kontrollimata sellepärast,et ise pole neid sealt küsinud.mingi aeg tagasi üks rekkamees rääkis,et olla sealt ostnud.suur mees kilo eek-u. küsi järgi.küsija suu peale ei pidavat löödama.
ah ole vakka, kõigil ei saagi ühesugused maitsed olla, su jutust tundub nagu kõikidel peab samasugune maitse olema nagu sul ja siis on ilus kui sulle meeldib :D AGA NII SEE EI OLE niiet võid siis teist postitust risustama minna ???
ma räägin,se on teema -naised saunas rääkisid.võib olla oli paar kilo.see oli suht ammu.ma ise üldse ei imesta,kui on tükk kilo,sest ilu nõuab ohvreid.vt. www.kummimees.ee sealt leiad numbrid,küsi.aga võib olla polnud üldse see koht
Michelini mees, mulle vööni,so ca 1m (loe üks meeter). meeter on pikkusmöötühik. olen kohe sinna teel ja valmis küsima,kas nad tooksid selliseid maale nagu küsijal vaja.
kle Ants. loe mu postitus läbi ja siis nihele. Las taat helistab pakutud kummifirmasse, saab sealt uued kummid ja ka Jõmmid katusele. Karta pole vaja,vaevalt,et Murakas seda meetrist talle katusele pookima hakkab.