Veoautod ja rasketehnika

Pindamine

korvimees
19:15 11.07.2006
Tallinna ringteed oli täna "pinnatud" s.t. mingi erilise tolmava killustikuga üle piserdatud, pigi ei märganud. Oli ka 30 märk. Sellest hoolimata tuli mulle vastu kaks rekkat nii 70km/h. Esimeselt sain kaks kivi aknasse, millest ühel hakkas ka pragu edasi arenema. Klaasi pole ka mõtet vahetada, kuna sama teed vaja iga päev sõita ja homme tuleb võib-olla mõni teine **** vastu ilge tinnaga.
Ma saan aru, et rekkameestel kiire, kuid kellel poleks. Loodan, et tal venemaal vähemalt kõik käru rehvid lõhkevad kuskil pärap....s.
Viimasel ajal vist rekkaroolis rohkem traktorist tolik ja kaevur kolja, vähemalt sõidustiili järgi jätavad küll paljud sellise mulje. Mõelge krt kasvõi natukene ka seal rooli taga mis Te teete.
P.S. Oman lube üle 20aasta ning ka rekkakogemus olemas, niiet teemal mida Sa ka tead pole mõtet plõksida.
Taavi
19:36 11.07.2006
selle kihutamise koha pealt jh võik ikka tagasi hoida a see tolmav killustik on selleks et see pigi kinni võtta muidu terve tee lainetaks :D
123
20:14 12.07.2006
Te söiduka juhid olete ise samasugused, ei mingit kiirusepiirangust kinni pidamist, nii et ärge vinguge siin ainult rekkameeste kallal, vaid enne tulex ikka oma kapsaaeda vaadata.
Taavi
20:50 12.07.2006
jh pole ime et aknad see seal kus piinatakse ja kiirus on piiratud 30 km/h-le rääkis üks pindamis juhataja et,sõidukad ja ka REKKAD sõidavad seal 70 -90 km/h
123
00:39 13.07.2006
poolteist kuud vana esiklaas, kolm harunevat täket sees, kolm neist tekitatud sõiduautode poolt teetöödel, pakkuge, kui mitu rekkade poolt...
vapsee
00:54 13.07.2006
jh need sõiduka vennad kõige hullemad ise, + igalt poolt on neil vaja läbi trügida ka 70 märgi piirangus nad tropid peavad lihtsalt mööda saama, tea kuhu neil kõigil nii kiire on või on hoopis elu isu mõnel otsas- närvi ajavad sellised oinad !

aga jh eesti teedevalitsus on 0000 parajad ****käpad ja jällega täielik vastand on soome (väga viis ) muidugi aluspind on ka soomes teine aga seda annaks ka eestis korraldada !!!
korvimees
10:16 13.07.2006
jah ma olen täiesti nõus, et sõidukatega sõidab igasuguseid. Osad on isegi sellised kes ilma ABSi ja ESPta on täiesti abitud, kuid see selleks. Mina eeldan, et rekkaga sõidavad niiöelda "autojuhtide intelligents" (vähemalt kunagi see nii oli), nüüd paraku tundub, et mõni rullnokk on lihtsalt E-kati saand. Meenutage nüüd, millal kohtasite viimati rekkavenda, kes andis parema suunaga märku möödasõidu võimalusest. Samas olen ise ka vahel sõidukaga sõites andnud mõnele seljataga närvitsejale märku võimalusest mööduda. Ja nii uskumatu kui see ka ei tundu, näitavad isegi mersud ja bemmid sageli pärast möödasõitu paremat suunda. (mida nad muidu kunagi ei tee)
Seega saab igaüks teha nii, et liikluses oleks üks **** vähem (s.t. olla ise normaalne). Mis kasu teiste peale näpuga näitamisest (a´la need sõiduka vennad) kui ise oled samasugune.
normaalne
10:53 13.07.2006
korvimees sa ära pritsi tatti nii palju, isiklikult ei näita möödasõiduvõimalust tänu asjaolule, et sõidukajuhid ei oska sõita ja möödasõiduks läheb enamus juhtudel alles siis, kui pikk sirge otsas ja pimekurv ees terendamas ning kui saadaksegi möödasõidule, siis ***at keegi tagasireastudes paremat suundagi näitab, mingist tänamisest rääkimata
korvimees
11:28 13.07.2006
vaata tati pritsimisest on asi kaugel. Mõni "rekkamees" oli alles vallatu tuluke kahe noore inimese silmas, kui minul juba load olid. Arvan endiselt, et ilmas tuleb arvestada ka teiste inimeste olemasoluga. Keegi meist pole maailma naba. Suhtumisega "***at keegi" ei vii just elu edasi.
vapsee
11:49 13.07.2006
kohtan kyll palju rekkasid kes näitavad parempoolset sunnda et mine mööda, aga just näitad ja siis sõiduauto vahib ja just siis läheb mööda kui mõni auto jälle , vastu tuleb aga muidu tõmbleb nii *****s et anna olla - sama mis normaalne rääkis

