mõni aeg tagasi tegin siin teema et mis on eestis parimad erivedusid teostavad firmad.kuid siis sain teada selliste firmade nimed mida ma varem polnud kunagi kuulnud.noh ma toon siin need ära KAARLAID,VAN & MAR ja vist mingid olid veel aga ei mäleta neid enam.aga kas on muidu veel peale nende olemas või tõesti on nii et Eesti ju nii väike ja siin lihtsalt pole eriti selliseid asju vedada mis ületaks gabariidid.sest hetkel mina tean ainult JTH (kuhu plaanin tulevikus ka ise tööle minna) Kaarlaid Hansatrans Novaas John Nurminen ja rohkem ei meenugi.
Vene kuttidel on päris tahe firma,kahjuks nimi ei meenu momendil. Põhiline suund Eesti sadamatest Kashastani.koormaks kombainid,ülegabariidiline põllumajandustehnika jms.
siis veel Vivarek,samuti põhiline Eesti - Vene raskeveod. vt. kodukat
ei see pole üldse oluline,aga viimati mainitud firma teb ka treilerivedusid venemaa suunal ja eestis sees olen isegi tema ülegabariidilist tehnikat vedanud.
Corvuses pidid palgad nirud olema aga trahviraha antakse kaasa ja kui trahvi ei maksa jääb raha omale,samas hansatransi ei saagi teistega võrrelda seal ainult üks haagis ja ei ühtegi autot aga seff on täitsa kutt ja kõik jamad maksab kinni kui tal mingid paberid korrast ära.HANSATRANS ON OK.
=)=)=) jh selle cargoman iga ei täitsa normaalne mees oli.ta oli küll sel hetkel moskvas aga algul rääkis venekeeles ja siis kui ma eestikeelt rääkima hakkasin hakkas ka tema.kuigi kartsin et jah tema eesti keelt ei räägi ag rääkis.tänx sulle sellegi poolest et oma mälus viitsisid tuhlata
nyyd,rene,võid vaadata pilte ülegabariidilistest kui tahad kuid kõik pole seal sellest tehtud pildid.on ka üx linfordi lahe masin.aadress on siis www.zone.ee/jorgeneylandt kuid ma pidevalt uuendan seda niiet kui parasjagu maas on siis proovida natukese aja pärast uuesti.kuidas paigalseisumaraton kah läks.......