Soov osta siis kaubikut, nii palju kui siit sealt lugenud ja kuulnud olen on pinnapeale jäänud Ford ja Mercedes.
Fordi (Transiti)kohta ,et pidavat kere jube palju ja kiiresti roostetama, kippuma.
Mercedesel jälle mootorid nõrga võitu. Oskab keegi oma seisukohta öelda, on mingid kokkupuuteid? Mercedese valdkond on eriti oodatud.
Kindlasti Mercedes!
Transitiga kogemus olemas (aasta2000) ja ei soovita kellegile!
roostetab kui vana kurat ja ega see mootor nii vastupidav ka pole.
Igastahes mina olen 2käega mersu poolt.
kui sprinter siis 313 316 !!! vei 413 416 kuid neil pead arvestama juba tahhograafi kasutamisega!! muidu suht hea aparaat aga kyttesuhtes kapriissne!! 3seeria sellepärast et jooksu osa on tugevam !! omal 4a kogemust 313cdi-ga seda extreemsemates oludes (kiirabi) suht hästi pdas vastu!
mersul ja nõrk mootor? see on midagi uut! loomulikult on kõige väiksem mootor lahja, soovitan vaadata ikka tugevamat kui 80-90 hj , 130 on juba väga hea! vastupidavuses ei tohiks nüüd küll probleemi olla.
mersu siin pole mingit muud võimalust vennal sprinter mis läks laiali 496 000 siis tehti esimene remont noh pihusti otsad neid peab ikka vahetama ja veermik peab ka vastu väga hästi...
Oled sa kunagi üldse Masteriga pikka otsa sõitnud? Olen ise proovinud ja vihavaenlaselegi enam ei soovita, nagu ka Opel Movanot , mis on 1:1 vaid märk on teine.
mersu mootor on **** (2,2 diisel)
100 tuhande peal läks plokikaas juba (vahetati ära enne 10 korda garantiiremondis kui üldse aru saadi)
isegi sigulli mootor oli vastupidavam
vaenlasele ja konkurendile kõlbab küll