tegelikult on eestlane viimaste aastatega läinud julgeks, küsib utoopilisi summasid ja kui ei saa istub parem kodus ja ootab et keegi tuleb tuhandeid pakkuma.
parem alusta väiksema palgaga ja tööta end üles , nii ei lase sind ülemus ära ja tõstab sul ise palka et alles jääksid tema juurde
Viimane soovitus oli mõistlik, sest uue töötajaga kaasnevad ka tööandjale uued mured, usaldus jne. Parem on vana edasi mudida ja palka õnnestub juurde kaubelda ikka.
mina küsisin ak siit ja sealt oma nõudmisi võib ju esitada ja kui on aega käia ukselt uksele siis võibolla lõpuks ka õnnestub soovitud leida. Aga minu kogeuse põhjal kui näpud põhjas ja tööd vaja võtad ikkagi pakutavatest parima ja loodad, et ajapikku töö ja töötulemuste kasvades ka palk tõuseb.
Palgad kipuvad olema erinevad,nii nagu ka firmad.Kes maksab tunni-.kes km tasu.Lisaks päevarahad.Ega sommi firmasse minnes suurt midagi "küsida" või "tingida" pole.Öeldakse sulle lihtsalt palju saada on,sinu asi kas nõustud või ei.Reeglina vahet ei tehta,rekkafirmas saavad kõik juhid ühtemoodi.See jutt,et üle 2000 kätte ei saa,pole päris tõene.Jällegi kelle all töötad.On firmasid kus maksustatav tulu tuleb 2,5 tuhhi,lisaks päevarahad.Selle eest muidugi tööd ka teha nende moodi.9 tundi ajo ja siis jalad lahti pole soomlase stiil.Ületunde piisavalt ja nädala 24 paus juhuse asi.Edu kel asja vastu huvi on!
seda juttu on piisavalt leiertatud,kallid kaasmaalased te olete oma margi juba põhjamaades täis lasknud,mingi suvaline ehitaja küsib sommi käest 40 euri mustalt tunnist muidu ei liiguta lillegi ,rekkakuskid alla 2000,- ei liiguta lillegi,nii ei lähe.Ega teid siin eriti lillede ja pasunakooriga keegi vastu ei võta.
Mis siis ikka täna need rekkajuhi palganumbrid on? Plaanis tõsiselt rekkameheks Euroopa vedudel hakata jus palga pärast. Ise 30 a ja kogemust on.Räägitakse, et nii 35000 kr kätte. Euroopa vedudel. Kas on tõsi?
minu vana töötab Soome firmas ja sõidab põhiliselt rootsi- norra. Norras on ka seoses mägedega riskitasu Palk alla 50 000.- ei ole. Tema sõber sõidab Inglismaal kus samuti 45-50 000.- palk. Numbrid on jumalast õiged
Kuni auto uus siis on ok, aga kui ikka hakkad osi ostma. Siis pole mõtet nii vähese raha eest enda peremees olla. Minu arvamus, siis ,et olen finniga rahul 25cent km. Ja muresi nagu pole,auto uus volvo. EDU.
Sina , arandi trans ei tule mulle küll sellist asja ütlema!
Ei noh, ma saan aru, et kui sa enda peremees oleksid, et siis sa tõmbaksid kõik pangaarved ja asjad rahast tühjaks, elaks mõne kuu luksuslikku elu, ning siis oleks äri *****s ;)
2006a käru on tööd tehes läbi sõitnud keskmiselt 200-300 tuhat, arvestades, et ainuüksi rehvid vajavad vahetust, on see sada kilo julm kokkuhoid
ära palun hüsteeritse oma sms-laenuga, paistab, et töö on sul käes vähempakkumisena ja see lihtsalt ei lubagi sul rohkem endale palka maksta, mida üldiselt nimetatakser turu solkimiseks, mis kuradi mõttega endale sada probleemi juurde hankida auto omamisega, kui palgatöölisena saab sama raha, uhket sisetööd ei teeks selle summa eest pea keegi
Kulla mees! Kust kohast sa loed selle summa välja, mis ma tegelikult teenin?
Ma kirjutasin siia selle summa, mis ma viimane kuu oma taskusse panin, ega see ei tähenda, et see summa nüüd ongi kogu kasum !!!
aga äkki ma ostan ikkagi 2006a haake, sinu asi on ?
Sa võiksid kuskil euroopas kah minuga sellist tarka juttu ajama tulla, valge magnum, prosed üleval, ja hetkel tumesinine HGR 'i käru taga. ootan huviga.
"Viimane kuu tuli mul oma autoga sõites niimoodi, et sain 24500.- oma taskusse panna"
võtmesõnaks siis sain panna, mitte, et panin
üldiselt ei sõida euroopat, jätaks selle sinusugustele jutupaunikutele, kes "sveitsis" ja "saksas" käivad, teeks parem willy betzi parkla kapitan andreevos äkki?
