaania päikese all pleekida lasta,et pohlamaal üks jälets venis
mul on kyl yks kõik kas läheb yle 90km/h või alla selle.ma lasen rahulikult 90km/h,kui on kuhugile kiiret siis võib nats parema jala all pedaali vajutada.kui maksuamet peatab kinni siis peab mindagi kokku valetama "olin oma mõttes"
ise taatlesn Actrose tahhoka vanade kulunud rehvidega ja peale seda panin tutikad rehvid alla-spido näitas ilusti 89 aga kiirus oli 91-92.Asjast oli kasu baani peal-sai hansudest ikka mööda-hispaanlaste ja italiaanode peale hammas muidugi ei hakanud.Aga Eestis pole ka asjast suurt kasu-liiklus tihe ja möödasõidumaa lühike.Aga kui normaalne kolleeg näeb,et teine mööda läheb,siis teades et uuel autol piiraja peal-laseb gaasi lihtsalt korraks maha ja ongi möödasõit ohutult sooritatud.
on jah nimodi et kui hakkd notrmaalsest rekka juhist mööduma ja ta vaatab et lähe edasi kyl siis laseb kaasi maha kyl.juusiis nad ka ei riski oma eluga
ei tea kuidas Mersul on, kuid Scanial on piiraja enamasti kas ABS-i kaitsme all või ABS-ita mudelitel suunatule kaitsme all. ABS-iga variandil lihtsalt kaitse välja kui vaja. Teisel juhul on ajutiseks lahenduseks väike rats. Suunatule kaitsme asemele samasugune kahvel, mille kummastki harust tuleb juhe, ühe juhtme vahele kaitse ja mõlemad juhtmed ühendad omavahel lülitiga (soovitavalt nupuga all hoitav lüliti, et mitte suunatuleta jääda hajameelsusest) Kui vaja möödasõidul suuremat kiirust, siis hoiad lihtsalt nuppu all, kuid pead arvestama, et sel hetkel suunatuled ei tööta.