On palju väitjaid et allando s...t, jama jne. Tee kövad jutupaunikud rääkige siis asjast lähemalt, mis seal siis nii puusse on?, mitte, et kuulsin kuskil kellegi käest, kes omakorda kuulis kellegi teise x-mehe käest. Vaevalt et allando nii vilets ka on, ei tahax uskuda et seal need kymned juhid siis tööl olex ja firmal yldse kliente, kelle kaupu vedada. Seda jama pole mötet ajada, et autod ****sed. eestis ongi ju see loll komme teed soola ja liivaga täis ****ndada, ja 100m peale pesu auto uuesti sama ****ne kui ennegi. Ja kas peab kogu aeg tutikas masin ***** all olema? Hädavarestel vist kyll. Ja yleyldse soovitan paljudel targutajatel köigepealt peeglite järgi tagurdama öppida, mitte pea uxe vahelt ripakil ja alles siis netti virisema tulla.
eeee...mis su probleem on? Ja kui Allandost rääkida, siis minule on näiteks kaks korda Allando autod sisse tagurdanud (see siis selle peeglitega tagurdamise kohta). Firma kohta ei oska ma midagi öelda, samas mehed ise ju virisevad väikse palga ja töötingimuste üle!?!
.Juba ammu käib see kammajaa et pilgatakse teisi firmasi. Pole seal nii hullu midagi. Paljud Eesti firmad on hullemadki! Minge kaagutage omavahel, mitte siin interneti foorumites! Ühesõnaga Allando on tavaline Eesti firma!!!
Tõesti, kui kõiki neid kuulujutte ja "legende" allandost kuulata ja veel USKUDA, siis peab ikka täitsa tumba olema. Mõelge peaga...kas tõesti kui see firma nii halb oleks,töötaks seal üle 100autojuhi+mitukümmend logistikut+teised tegelased????
Peremehe jutt täiesti õige, eestis leidub ka hullemaid firmasid. Ja muidugi peab ju selliseid firmasid olema, kus noored saaksid oma esimesed kogemused!
Ja uskuge või mitte, ongi parem kui alguses satud sellisesse firmasse kus tõesti kõik ei ole nii hästi kui võiks. Lähed alguses firmasse kus kõik OK ja pärast satud hullu kolhoosi, siis on nutt lahti! Küll ei oska autot parandada, küll logistik hull, küll auto viletsam kui eelmises! Aga kui korra alguses oled sellises firmas ära käinud, siis järgmised firmad tunduvad palju paremad :)
To: Arx. Mul ei ole probleemi, aga see vingumine ja firmade maha tegemine ajab si..a keema. Sellist firmat nagunii ei existeeri, kus köik 100% Ok. Kui kellelegi Allando ei meeldi, ärgu siis ronigu sinna ja ärgu hakaku ka kohe maha tegema. Ja neid virisejaid palkade kohapealt jagub ka igale poole - inimese ahnus on piiritu. Saad palju pappi, varsti tahad veel rohkem jne.
Peeglite järgi tagurdamise kohapealt - erandeid jah leidub, kes ei öpigi seda ära. Tean ise paari venda, kes juba 25 aastat autojuhina töötanud, kuid R-käiku(reverse) sisse lylitades on uks paugupealt lahti ja kael öieli väljas. Isiklikult pean köige parematex tagurdajatex täishaake tirijaid, eriti metsavedajaid, kes kuskil pärapörgus kitsatel teedel sadu meetreid tagurpidi ajavad ja ysna nobedalt ega ni...u poolt päeva edasi-tagasi jönxutades.
sul jumala õigus et parimad tagurdajad metsavennad on a eks see peegli järgi atgurdamine ole kh omaette teema kes kuda harjunud on kuigi minuarust peegli järgi tagurdamine suur probla pole !
Eks neid vingujaid jagub igale poole. Tavaliselt hädaldavad ikka need kõige suuremad ****varesed, kes ise hakkama ei saa ja siis halisevad. Küll on maa külmand ja kärss kärnas.
Osadele piaks ikka seeliku selga sikutama...!
ohjahh.....õnnestus minulgi seal allando "autopargis"ära käia....no on ikka rõve ja kole see elamine seal,mingit remondivõimalust kohapeal pole olemas,tuul puhub selget liiva üles ja siuke tolmupilv on siis üleval niiet silmi avada pole võimalik ja mõni mees keeras sellise tolmu sees rattamutreid u.3m toru võtme otsas,,kõik on nii räämas ja prügi aia ääres kuhjas terves aia pikkuses....juppe nad autole enne poest ei saa kui allando on raha üle kandnud sest muidu nad maksavad tuhandet eeku üle poole aasta....äge firma....
