Kas praeguste külmade ilmadega hommikutel olete saanud oma masinad tööle ?
Täna hommikul, kui tööle läksin, siis päris mitu tuttavat olid jätnud oma rekkad ööseks tööle, et hommikul kell 7 väljasõites üllatusi ei tekiks.
Endal ei ole veel õnneks jamasi hommikul olnud, thu thu.., aga meil firma hoovil nii mõnigi ei saanud ilma abita käima ja paljud autod tuksusid ka hommikust õhtuni.
Kui juhtusin pealt kuulama, kuidas ühte külma meest saadeti hommseks laadima siis pealik ise ka toonitas, et oleks targem jätta ööseks töötama, lihtsam on seda küttekulu ignoreerida, kui peaks tänu koonerdamisele mõni koorem jääma vedamata.
mina igatahes jätsin oma autod ja autojuhid külmapühasid pidama.ei leia,et see masina piinamine sellises külmas end ära tasub.see tagasilöök võib tulla sellisest kohast kust sa ei oska oodatagi. parem jätan autod mingiks ajaks seisma kui pead pärast mega pappi hakkama mingi vidina remondiks alla taguma.muidu kaks autot läksid laks ja laks pärast tunniajast kero töötamist käima.14 aastat vana dafi käis autojuht iga kolme tunni tagant käivitamas ja hommikul 27 kraadi külmaga liikus väga edukalt.töö ei ole jänes kes eest ära jookseb.
2000.a. Actros igatahes käima ei läinud -26 kraadi juures....lõpuks kui kuidagi tikusuma sai siis olid pidurid peale ja ei tulegi maha...ei tea mis saab,peab kevadet vist ootama:)
elektroonika mässab su actrosel..
ise olin kah hädas koguaeg vana Actrosega (1999a) talvel läheb kuidagi käima aga elektroonika on ikka mõnus sasi punder siis :S
Praegu sõidan vesipeaga ja ei kurda...üleeile väheke tõrkus..aga käima läks ja sõita sai..
mul fl 10 eip näita ka elumärki,20 miinusega läks ilusti käima , 30ga ei piuksugi, akud ka uued pole kuu aegagi vanad!! peab vist leeklampi otsima minema!!!
Suurtele ja vanematele diislitele pange el. plokisoojendused peale, kui kogu aeg tuli katla all ei ole. Muidu gerost e. seisusoojendusest palju abi.
ise kasutasin erinevatel veokatel el. soojendusi 10 aastat. käima sai alati, iseasi, kas kütuse kvaliteedi või pidurite õhu tõttu sõita sai...
Huvitav kui paljud kütuse müüad ennast süüdi tunnistavad, et ei teadnud meie kliima kohta midagi.
Läksin neliapäeval diost kütet ostma ,igaks juhuks küsisin mitu kraadi kannatab.Vastus -21. Õues oli -22
minule helistas diost müügijuht ja garanteeris -25 kraadi ja kui kütuselisandit siis ka madalamale temperatuurile. ise ütles,et paberite järgi on -32 ja filter kinni,aga mulle lubas -25 garanteerida.sealt edasi pead panti ei pannud.