Veoautod ja rasketehnika

röövlid

kasekas14
16:26 16.05.2006
küsimus siis selline,et kes rekkameestest on ISE sattunud röövlite nö "saagiks" ja mis siis on ära võetud ?
Avovol
02:48 27.10.2006
Ilukilbid+lohvid+suunatulepirnid ja hernekott
longsa drinksa
03:14 27.10.2006
sattusin kord röövlite küüsi..ameerika röövlite Jimmy Beam ja mingi aksendiga kutt..nimeks Johnny Walker. ah-jaa vant oli neil ka kaasas Grisha Rasputin...röövisid mul kolm päeva ja tervise. tervist ravis mingi Stella Artois nimeline plikka.uhhh jube mõelda..jätan vist mõned reisud tegematta.
Rene
14:19 27.10.2006
Vahepeal oli kuulda et SakuAB mehed sattusid röövlite saagiks, kui neil Lätis tagavara rattad ära varastati ja koormas käidi
Paldiski laevast
10:34 29.01.2007
ja ennem Muuga sadamst autole järgi minnes, kogu kraam kabiinist läinud mis tahtsid saata rekkaga koju , et mitte ise tassida, ja tee kindlaks kes võttis, meie omad väidavad et polnud seal miskit kui nemad auto kaile ajasid et juba saksas tühjaks tehtud.
samas kui venelane sulle seda räägib ega ei usu küll, aga laeva läbi otsima ka ei saa ju minna.
KAHJU on olnud- veinid, saksa firmast kingitud jope ja muud meened, raadio, isiklikud tarbed jne. Mättasse tahaks lüüa neid
to Paldiski laevast
14:18 29.01.2007
ma tuleks appi sulle.endalgi kogemused sellepõhjal
Paldiski laevast
10:54 30.01.2007
to abimehele

nüüd olen targem ,enam ühtegi väärtuslikku asja vedelema ei jäta.
to Paldiski laevast
12:32 02.02.2007
kuule mis ajal see värk sul toimus, võiks jah jõud ühendada siis saaks ühistelt midagi ette võtta, kaua see kestab siis. eestipost ei varasta ju pakke tühjaks mida inimesed saadavad kas siis rekkad pole nagu firma kaitse all kes neid veab , lahti tuleks lasta sellised töötajad kes teiste vara pihta panevad laevast autot kaile transportides.
sadamates peaks ju valvekaamerad olema sealt he näha kes õhtul suure kotiga koju läheb
to Paldiski laevast
13:37 14.02.2007
samad kogemused meilgi , enam sinna ei saada toome ise ära või läbi saksa otse nüüd tallinna