oskate te rääkida kust saaks värvi millega värvitakse armatuurlauad ja rool valgeks...
tavaline aerosool värv minu arust ei sobi sest see kuluks ju kohe roolilt maha ja jääks kole
Mul muidu tuttavad on teinud seda autovärviga. Algul tuleks pind ära matistada, siis tuleks soetada vastav värvikomplekt( värv ise, lahusti, kinniti ja lakk) vastavalt vajadusele kokkusegada ja kanda siis see värvitavale pinnale, näiteks värvipüstoliga, kui sellist võimalust ei ole siis osad autovärvi müügi firmad panevad värvi lausa aerosooli pudelisse kohapeal.
Ise ostan muidu autovärvi Kemiflorast ( Laki 3, Tallinn ) teenindus on viisakas ja kui küsimusi siis aidatakse ka.
kemiflora müüs vanasti ka kvaliteetseid 2K autovärve aga teeninduskultuur ja ebakompetentsus sel alal oli sõnulseletamatu.müüa ei olnud võimeline tegema mulle tavalist pinnavärvi 8 L töösegu.ütles,et saab teha täpselt 8.1 L no OK tehku ja kui maksma läksin siis raha võeti 9 L eest.küsimuse peale,et miks nii? hakkas ta seletama,et kilod- ja liitrid jne.ja need olid tal sassis nagu körtpärtli särk.edaspidi võtsin omad värvid ja materjalid dupont-st.head (kuid kallid)materjalid norm teenendus,kõikidele kliendi küsimustele leitakse vastus.TO:ants4 kui sa tahad ise teha ja tahad et asi saaks kvaliteetne pöördu firmasse Värvifoorum (HiTech autokeskuses).sul on vaja pesuaineid,et armatuurilt eemaldada silikoon,spets krunte,värvi lisandeid jne,usun et saad sealt abi.