Eks ole Allandoski iga suguseid juhte aga see ei tähenda et seal terve auto juhtide kollektiiv närviline oleks.On sealgi nii närvilisi kui ka normaalseid mehi nii venelaste kui ka eestlaste seas.
ja kiirelt arenevates ettevõttetes on alati palju jamasid. Keegi ei tea, kes mille eest vastutab ja mida täpselt tegema peab. Inimesed tulevad ja lähevad, kuid ettevõte areneb kiiresti. Pigem tuleks vaadata, kas Allando suudab palka maksta ja seda õigel ajal, tarnijatele maksmisega on tal küll suured probleemid.
Enamus mahategijad on sellised kes kohe mingi käkiga hakkama saavad,siis arvatakse palgast midagi maha,mees laseb firmast jalga ja hakkab igal pool pasundama kui kõva tegija ta on aga palka ei taheta selles firmas maksta.Keegi kirjutas et pole mingeid remondi võimalusi,on ja on olnud kogu aeg.Remont toimus servistes aga nüüd on firmal ka oma remondi hall ja on ka 4-5 lukkseppa ning mingit tolmu ja liiva sees roomamist ei harrastata(kõik masinad seisavad asfalt platsil).Palga ja päevarahade kohalt pole probleemi,kõik saab kätte,mingeid võlgasid töötajatele pole ,nagu on kuulda olnud mõningate teiste klubide kohta.Kokkuvõtteks kõik areneb ja areneb ka Allando ning pole vaja maha teha firmat mida sa ei tunne või oled sealt ummisjalu minema jooksnud mingi käki pärast.
To Raits: Nagu aru saan siis sa töötad praegu seal?
Kas nüüd makstakse palka täpselt töölepingus märgitud kuupäeval?
Või peab ikka esmaspäeviti või teisipäevati kontorisse helistama kui soovid oma teenitud eeki kätte saada nädal lõpuks.Ja siiski maksti 1-2000 krooni kaupa nädalas.
Ja kas need ajad on kah möödas kui Allando autojuhtidel suurusjärgus 20 000.- palka/päevarahasi kinni hoidis ,et kui juhtub mõni õnnetus siis on kohe raha võtta?
Mis sellest siis rääkida, palgad võidakse küll meestele õigeageselt ära maksta, kuid mille eest siis neile makstakse. Selle eest, et nad uimerdavad, haake lahtivõtmisel. Sõiduoskused pea olematud.
Lisaks sellele vist ei pea vajalikuks ettevõtte juhtkond investeerida, või pole neil piisavalt vahendeid, autod on vanad, haaked on vanad. Paistab, et majandusaasta ülejääk läheb hoopis juhtide taskusse, et suuremaid maju ehitada ja uuemaid luksusmaastureid enda istumise alla soetada.
Töötan ja ei kurda et midagi maksmata on jäänud,mingist igaks juhuks palga ja päevarahade kinni hoidmisest pole ka kuulnud,ei pea ka ise pidevalt oma raha küsima.
mis kuradi majandusaasta ülejääk?
vaata, palju allandol riigi ees võlgu on ja siis mulise oma ülejäägist edasi...
ja mida teil allando tainastel kriitikuid kommenteerida on? autod on teil roojased raiped, mis kunagi ei pesulat ega töökoda ei näe ja siis on veel mõtet midagi kaitsta või? kipub jälle keskmise rekkapässi intelligentsuse kohta käima, lihtsalt ei suuda ettegi kujutada paremat tööandjat..
To hummerimehele,sa oled ikka ERILINE ****,et mitte rohkem ja sitemini sinusuguse tatipritsi kohta öelda.Mind ei huvita palju firma teistele võlgu on ja palju teised firmad Allandole võlgu on,mindhuvitab et firma mulle võlgu ei ole ja seda ta ei ole.Mis pesu puutub siis seal käime kuus mitu korda kas kodus või mujal.Remondiga pole ka probleeme,kui vaja saab tehtud kas servises või oma remondi töökojas.Üldiselt sinusugune **** võiks oma "ülitargad" teadmised omale jätta.
aga ikkagi on enamus allando autodest kolm kuud pesemata välimusega käkid, millelt juppe kukub. ei tea miks? üldiselt minusugune **** oma teadmisi enda teada ei jäta, kuna tundub, et raits mitte ei sõida allandos, vaid poleerib ahtriga kontoritoolikest, sellest ka raitsi kommentaarid, allandos töötav juht teab vaid, kuidas vait olla ja edasi teenida..
