Veoautod ja rasketehnika

Re: huvitav...väga huvitav...

poolkera
12:10 23.03.2006
selle palga eest,mida siin pakutakse ongi raske leida kogemustega mehi.nüüd võetakse tööle keda iganes.firmajuhid peaks mõtlema hakkama juba praegu,et mis siis saab,kui ka kogemusteta mehed otsa lõppevad.võimalused suurenevad,ärge müüge end odavalt.
primera570
12:20 23.03.2006
õige!!!Just sellepärast ma ei lähegi kuhugi tööle sest,andke andeks,aga mingi 10-15tuhhi on ikka vähe küll,alla 20tuh ei kavatsegi minna,sõitku ise kui nii koonerid on.
kogemustega juhi ots
20:24 23.03.2006
jaksu Sulle. jaluta BRC või kuhu iganes platsi,liisi auto või osta välja ja teeni oma leib. muidugi ära jummalapärast seukest viga tee, et lähed kellegi käest töökohta lunima. ikka ise, ikka ise ja sõida kasvõi puha lusti pärast. kogu teenitud raha aga jaga laiali,et kuskilt välja ei paistaks,et tegelikult jonnipunn ja kooner oled.
Sinu jonnimisest,ei saa maailmal ei parem ega halvem.
markus
23:27 23.03.2006
mina sõidan ja saan 25 kilo kuus,nädal on kalendrikuus vaba ka.Ja olen rahul(esilagu)
oi
12:25 24.03.2006
ei tea jh kust need kogemused tulema peaksid kui keegi tööle ei võta !!!
eks need firmajuhid on ühed parajad s.... aga on ka erandeid
head töötegemist tahavad aga oleks ka siis selle töö vääriline palk
Kadjakas
12:58 24.03.2006
Kindlasti ei ole eelmisel postitajal klassiviha probleemi.
AAbits
13:25 24.03.2006
Eestlane jonni punn,nohik sa ei saagi kogemustega juhiks kui väiksema palgaga sõitma ei lähe.Tahad kohe sama raha mis ässad?Ole täitsa tee oma ettevõte ja palka noored nagad kallitele veokatele juhiks ja MAKSA sama raha mis teised staasikad mehed(naised)saavad.Huviga ootan aasta pärast siin su kommentaari kui edukas ettevõtja oled.
Alex
14:29 24.03.2006
Tundub et klubid teevad siin lobbi.Edu neile koonritele!!
margus
14:54 24.03.2006
no see oleks ju imelik kui mingile noor hakkaks kohe sama sama raha mis vanemad tegijad ja saaks kohe uusi autosi..see on normaale kui alustad vähe väiksema palgaga....aga noh kõik kohad on neid peetjasi ja ivanne ning endisi söekaevureid täis kes teevad odava rahaeest tööd :)
oi
15:11 24.03.2006
kui sõita oskab ja autot hoiab ja jagab tehnikast midagi miks mitte head palka, kõik ei ole mingid ****rotid kes ei julge sõita ja ei jaga midagi !!!!!!
Jaanus
17:17 24.03.2006
Ega siin paremaks enne ei lähe, kui rekkajuhid ka ametiühingusse astuvad. Praegu ei kaitse keegi nende huvisid.Lugege tänast DELFIT, kui totakaks ennast teeb ERAA Kuldkepp.
primera570
18:18 24.03.2006
kuulge,olen ma noor või vana,äss või mitte aga sandikopikate eest ma tööd ei tee ja kui mõned arvavad ei taha maksta siis toogu või araablasi sõitma või sõitku ise aga mina ennast küll nii ****ks meheks ei pea et nende ees põlvitama ja lömitama hakkan.Tahan palka saada ja kui ei saa siis leian mujalt teise koha kus makstakse ja need koonerid pomod sõitku ise üksi 10-ne autoga...või lasku mingitel välismaalastel-autojuhtidel nad ää lammutada...
Lihtsameelne
18:27 24.03.2006
Põnev on kuulata kui sõidumehed räägivad "mina ennast odavalt ei müü" , aga 1-2 eurine kohv käib üle jõu.
scann
09:47 25.03.2006
TO:Lihtsameelne.Jummala õige ...
juht
15:44 25.03.2006
hetkel on olukord tõesti nii, et võetakse tööle kõik kellel vastav kat. taskus. muidugi kohe sooja kohta ei pruugi saada, aga aastatega tekivad suhted ja järjest parematesse firmadesse satud. muidugi peab ka ise mees olema
126
18:12 25.03.2006
Pole kah staazikal roolikeerajal elu kerge.Ida-Virumaal.26 aastat auto-bussirooli keeranud.Ei joo ega tossa.8 viimast aastat FIE na bussitellimised.Puhastulu olenevalt aastaajast 500-3000eeku.Ei ela ega sure.Rohkem fanatismi asi.Käisin ühes kohalikus bussifirmas tööd uurimas.Ülemus,umbvenelane,kutsus kõrvale ja andis mõista,et eestlast ta oma firmas näha ei taha.Tagaselja kuulsin veel kuidas väravavalvur pizdjulei sai et minusuguse territooriumile lasi.Seal firmas töötavad bussijuhtidena täiesti umbkeelsed inimesed.Siinsed firmajuhid enamuses venelased ja eestlasi nad tööle ei võta.
margus
17:54 27.03.2006
lihtsameelne ütles õieti :)
Hästi öeldud
02:50 29.10.2006
Tartus astar-is pidi olema pea 70 aastased mehed palgal. Ma mõistan, et need on tublid mehed ja teenivad pensionile head lisa. Aga lihtsalt sellest seisukohast, et kui firma ei jõua end edasi arendada niipalju, et võtab tööle nii eakaid (kuid samas muidugi vapraid mehi, aplaus neile), siis kuhu kavatsevad nad jõuda. Neil olla pooled autod platsil seismas. Samas tean üht tegijat, kes alustas mõni aeg tagasi, ja omab päris hulgim ninasid, on edukas. Asi ikka selles, kuidas püütakse, ja ega ruttu rikkaks ei saa. Parem pisike kasum, kui pisut kasumit rohkem, ... ja veel suurem n..ss.
ahnii
23:07 08.11.2006
Astarist ei jookse kogu aeg autojuhte läbi nagu siin pooltes firmades Eestis!Astar on siin Lõuna-Eestis võibolla üks kõige paremini palka maksev rahvusvahelisi vedusid teostav firma!Ning pole kuulnud ka seda et neil autojuhtidest puudus oleks niiet...
keelpora
20:37 09.11.2006
teema algataja hr. poolgera võiks nõu kuulda võtta ja halamise asemel veofirma juhiks kandideerida ja mõtlema hakkama. siis teistel hea kaeda kuda kange mõttetöö tulemina jõgi vastupidi voolama ning villavabrig seisma jääb.
pets
13:30 01.12.2006
kui firmal 1auto näiteks või 2 ja tööd vähe ( seda küll praegusel ajal enam mitte) , kust siis see 25 tonni palk välja võluda autojuhile, AH ?
Andres
13:01 04.12.2006
ärge müüge end odavalt ?
aga pere tahab toitmist ja kui mul kogemusi ikka jagub ja mujal parem palk, siis valin ikka selle kes paremat pakub.