eriti hull on tartu- tallinn ja pärnu- tallinn maantee , kuna seal saab pärist tihti 3 autot kõrvuti sõita, sellistele vendadele annaks ilma pikema jututa vastu hambaid

aga on ka rekkamehi kes munevad 80 ga kuigi on võimalus sõita 90-ga, ja eks sa siis vaata kuidas tast mööda saad, kuna tema venib 80 ja rekkadel läheb aint 90 välja ja siis hakka sealt mööda venima, ja liiklus tihe, ja siis hakkavad need sõidukad surmasõlmesid tegema kui autoderodu pikk
normaalne
12:32 13.07.2006
korvimees, sa muidu oma viimase postitusega muud ka tõestasid, et sa kunagi load said? õpi lugema, siis töina edasi
korvimees
12:58 13.07.2006
normaalne, kas koolivaheajal pole muud teha, kui arvutis passida ?
Mati
13:13 13.07.2006
Isiklik kogemus, 09.07 tulin Iklast, mõni km pärast kild maanteel ja piirang 30. Võtsin hoo 50 peale. Mina jõudsin sirge lõppu ja nägin peeglist, et kaugel tuleb rekka järgi ja mõne minutiga oligi mul järgi ja hea et mööda ei sõitnud (sest ma ei lasknud) ja sama suguseid hulle on palju teedel. Loomulikult ainult mitte rekkad, ka mõned väikese autojuhid on sellised lambapead, et karju appi. Vastusest tuli hea mõte välja- sõida ise korralikult ja looda, et ka teised seda tegema hakkavad. Ehk saame ka kungai EV teedel normaalselt sõita.
Seebakas
13:31 13.07.2006
Mina keelaks selle pindamise yldse ära btw. Käisin suvel palju ringi euroopa riikides ja sellist "jura" ma kyll mujal ei näinud nagu seal Ikla juures. Ajas ikka **** keema kyll.
normaalne
14:17 13.07.2006
ei korvimees, koolivaheajal pole muud teha, kui vaadata "load mädanevad kätte ära" pässe oma olematu sõiduoskusega hiilgamas
......
15:28 13.07.2006
mõni sõna selle 80 km/h "munemise" kohta. ilmselt sõidab juht oma ja auto võimete piiril, põhjuseid võib palju olla (raske koorem, ebastabiilne koorem, ADR). enamus veokatel on ka lällarid peal. kui ikka on vaja väga mööda saada, siis võib ju viisakalt paluda et mööda lastakse.

üldisest viisakusest. hiljuti selgitati välja aasta parim teenindaja. samamoodi võiks kuskile teada anda viisakatest rekkajuhtidest. ma usun et kui üks rekkajuht ikka pidevalt oma viisaka käitumisega silma torkab ja seda ka kuskil mainitakse, siis paneb see teised ka mõtlema. palka ka põhjust juurde küsida :)
Taavi
16:15 13.07.2006
aga jh eesti teedevalitsus on 0000 parajad ****käpad ja jällega täielik vastand on soome (väga viis ) muidugi aluspind on ka soomes teine aga seda annaks ka eestis korraldada !!!

lol peast!! soome omad ei korista talvel lundki mis siis suvel teehooldusest rääkida :S meie vabariigi omad teevad kõik mis käes oleva rahaga teha saab !!!
korvimees
16:26 13.07.2006
//normaalne (registreerimata) 14:17 täna
Re: Pindamine

ei korvimees, koolivaheajal pole muud teha, kui vaadata "load mädanevad kätte ära" pässe oma olematu sõiduoskusega hiilgamas //

no millisest kultuurist me siis räägime, kui juba foorumis peab lahmima ??? Lase niuke tee peale ja kuidagi ei mahu ühte ritta ära, blin.