40 kätte ei ole mingi ulme...lihsalt oled kuu järjest tööl..ja sellejaoks on natuke kogemusi ja puhast nime ka vaja...ei ole päris nii et endine kolhoosnik gennadi on eluaeg kamzaga vuranud ja nüüd euroopasse ja kohe 40k kätte.
tööd peab ka tegema mitte lällaris kangi ajama
Nohhh... koolilapsed vaheajal internetis ülemeelikuks läinud? Minge parem õue jalgrattaga sõitma või vaielge Delfi noortenurgas. Siin peaksid käima arvamust avaldamas autojuhid ja muu selline seltskond. Ikkagi suurte inimeste foorum.
kle mis mees sa arandi trans üldse oled,sa ajad ikka ilget lambaila.krt mees üritab sulle selgeks teha palju ta endale palka maksab ja see summa ei old mitte PUHASKASUM,aga tegelt miks sulle üldse keegi vastu vaidleb,ega lammas saa ka aru mis talle öeldakse,ikka on mök mök.mees kas sa kunagi oled üldse euroopas sõitnud??mina sinu asemel ei hakkaks neid mehi maha tegema kes euroopat vallutavad.ja kui mõni mees tahab omale osta 2006 käru siis las ta ostab,mis see sinu *****t torgib.osta omale ka auto ja tahaks näha kas sinu sugune hädapätakas üldse hakkama saaks.teisi oled kõva kritiseerima aga tavaliselt need ongi kõige kõvamad kritiseeriad kes ise selle tööga hakkama ei saa.
ise võtsin euroopa suunal väikse pausi et väheke eestis tedi künda ja suve nautida.normaalsetele ametikaaslastele edukat suve ja vaadake et üle ei pinguta.
Tänud toetuse eest ! sellise tohlaka peale pole tõesti mõtet oma närve raisata . Reedel Saksa, peale seda 2 nädalat puhkus :) . Panen oma talunikust venna sõitma natukeseks.
Njah, ega tegelt normaalsed firmajuhid ei läheks mingi foormumipläma peale nii leili ka, nagu finwest siin, aga jätkake samas vaimus, vähemalt tore lugeda.
Edu ja jaksu "AUTOJUHID"
loodusseaduste järgi jäävad ellu tugevamad. Kel käiberaha jagub ja omal pole mõttetuid liisinguid. eks kõigile meeldiks siin kuulda sinu 2 millisest sõidukast ja kolmekordsest majast, aga kui selle väliselt ilusa kesta sees on tühjus, ja firma ainult arvest arvesse elab, siis variseb kõik kunagi kokku. Seega sellel teemal olen fin westiga nõus. Firma ei peagi kohe rikkaks tegema. Ja kui vaatate bulgaaria ja rumeenia poole, siis kardan, et veohinnad niipea ei tõuse ja kehvad ajad veel tulevad. Bulgar teeb "tööd" 800 euri eest kuus.
Ise olen sellise suhtumisega, et kogemused ja teadmised määravad palga suuruse. Kui oled algaja, siis peaksid olema õnnelik, et üldse keegi riskib ja annab sulle tööd, kuna tõenäoliselt tulevad ikka heal juhul rehvide, nurkade jne lihviminne, viilimine vastu äärekive vms. Se kõik maksab ja mitte vähe. Kogemustega autojuht, kes on enesekindel, kiire ja hea arvestaja igas mõttes, töökas, paindlik, ühesõnaga professionaalne... määrab omale korraliku palga vastavalt ka vajadustele (liisingud, muud kulud). Ise töötan aastaid Norras ja alla 3500EUR (neto) kuus ei liiguta lillegi! Loomulikult kõige muu seas peab oskama ja julgema sõita mägedes talvel, mis on väga riskantne isegi professionaalidele, tihti ei sõltu se üldse oskustest ja kogemustest. Tean ka eesti autojuhte, kes teenivad Eesti firmades üle 2000eur kuus, seega kõik on võimalik. Loodetavasti asjad lähevad paremini ja varsti saab eesti autojuht kodus ööbida nii nagu keskmine norra autojuht tänapäeval elab. Üldiselt ei taha kedagi riivata selle looga, lihtsalt olge tugevad mehed, nina püsti ja hind paika, kes otsib see leiab! Nael kummi, kivi kotti! Edu kõigile!
Ise olen sellise suhtumisega, et kogemused ja teadmised määravad palga suuruse. Kui oled algaja, siis peaksid olema õnnelik, et üldse keegi riskib ja annab sulle tööd, kuna tõenäoliselt tulevad ikka heal juhul rehvide, nurkade jne lihviminne, viilimine vastu äärekive vms. Se kõik maksab ja mitte vähe. Kogemustega autojuht, kes on enesekindel, kiire ja hea arvestaja igas mõttes, töökas, paindlik, ühesõnaga professionaalne... määrab omale korraliku palga vastavalt ka vajadustele (liisingud, muud kulud). Ise töötan aastaid Norras ja alla 3500EUR (neto) kuus ei liiguta lillegi! Loomulikult kõige muu seas peab oskama ja julgema sõita mägedes talvel, mis on väga riskantne isegi professionaalidele, tihti ei sõltu se üldse oskustest ja kogemustest. Tean ka eesti autojuhte, kes teenivad Eesti firmades üle 2000eur kuus, seega kõik on võimalik. Loodetavasti asjad lähevad paremini ja varsti saab eesti autojuht kodus ööbida nii nagu keskmine norra autojuht tänapäeval elab. Üldiselt ei taha kedagi riivata selle looga, lihtsalt olge tugevad mehed, nina püsti ja hind paika, kes otsib see leiab! Nael kummi, kivi kotti! Edu kõigile!