Veoautod ja rasketehnika

Treilerveod Saksa vahet

sanderkriisa
18:47 08.10.2006
Tekkisid küsimused, et vend sõidab Saksa ja Eesti vahet ja veab kasutatud autosid, firma käib umbes 8000 kr puhtalt kätte yhe sõidu pealt, kas ei peaks komandeeringu rahad ka firma poolt olema ja nii kaugel käies, palju seaduste järgi miinimum on? ja kas see sama 8000kr on väga vähe yhe sõidu pealt, arvestades , et peab mööda Saksat autod kokku ka korjama??
Nyyd selgus veel siukene asi, et firma pakub sõite Kazastani hoopis parema raha eest, mina muidugi kohe laitsin selle asja maha, et ära mine sinna perifeeriasse, on kellelgi sellise koha kohta infi või kogemusi, arvan , et toetate mind ja ytlete samamoodi , et sinna ei ole mõtet kyll oma nina pista kui elada tahad......

andke nõu......aitäh.
yj
11:07 09.10.2006
8000 eest naljamehed ma ei sõidaks eesti sisestki 8000 eest !
uk
12:50 09.10.2006
to yj: Kus sa saad ühe eest sisese sõidu eest üle 8000 puhtalt kätte. Toonitan ühe!
Tegelikult huvitab mind, mitme päevane see Saksamaa sõit on?
sanderkriisa
14:28 09.10.2006
vend jõuab teha 3 reisi kuus, seega 24000 kätte nende pealt, aga mulle isiklikult tundub, et see suht kehv palk, kuna jebimist kõvasti ja kulud elamisel ka pole mitte kõige väiksemad.
yj
15:55 09.10.2006
autojuht
17:25 09.10.2006
see täitsa ok palk. tean mehi, kes teevad palju vähema eest palju rohkem.
red
17:59 09.10.2006
Kas 24000.-on väike palk või?Mina olen jätkuvalt seda meelt,et kergelt ei tule ükski ausalt teenitud palk ja tõenäoliselt on tal ka vabad päevad olemas,nii et palga suuruse kohapealt pole küll mõtet vinguda.
.
18:19 09.10.2006
24000.- on eesti-saksa vahet sõites täitsa üle keskmise palk, eesti tööandja all sõites.
max
18:23 09.10.2006
välismaale alla 40 tuhhi küll tööle pole mötet minna
treilamees
22:30 09.10.2006
küsimus teemaalgatajale:mis vend ise asjast arvab?
noor autojuht
01:01 10.10.2006
jajah alla 40 ple mötet,mis krdi jutt,ole önnelik et sellegi saad mis lubatakse ja neid jutumehi leidub ka igale poole.tyypiline eestlane naabrist alati parem ja palga nr suurem
jaan
08:55 10.10.2006
Kui euroopa sisest,siis jah,alla 40 pole mõtet.Aga eesti ja lääne vahet sõit,siis 7-8 tuhat sõidu eest pole väga halb.Kui kuus 3 sõitu teed,1 sõit nädal,siis veab välja küll.
sanderkriisa
19:06 10.10.2006
tegelikult ei lugenud te kogu mu esimest sõnumit vist läbi......vend on esialgu selle palgaga suht päri eesti-saksa vahet sõita on ka minu meelest 8kilo suht hea, kui jõuad 3 korda kuus käia ja aega jääb ylegi...aga samas teate kõik, et kõik ei lähe nii nagu plaanid on tehtud, ei saa kuskilt masinat peale või on muidu mingi viivitus, kaotad paar päeva ja kuus polegi muud järel kui sõit ainult, puhkus möödus kusagilgi oodates.......teine asi , et kas komandeeringu päevarahad ei peaks olema, kui ööbid välisriigis, siis peaks olema seadusega sätestatud miinimumnormid, mida firmad peavad maksma komandeeringus olijale....kolmas asi,. et pakutakse ja moositakse teda juba kazastani vahet sõitma hakkama, see aga tundub siukene perifeeria kuhu pole mõtet nägu näidata, lootus oli, et keegi oskab selle maa ja olemuse kohta autojuhi pilgu läbi midagi tarka kosta....
treilamees
19:39 10.10.2006
päevarahaks nimetatakse seda komandeeringu raha.see on 350-500 eeku päev.klubi ise otsustab palju maksab.võib ka rohkem maksta,kuid mis üle viiesaja sellelt tuleb tulumaks tasuda.seaduse järgi peab autojuhil olema kuupalk.st ei tohi maksta kilomeetri-,reisi jne järgi.sellest aga vingerdatakse visalt mööda.ma ei saa su murest aru?kas su vend ei tea siis,mille eest talle see raha antakse?(töölepinguga pannakse ju need asjad paika)kazastani ei kommentaari.pole ise peale 90dat idapool käinud.
EksTreilamees
17:36 15.10.2006
Treilapeal tõesti on otsa hinnad paika pandud ja komandeeringu rahad on juba raamatupidaja mure kuidas need maha kantakse. Muret tekitabki passimine, kui ei saa autot kätte( pole pabereid, autot või rahad maksmata). Selle passimise aja eest peaks vend eraldi tasu nõudma, mis ilmselt pumbatakse kundelt välja, sest kui treilamees auto ära rikub või rikutakse, siis tuleb ikka temal kinni plekkida. Lisaks kes maksab trahvid, sest kõik need koormad ülemõõdulised. Ise olen ainult Moskvani autosid vedanud ja võin öelda, et paras peavalu. Kashastani koormaid vedanud ainult rongile ja ma ei soovitaks küll sinna ronida. Edu ja müts maha tegijate ees.
margus
16:35 21.10.2006
ära aja et saab 8000 reisi eesti...seljuhul võib saada kui sõidab üksi ja ketas pidevalt lõhki..
...
16:35 21.10.2006
äkki ütled tiimi nime ka kus töötab?
vähe
10:45 29.01.2007
komandeeringu päevaraha ja tasu töö eest on kaks eri asja, samuti kõik ette tulevad viivitused ( tormiga laev + talvised teeolud ) tuleks paika panna ja ka lisatundide eest lisatasu , ei saa nad sulle ju ette anda kindlat aega ja sina siis kimad kettaid lõhki nii mis kole ja maksad ise viiviseid ja saad vasta kukalt et viibid eesti asemel alle kusagil lõuna rootsis. loe enne leping läbi ja oska nõuda endale parimat
kes?
10:12 30.01.2007
palju saab , äkki kirjutate ikkagi siia siis ka firma nime
a-karuse
15:12 30.01.2007
ise töötan firmas mis teostab tõepoolest treilervedusid saksa vahet.meil kindel liin.selline klubi nagu a-karuse
B-KARUSE
17:21 30.01.2007
valgas toojoud odav lihtne manipuleerida nagu KT trans ja teised
Ruc
11:46 01.02.2007
kui tahad sõita aitäh eest siis lase edasi aga kui korralikult siis nõustun eespool kirjutajaga, et loe leping läbj´i ja oska küsida enne kui allkirja alla paned.