Kas keegi saab aidata veoautode otsimisel, tean ainult ühte interneti aadressi,mobile.de, ehk saab keegi aidata veel millegagi,Eestis on rekka kallis osta, pakkuge soome,rootsi,saksa,taani või hollandi aadresse, kindlasti selliseid, kus on hinnakiri juures aitäh ette tänades!!!!
mine autojuhtide koduka pealehelt www.profid.ee kohe klikk UICR lehele, siis UICR lehel paremalt ülevalt teine klikk- verbände, avanevad UICR liikmete kodukad paremal www. aadressid ja head tuulamist, sealt leiab kõike, eriti head on holland-belgia ja inglismaa, ka kanada ja itaalia.
nii ma tean mõndasi lehekõlgesi aga nendel ei ole rekkadel hindusi juure. üks on www.poulsenbiler.com ja teine www.scania.dk aga sealt peab ikka otsima kooralikult nii et sama asja leiab ka www.scania.ee aga mu isa ostis oma uue rekka sealt poulsenbileri palatsilt ja käis ise rekkal järgi. aga ka bakhansenis on taani rekkaid ja ühe rekka ostis mu isa sealt aga ikkagi on taanis odavam.
soomest ära küll osta sest seal on need hinded täitsa kirved. eesti on ka odavam.
kle sa vastasid mulle aga palun vasta veelkord sest ma ei saand seda lugeda sest arvuti jupsis ja tahtis et ma refreshi teeks ja siis kadus ära
nii et palun vasta veel
mitte eriti kallid
aga no kui odavat rekkat vaja siis on holland hea koht
aga mu isa kogus vana soomest ostetud volvo f12 raha ja siis ostis alles taanika ja see oli vähe alla miljoni aga see eest peab ikka vastu