Selliste teadmistega on kõiketeadja teoreetik eriline ajuhiiglane,paistab et tead Allandost rohkemgi kui sealsed töötajad või isegi juhtkond.Ei ole mina mingi kontoritooli poleerija või pidev trepi kulutaja,sinul aga soovitaks küll oma teadmisi vahel ka endale jätta,muidu jätad endast üpriski halva turuvanamoori mulje.
Mis te "rekkamehed" sõidus ei peaks olema? Muutkui ilastate siin. Hakake ise direktoriteks ja ostke maastuereid, või kui niipalju ettevõtmist ei ole siis vut vut rooli tagasi ja poola poole punuma. Saate veel aastavahetusegi piiril vastu võtta.
Ei ole mingit hirmu peremehe ees,kui vaja saab ka öeldud aga tundub et siin üritab ennast välja elada mingi p...se kukkunud firmajuht.Sellel paistab päris suur hirm olema et jooksevad need viimasedki juhud minema(kui neid üldse on)ja uusi enam pole kuskilt võtta.
Olen ka lihtne autojuht, aga see teiel lalin siin on ju mõttetu, mis vahet seal on mis masinad firmal on, kui sul on parem auto siis peaks tuju hea olema, et kellelgi on veel halvemini ja kui nendele meestele meeldib seal sõita, siis mis see sinu per*et torgib, las nad sõidavad kui rahul on.
no sina oled oma unistuse kohe nimeks teinud.Kas maja omamine on midagi mõistusevastast. iga norm inimene tahab majas elada. Ja ps. allandos on ka paljudel juhtidel majad,mitte ainult juhtkonnal. luksautosid juhatus ei kasuta ja autojuhid kes töötavad normaalselt saavad ka normaalselt palka. Ja üldse puutun juhtidega palju kokku ja võin öelda,et kes tahab tööd teha see teeb ja on rahul.Ja nendele kes vinguvad ,et nii s.tt firma tyahaks öelda, tehke ise parem firma või minga mujale. vaba maa ju kedagi pole siia sunnitööle saadetud.ise juhatusse ei kuulu aga olen rahul Ex allandolased peax mind teadma
Käisin minagi kord seal firmas asja ajamas,nad pidid teatud põhjustel ühe auto jupi mulle ostma aga neile ei müüdud seda kuna see firma(allando siis)on pikemat aega teistele võlgu.Sain oma jupi pika asjaajamise ja ootamise peale kätte alles siis kui allando tegi ülekande ära.Samas kuulsin kuidas allando on samale osade müügifirmale võlgu juba paar aastat 1ooo eeku.Korra olid nad sunnitud tellima allandost veo ja peale seda jätsid meelega maksmata,nii said vähemalt selle asja tasa.Vot siuke firma siis......Olen ka mõne allando autojuhiga juttu puhunud aga head sõna ma firma kohta kuulnud pole.....Mul iskiklikult muidugi jumala pohh kuidas sel firmal läheb ja on,lihtsalt kirjutasin omast kogemustest ja sellest mida kuulnud olen.
Pole mina teel üks kõik millise firma juhilt kuulnud et neil oleks viimasepeal hea firma,kõigil on ikka midagi nurisemist.Ja sina asjapulk,kas sa tead miks Allandol see 1000 eek maksmata oli,vaevalt,järelikult oli ikka mingi põhjus.
minu arust pole ükski firma hea, sest keegi ei taha palka maksta. ma olen autojuht ja tahan saada 100 kilo kuus palka. ma olen nii kõva mees, et alla selle ma tööle ei hakka. nii ma surnuks nälgingi. enamus siin kritiseerijaid on ju äpud, kes ei saa oma tööga hakkama. hetkel on juhuse tahtel sattunud tööle allandosse, kuid kui töötaksid kuskil mujal, siis mustaksid kedagi teist. jõudu tööle netis kommenteerides, sest mida rohkem olete siin ja vähem rooli taga, seda vähem on probleeme teie tööandjatel.
allando- ****sed kriipsujukudega autod umbvenelastega roolis,kes laevas söögilauast tõustes taskud kohukestest punni suruvad ja mõlemas käes mahlapakk kajutisse jalutavad.
