Kas keegi teist oskab soovitada mõnda firmat või erategijat, kes teeb Eesti siseseid treilervedusid veokiga millel on vints ka?
Ja mis hinda küsitakse?
Oleks vaja Avinurmest (1 masin) ja Rakverest (3) masinat ära tuua, mis omal jõul ei liigu.
Kas Tallinnasse või Märjamaale.
Mul on väga kahju, et "skann" ei suutnud leida võimalust SOOVITADA ühtegi firmat või erategijat selles valdkonnas.
Tõsiselt on kahju.
Mul oleks vaja, kuna ennem selle teemaga kokku puutunud ei ole, teadjate/oskajate soovitusi on vaja.
Aga, eks ma loodan (ikka veel), et leidub inimesi, kes soovitavad ka oma konkurente (kui endal mingil põhjusel ei ole võimalik), selleks et inimesed oma probleemidele lahenduse leiaksid (isegi kui ise sellest otsest kasu ei saa...)
Ikka loodan, mis siis et naiivselt.
oleneb mudugi kui suurte masinatega tegu.
aga üx võimalus on rentida auto treila ja ise see ära teha.on ka kõige soodsam.mõtlesin siis võtta järelhaagis sõiduautole.kasutasin ise sellist varjanti et auto pärnust tartusse tassida.rentisin haagise,panin sinna oma auto peale ning pärnu takso ette ja läxin tartusse. tuli kokkuvõttes odavam kui tellida treila.
Probleem selles, et üks masinatest on ZIM ja see on juba sellise suuruse ja massiga, et ....
Samuti on seda ka kohe näha (tean ise kuna vedasin neid masinaid korra ja mul vedas, et 70 km jooksul ükski politsei ei näinud, ilmselt oleks koheselt trahvi saanud).
Ja selleks, et neid masinaid siis vedida, tuleb orgunnida jeep ja see edasi-tagasi sõitmine võtab ilmselt 2-3 päeva aega.
Nii, et lihtsam ja teatud mõttes ka odavam (loodetavasti) tuleks võtta suur treila ja ühe korraga see kõik ära teha.
Aga tänan selle soovituse eest.
Mõned head ja ODAVAD firmad JTH Eriveod, Kaarlaid ja Novaas kõige parem muidugi JTH Eriveod asukohaga Lool Vibeliku tee 21 Telefon 6217800 ning hea teenindus autojuhid viisakad.
kiidusõnu tore lugeda.aga need rohkem ülegabariidiliste veoste firmad.erkil oli ainult 3 sõidukat ja ilmelt on ta need nüüd kahe kuu jooksul ka veetud saanud.