mis imeloom see juht on, kes kütust ei varasta. mõni lihtsalt varastab rohkem (müügiks) ja teine vähem (ainult oma tarbeks).
ainult naiivikud arvavad, et on juhte, kes ei varasta.
Oma nooruse tõttu olen pääsenud kolhoosis töötamisest ja tänu sellele ei ole näpud sügelenud kütet varastama, seda enam et palk oh hea ja jõuan selle mõne liitri ka tanklast osta. Muretum kui hiilida ja küttega lädistada õhtupimeduses.
Paistab, et rekkamees kisub ka rahvuseks nagu takso ja bussijuhidki, ajudeta tolad, mis head palka te tahate kui kõigile teada, et kütust varastate, nagu ülemus pime oleks, eks see ole juba palga sisse arvestatud, lambad ...
teadsin ühte rekkameest kes kindlalt ei varastanud kütust.ülemus oli ka silmad punni ajanud kui kuulis ,et tüüp oli ostnud endale auto ja selleks oli disla asemel bensukas.
Autojuhtide seas on ütlus, et see pole ÕIGE AUTOJUHT, kes kütust ei varasta. Kahjuks.
Ja paljude seas kehtib sama ka joogise peaga rooli mineku kohta!!!
Kas näpud siis sügelevad nii hirmsasti ja öösel ei tule und, kui pole kätel naftahaisu juures. Sellistele meestele ei saagi ju normaalset palka maksta, kuna tuleb ka puudu olev küte tasa arvestada.
mis imelik suhtumine,et kõik on vargad!? No ikka ei ole küll,kurat minu eneseväärikus maksab rohkem,kui 100 l naftat! Ja PKW on ka bensukas.Kel raske uskuda,minge....... puu taha.
igasugustel tattnokkadel pole mõtet ka siin sõna võtta, kes asjadest midagi ei tea, minege kooli ja õppige, ja kui kunagi load saate( kui mõistus muidugi võtab) ja sõitma hakkate siis näete mis on elu mis on valu. ja eks kõik tahavad rohkem teenida, ja kui on võimalus, andke aga minna
Sõitsin ka mõne jaoks saraga,aga ennem vahetavad õlemused välja. Ja ühe masinaga aastaid,talvel vähem jamasid.Euro vahet muidugi.Kes tahab palka saada,kes autot!?
paljud autojuhid on väga käest ära läinud - peetakse end maailma nabadeks ja virutatakse kütet nii mis mühiseb. nagu ehtsad madalalaubalised matsid, toovad põhjenduseks madalad palgad ja raske töö!
päris paljud saavad 30k kätte, mis on pea et 3 keskmist palka ja ikka arvatakse et palk on madal?!?!?
oleks tagumine aeg hakata autojuhte kantseldama, see kolhoosimentaliteet võiks ükskord kontrolli alla saada.
Kas sa magasid peatäit välja........................et järsku ärkasid kantseldaja. Sinusuguseid p......päid on ennegi kuhugi topitud ja värsket peale tehtud....................
Mida kuradile: Kütusest raha tegemine on juba pigem vana aja teema. Uutel autol kõigil kompuutrid peal ja kütusest raha tegemine märgatav. Ise ei ole kordagi teind ja ei tee ka.
Selle asemel, et tegelda veohinnaga võitlevad ikka nähtamatu vaenlasega sai nähtud sellist pilti ühe klubi poolt massinal peal kompu ja lisaks gps andurid aga kõrval istus ikka nuhk siin enab ei oska nutta ega naerda, sellistel oleks juba aeg pillid kokku korjata.
Veohindu oleks küll aeg tõsta. Ülemus tuli ja patsutas mulle õlale juba. Ütles et kui augustiks veohinnad ei tõuse, siis ei tasu see transport enam ära... No kurat, ükskord peavad nad tõusma hakkama ju! Alles läks ju suur ja hea mainega Delta transport pankroti. Ja see aasta üldse paljud läinud. Kaua nii jätkata saab?