no kas see ei tekita juba tülgastust?
nõus sinuga 100%
keegi leidis koha kus kõiki ja kõike mustata ja nüüd muudkui uhavad , kui üks negatiivne kogemus kellelgi on siis kogu firma kohe pihtas-põhjas.
kuulge kommijad- kui firmal 100 juhti on 1 neist ikka ebakvaliteetne, selline on elu seadus, nii et ärge tõesti enam pasundage , tehke tööd või jäägegi foorumisse siis tõesti firmajuhtidel muretum elu
kur..at. Keegi Anatoli-ALANDOst parkis täna 15.01.07. Valge tankas nii, et ei pääse üle ega ümber (peale tankimist tõmbas 10-15 m edasi). nühkis tankla aknapesuharjaga klaasid, tuled, numbrimärgi ja helkurid puhtaks ja kihutas sööma. Parklas oli hetkel kolm autot!!!! Julgasin küsida miks nii, siis kästi küsimus tõlkida!? "Firmajuhtidel lihtsam, aga meil autjuhtidel...
mul kah väike firma kuid HETKEL nime ei avalda.kui teile allando ei meeldi palun väga võite alati meie juurde tulla.võtame vastu kuid mitte noori.kes veel kuulnud pole (mida ma eriti ei usu) siis rooleksi oma pani kuskil eu s matsu.ja kes sõitis.noor algaja.ja sellepärast ma ei võta ka noori tööle.pole jama vaja
väga huvitav argument sul selle kohta miks sa noori ei võta tööle.Aga kui palju meie vanu mehi "matsu" paneb?Julgen väita,et mitte vähem kui võtta protsentides nüüd noorte ja vanade vahe
minu kokkupuude allandoga piirdub selles, et üks mu tuttav seal töötab. tõsi, ta pole autojuht vaid logistik.
loen ja mõtlen, et kas nutta või naerda. üritan siis pooletoobistele pisut asju selgitada.
autojuht- inimene kelle ülesanne on viia kaup punktis A, punkti B
firmajuht- mees, kes töötas palju aastaid ka nädalavahetustel, et ta firma midagi väärt oleks
palk- vääriline tasu tehtud töö eest
võlg- firma siseasi, mis kindlasti pole meie arutada
juhul kui sa pole rahul oma palgaga, küsi juurde. juhul kui sulle palka juurde ei maksta, oledki sitt mees ja lisaraha sa väärt pole. häid töötajaid hoiab omanik alati kümne küünega kinni ja konkurendi juurde lasta ei taha.
must auto, no kamoon- kas sa tead palju maksab ühe sadulveoki pesu? veokid on siiski töövahendid, mitte näituse eksponaadid, pestakse autosid, siis kui on vaja!
ja mis te tõesti arvate, et keegi on terve elu unistanud autojuhi tööst? ilmselt on kunagi jäänud haridus ja teadmised kesisteks ja muud tööd ei leia. vingujatel soovitan rajada oma firma, kuhu võtta tööle algharidusega tühmi lojuse, maksta talle palka nii palju kui venna suu lahti ulatub, anda talle tutikas auto+ piiramatu liimidiga kütusekaart+ hunnik tasuta autopesusid.... nüüd kui sa oled selle toreda firma loonud ja nelja kuu pärast pankrotis, alusta siin uut teemat, et kõik inimesed on mölakad ja sinule ei mõtle keegi!
asja nimi on vabaturumajandus!!!
üldiselt on see lihtne valem: hea töötaja saab parema palga ja töötingimused( umbes 60% palgafondist)
ülejäänud jagavad oma 40%.
eks ta nii tegelt olegi et see kes kauem olnud firmas tööl ja hästi tööd teinud see saab ilusti palka.muide kes vaatas eile kutsuge kobra 11 siis kui juhtus tähelepanema oli seal üks eesi numbriga fh12
Huvitav kes on Sinu arust hea autojuht?Kindlasti see kes hommikust õhtuni tatt ninast väljas rabab selle nimel,et saaksid mereäärde krundi osta ja dziibi uuema vastu vahetada.Mis puutub haridusse siis liikluskultuuris oled Sa kindlasti esimesene kes oma haritust näitab.Ja loomulikult jääb auto-bussijuhtidel puudu varastamis ja omakasu oskustest mida Sinul kuhjaga haritud mees on.Jumal hoidgu selle eest kui ma julgen tahta,et mu töökoht oleks puhas ja korras (pesu,varuosad).Sapine kiri,*****sid mehi on mõlemal poolel.Edu !
