Kas sweitsi kiirtee maksudest keegi oskab poole sõnaga pajatada?Huvitaks Viinist ümbersõit Grazi poole?Ja kuda pidi on mõtekam alla Ungarisse minna ?Kas läbi slovaki või üle sweitsi?Katowici poolt sõidan sisse.
Ostad lihtsalt piiri pealt kleepeka ja OK. Bratislavast lähed viitade järgi Viini peale. Igavene suur teedesõlm ja väga vähe autosid. Peale piiripunkti läheb tee väikseks. Seda teed mis kaardipeal ei olnud eelmisel suvel veel olemas. Muudkui sõidad viitade järgi Viini peale. Viinis sees üks hetk hakkab näitama Grazi peale. kui on atlas ka olemas, siis ei ole eksimist karta. Ja kui keegi veel kõrval kaarti ka loeb, võid julgelt 130 lasta. Jälgi ainult tee kohal olevaid viitasid.
PS. Slovakkias osta kindlasti kiirteepilet. Minul läks ilma piletita õnneks ainult 20 EUR-i
Ei saa aru, miks nii suure ringiga ungarisse. Graz jääb ju itaalia tee peale. Kui tahad tingimata üle bratislava minna, siis lähed kohe bratislavast Viin-Budapest kiirteele. Kõige õigem on ikka minna üle krakowi otse budapesti.
rekkaga yle tolibani mötetu ronida ju kui raske koorem ka veel,mina olen läinud seesin(könes)tsehhi sealt slovakki tsehhis ple mingit maksu,pool tundi söitu tsehhit edasi slovakkia alguses kitserada a hiljem autobahn kuni bratislavani sealt edasi raijka piiri ja budapesti peale.
Sain sellise töö,et vaja Milanosse minna.
Kus kaudu hea minna oleks ja kuida see Itaalia teemaksu
maksmine käib.
Varem olen sõitnud Soomes ja paar korda Varssavis käinud:(
Küsimus Slovakkia teemaksu apaaradi kohta, et kui mingi aeg Slovakkia ei sõida peab teemaksu apaaradi tagastama, vastasel juhul järgneb trahv.?
Kas keegi on kursis selle teemaga.