P.S. Oskustest niipalju, et aastal ´85 sain esimese järgu autosprdis, rohkem polnud tol ajal võimalik, kuna MSK anti alates 18 eluaastast.

normaalne
17:03 13.07.2006
oh sind korvipoissi küll, ise hiilgab madalalaubalisuse stamphüüetega, nagu "Loodan, et tal venemaal vähemalt kõik käru rehvid lõhkevad kuskil pärap....s" ja kui keegi talle midagi ütleb, siis on emme, emme , pissi tuli püksi?

sa muidu sellest kultuurist võid rääkida peale elementaarse kirjakeele selgekssaamist, blin ja niuke on neandertaallasele sobivad väljendid, aga vaid juhul, kui ta ennast kellegi teisena demonstreerima ei kipu.

kuidas yaris perverso jookseb muidu?

korvimees
20:36 13.07.2006
Jutt algas siiski pindamisest. Paraku on nii, et kus teed pinnatakse seal kive pritsib ja kus sellest räägitakse seal tatti pritsib. Ja tundub, et isikud kes seda põhjustavad on ühed ja samad.
M.O.T.T.
treilamees
20:49 13.07.2006
kohe näha,et vanad sõbrad...
vapsee TO Taavi
00:58 14.07.2006
soomes tehakse väga kiiresti teed valmis ja pikad jupid aga eestis munevad ühte teelõiku teha pool aastat !!! sa pole siis vict soomes käindki , ja talvel eesti teeolud ka väga ****d !!!!!
Taavi
05:13 14.07.2006
ma ju räägin eestis tehakse nende rahadega mis neile kätte antakse nii plaju kui võimalik . Soome teehooldust ei saa eesti omaga(eelkõige pärnu tv) omaga võrreldagi kuna mehed soomes on nii kohusetundetud eu et biitsi öösel lükkamagi minna (talvel)
sven
13:50 14.07.2006
inimene paneb teema ülesse ning juhib tähelepanu mõnede rekkajuhtide suhtumisele asjasse aga saab siin nö. "tegijate" käest nii et anna olla...
Eks neid kihutajaid ja debiile on nii väikeste kui ka suurte autode rooli taga ega siis sellepärast ei pea kohe maatasa tegema teemaalgatajat. Sama olen täheldanud ka siin muudes foorumites - Iga neljas-viies tüüp kipub olema piiratud silmaringiga ja ainult kitsalt ajama oma joru nt. bmw omad ei tunnista muid marke, sest muud on täiesti saast nende jaoks või siis arvavad suurte autode juhid, et enamus sõidukate juhte on pooltopskid , kes sõita ei oska ja ainult nemad on tõelised maanteekuningad. Samas peab teemaalgatajaga nõustuma, et "kaevur kolja" sõidustiiliga on küll viimasel ajal tekkinud suhteliselt palju mehi rekkarooli, mis ei tee küll head reklaami antud meeste tööle aga mis teha kui tööandja ei maksa õiglast tasu korralikule juhile aga samas on kolja jaoks jälle see palganumber täiesti vastuvõetav. Üks tähelepanek tänahommikuselt Peterburi teelt peale Susi hotelli: mida me tahame saada autojuhtide sõiduoskusest kui sõiduõpetaja käskis (või laskis) õpilasel ümberreastuda just tagant suure hooga läheneva rekka ette... sel oli muidugi tükk tegemist et mitte sisse sõita sellele väiksele punnile. sry nüüd läks küll põhiteemast välja natuke.
ise vilgutan
06:29 30.07.2006
Ja paljud noored juhid ei teagi parema suunaga mõõdasõidu võimaluse pakkumisest miskit. Vilguta palju tahad, aga ei tehta väljagi. See on õige tähelepanek küll, et möödasõiduks on vaja pimedat kurvi või mäkke tõusu.
vennike
08:20 30.07.2006
olen ka tähelepannud ,et neid suunanäitajaid on väheks jäänud .söidan tihti tallinna vahet.ükskord mingi dibla näitas paremat suunda ja kui nina kergelt tagant välja pistsin oli teine auto kohe vastas.ei tea kas venemaal käib asi vastupidi.pole seal ammu söitnud st kui tee on vaba näidatakse vasakut suunda ja kui on vastu tulijaid siis paremat suunda.