kas keegi annaks mulle mõne firma kus palk hea ja norm boss?...ise endal küll meelde ei tule ükski firma kuid vist ikka (fameron).. kas on seda ma ei teaaga tahaks teada!!!!
Mind ka huvitab ,millisesse firmasse pöörduda,või millist palka üldse küsida.
Oman e-kat.lube ja olen teinud pisut sisevedusid.Mind huvitaks nüüd baltikumi veod.
Oskab keegi öelda kas 1.60 /KM kätte on vähe või hea palk?just baltikumi jaoks.
Ja millist firmat Pärnus soovitate?Sest õhtud tahaks veeta pere juures,seda aga Tallinna firmad ei võimalda.
vanasti oli baltikumi vedudega nii,et :päeval laadisid ja istusid tollis. ning öösel sõitsid.praegu tolle küll pole aga vaevalt sa õhtuks pere juurde saad
no tee mis tahad, see pole kyll kiituseks öeldud,aga ei meenu yhtegi Pärnu transpordifirmat,mida kehvaks pidada.
Aga kui tahad rooli keerata ning kõik õhtud perega veeta,siis soovitan mõnes 09.00-17.00 töötavas hulgifirmas tõstukijuhi koht vaadata.
ma tõesti vabandan, sõidad tõstukiga mööda ladu ringi ja kujutad, et kütad mööda kaunase puiesteed, ülemus kärgib, et kus logeled omal tahhol 3 tiiru peal, sorry aga lihtsalt tuli teemast möödarääkimise tuju.
Mind ka huvitab ,millisesse firmasse pöörduda,või millist palka üldse küsida.
Oman e-kat.lube ja olen teinud pisut sisevedusid.Mind huvitaks nüüd baltikumi veod.
Oskab keegi öelda kas 1.60 /KM kätte on vähe või hea palk?just baltikumi jaoks.
Ja millist firmat Pärnus soovitate?Sest õhtud tahaks veeta pere juures,seda aga Tallinna firmad ei võimalda.
vana teema siis jälle üleval.et vaidlen vastu volvo fh le kes siis ütles et vennad pedajad.kammon paremat firmat ei taha otsida w.kui vennad pedajad on hea klubi siis mina olen saddam hussein kes küll üles poodi
Veovend oli küll Rynarti Eesti kontori pealkiri aga.. Hollandis võeti Eeti lipp lehvimast eelmine aasta,kuna viimane eestlane lahkus töölt. Seal nüüd ainult imemehed ametis.BG,KZ,TR jne. Nii,et sellega pole nagu erilist mõtet arvestada.
karo trans teeb enamjaolt arco tööd ei lähe tal endal hästi ega lähe ka alltöövõtjatel,on samamoodi karo enda autod auto 24 müügis jne. parim firma tänasel päeval on see kes palka maksab
kui on vaja müüa 2006 ja 2007 aasta autosid, siis võib öelda, et sellel firmal on üsna s.tt seis. arvestades, palju arco vedajatele maksab, ei saa ka juhtide tasud midagi erilist olla, pigem kõvasti allapoole keskmist.
vaatasin teada mehe postitust ;) eesti on ju nii suur, et polegi kuulnud, kuidas üks pärnu firma investeeris paari viimase aasta jooksul üle, et arco poolt lubatud mahtusi teenindada.