oot-oot, palju maksab autorongi pesu? et auto on töövahend ja las ta mädaneb-laguneb-sõidab mudakäkina ringi, remont ja pesu ju pappi sisse ei too, eks?
see on muidugi firma enda teha, mis imago ta endast loob, aga kui paar korda kuus (allando puhul oleks äkki isegi kord kvartalis edasiareng) 4-500 eeku auto kohta üle jõu käib, on vägevast kolhoosist asi ikka kaugel
aga eks iga **** kiidab oma teadagimida
võlg firma siseasi?
hiilgavamaid siit foorumist loetud pärleid, peaks mainima,
peab ikka päris eluvõõras isiksus olema, et seada kahtluse alla näiteks krediidiinfo jms infoagentuuride tegevuse otstarbekus ja vajalikkus, eriti kibedalt mõjub selline pärl ka loomulikult ettevõtetele, kes tahtmatult allandole krediiti andnud on..
kuidas oleks, kui härra kuserott endale selgeks teeks, mis asi see võlg õigupoolest on, et võlal ei ole mitte ainult õks osapool, kelle siseasi see välg on ja teised pühkigu suu puhtaks :)
on alles pikk arutelu teil siin.see võib tegelt ju jätkuda lõputult ja lõputult.niiet teemaalgataja.parem soovitus sulle.pane see teema vastusteks kinni ja ongi rahu majas (rekkas)....=) ei saa enam keegi midagi kobiseda
Jah, selle teema võiks lukku panna!
Lausa vastik lugeda neid virisejaid, kes ütlevad Allando on ni..... . Mis sel Allandol viga on? Täiesti tavaline ja normaalne Eesti firma. Olete lihtsalt kadedad et omal pole nii palju autosi või milles probleem on?
jah, see tundub seda laadi jutt, et mul on suurem kui sul, ise tean normaalset juht allandost. tema pole raha suhtes kurtnud, samas seal ka paljud kurdavad, aga need mehed on erinevad, kui neid kõrvuti panna. Ja vana fh minu arust üks paremaid autoid, mis kunagi tehtud. enamus autoid teedel mustad, sest keemia teeb oma töö mõnesaja kmga. mis puutub tagurpidi sõitu, siis see tuleb aja jooksul. need minu arust probleemid, millest loll aru ei saa ja tark välja ei tee. ja mina teen tööd raha pärast, mitte selleks, et teised näeks, et ma sõidan tutika autoga. ja kui mulle oleks makstud vana scaniaga metsa veo eest sama tasu, mis praegu, oleksin nähtavasti veel eestis, mitte sisetööl. See lihtsalt minu arvamus, ise allandos ei sõida, aga probleeme on nii kui nii igal pool.
et lasete oma foorumis firmasid s---ga ja poriga üle mustata.
kahju et teil endil autoparki pole , siis saaks teie kohta ka miskit krõbedat öelda kommida
allandole ja teistele kes kellelegi hamba vahele jäänud aga pikka meelt ja las koerad hauguvad, karavan läheb edasi.
tahaks ka siia sõna öelda. Tuli välja üks kurioosne juhtum.
Isand Müür laseb Vahuril üle kanda palga, ülekanne näeb välja nii, et palk konkreetse kuu eest ja näiteks 10000.- , aga maksuametile deklareeritakse miinimum palk ja minimum palga pealt maksud.
Pluss veel siis päevarahad, palju vaja. Aga nüüd tekivad käärid!!!!
Konkreetne isik on saanud ca 6000 eek-i maksustamata tulu.
Aga kelle probleem see on...tulu saaja probleem ja 7a tagant järele...
Tema peab kunagi oma maksustamata tulult maksma nii tulumaksu kui ka sotsmaksu...
Nii, et mehed vaadake, mis teile üle kantakse ja mis maksuametis deklareeritakse!!!
kuule.ma lootsin et ei pea siia foorumisse pikka aega tulema aga just sinu pärast ma tulin.ei ole mina kirjutanu dmingi tarvi nime all.ma ei ole selline kes hakkab kasutama teiste nimesid või ma ei tea mida.ma pole siin foormuis kohe väga pikka aega käinud kuni tänase päevani.kurat tead närvi ajab kui aetakse minu kaela asju mida ei ole teinud.ja see foorum on üldse lapsi täis.siin ei ole ju õigeid autojuhte