Kui ikka eesti klubi ei ole suuteline veo omahinda välja arvutama, ammugi siis veel kütte kulu ja kui lasti omanik ei jaksa seda korvata noh mis vahet siis on millal pauk käib, kõige suurem häda paistab olema rehkendajates peab ikka ja alati kuskilt mingi tegelane välja ilmuma kes on kõigeks võimeline.
ei mõista , miks 480 arvustate mõte õige, kui mingid üritajad , et veel ellu jääda hindu alla lasta, kui nii siis jäämegi tööta meie ausad tegijad, oleks vaja ühtsust ja astuda nende hinnasolkijate vastu, solkigu kütust ja magagu parem kodus, edu roolis
volvo fh 460 ei mõista kindlasti veel paljugi asju, ei imestagi
tööandja veoautost identiteedi leidnud noor kukk ise veab kopikate eest ja siis vingub, et veohinnad madalad. tule ansip appi
üldiselt oleks tore, kui võtaksid sõna isikud, kes midagi ka teavad asjadest, mitte häälemurde-eelse mõistusega "eile sain load tasku" mölapidamatusega tegelinskid
sa paned lastele ikka pomme. Las nad ikka teevad tegusi,ära neid kohe pommitama hakka. Mina rekkat vene ajast, viimased 12.a. euroopat. Eks need noored kipuvad jah LIIGA tarka panema. Edu
teel kuuldes, kui sulane oli ,vingusid et seal jama töötada ja seal jama töötada, ja siis suure hurraga auto liisinud, nüüd laseb hindasid alla ja siis laulab et kuidagi ei tule välja , kuidas võib inimene muutuda äärmusest äärmusse, edu
Töötan kompaniis kus tuleb küttekulu number paigas hoida sest kui mõnikord juhtub kulu rohkem olema siis öeldakse et aga siis oli nii ja salaja võetakse palgast maha ja kellel seda jama vaja on. Ei viitsiks üldse jamada selle küttega aga selline on süsteem
Mis tähendab küttekulu normis hoidmine,irw,kas 25-80/100km?Küsige servisest ja teile öeldaksegi umbes selline number.Kui jahutakse mingit küttenormi ja nn. ülekulu pärast juhi palga kallale hakatakse siis on sellises klubis maksuametil päris palju tegemist.
prennero tõusul annan ikka korraga 300.l ära. siis hea sõõk ja viski nädalaks olemas. Ausameelset pole pohjust mängida. Boss raisk kisub km vähemaks. No ja paneme talle mun....desse ikka iga nädal täiega. Ja nii teevad kõik ka teistes klubides. Bossidele teadmisex, et niikaua kuni ****er käib km. anname meie küttele hea maitsta. EDU EDUMEELSETELE
Kui boss aint kuulnud numbritest. Küttekulu on ikka sõltuvuses sellest kus sõidad ja mingi 380.hobusega soovitasid itaalased mul, nende maal heina vedada. kui ikka madala käiguga pead liiklema aina ülesse, kütet ikka lendab toorelt summutist välja. Ma olen ka 420.se. Volvoga ohtunud mägedes niin,et higi omal otsaees. olge siis tugevad. ikka edu.
Jah juba koolis polnud keemia minu lemmik ja oma sõiduauto veereb ikka benzini peal. kurat see paagikorgi keerutamine minu jaoks nigu püksisäärele kusemine. Korraks on soe, aga siis.....................................
solvangute eest ette tänades castor.
Ja mis huvitavam asi nüüd, küttehinna tõusuga peab auto 5l/100le vähem kütet neelama nüüd, muidu läheb palgast maha, ega siis auto ei küsi palju küte maksab, neelab ikka niipalju kui tal seda vaja on.
Kõik need küttekulu normi asjad on alguse saanud sellest et esindused, kus auto ostetaks lubab et vinge auto särki ja värki et ei võta kütet vms.Tegelikult on kulu suurem kui nemad lubavad ja kui ülemus veel usub ka neid, siis ongi ainus süüdlane autojuht.
Meil ülemus ütles kohe ära, et auto võtab palju võtab, aga ma huvi pärast tegin arvutustehte et 25 tonniga kompuuter näitas keskm. kuluks 29.8, mina sain arvutuse teel 32.4
kompuuter arvutab ju ideaaltingimuste järgi kaa.....niiet seda uskuda küll ei saa kui täpset tulemust tahab.aga kui ta näitab vähem siis ongi bossile ju parem näidata :)
Soomest toodud immutatud elektriposti palk, mis paberite järgi oleks pidand 24 t olema oli ma pakun mingi 27-28 ja siis MAN TGA-XXL võttis 40 l sajale,,,,
R tüüpi autod ju tulid varem tehasest 86 km tunnis jooksvatena, see ka autotootja üks võte, et autosid ökonoomsena reklaamida. kui kiirust tõsta , siis jälle küttekulu suurem. Nüüd uued R id ikka õnneks 89 umbes.
Üldiselt tunne, et kas varastatakse või mitte, kahtlustavad bossid ikka.