kuulan iki Elmari raadiut, sealt lasevad vege head tantsumussi saates nimega -Elmari tantsuõhtu-!!! Vahel tuleb ka Vikerraadiost head musooni aga viimasel ajal lasevad liiga raju tümakat kogu aja...:( kuuldemänge ja reklaame meeldib ka kuulata - ja sünnipäevaõnnitlusi:) Vot see on alles elu!
Energy FM
Muss on seal tõesti mahedamaks läinud ja mõnel päeval tuleb mõnusat rütmikat jazzi ja housi.
Reede õhtul kipub transiks minema ja pole suurem asi kuulata.
Minu jaoks esimene raadio, mis kõlbab autos kuulata ja ei aja närvi dj mölaga ja ära leierdatud poplugudega.
ma ei kuulagi raadiot. iga natukese aja tagant on reklaamipaus, siis imetletakse ja kiidetakse, kui hea raadiojaam see on, siis lastakse mingeid tunnusmeloodiaid, pagan, ma tahan sõidu ajal muusikat kuulda. ja kuulan hoopis plaati.
Loe vastused korralikult läbi, siis leiad möne kirja pandud raadiojaama, mis ei ole eesti jagu (Muusikkiss FM, Nova = soome, European Hit Radio = Lätakas, 94,3 RS2= saksa - mu poolt lisax)
Sky +, kuna seda mängib mul kõige paremini. Leviks ainult Energy FM Tartusse - kustutaksin kõik teised jaamad kohe ära. Aga jah praegu peab Sky möla kuulama, sest plaadid kah juba nii läbi leierdatud.
Nii-et Energy mehed, paluks üle-eestilist levi!!!