lugu selline.mõtlesin osta second handist auto ja sellega hakata mittegabariidilisi tegema.kuid kas see mõtekas.ega ma neid hindasid ka täpselt ju ei tea.ning mis autogi osta volvo, scania, traktor (MB) või kuidas nad kutsuvad seda mersut soovitage mulle
ühes teises teemas kiitsid oma olemasolevat fh-d.mis sellega juhtus? läks kahekümne minutiga katki või lihtsalt värv ei meeldi enam?mittegabariidiliste asjade(näiteks tikutopsid) veoks pole vaja second handi külastada.käsikäru saad ehitusservisest ja veel tutika.mis ülegabariidilistesse vedudesse puutub,siis selleks peab ka mingeid oskusi omama.ainult tähtede tundmisest ei piisa.
mida sa ajad.segi oled sittund w.ma pole mingit olemasolevat fh12 kiitnud.ma tahan alles osta ja ma mõtlen et kust kohast mõttekam oleks.niiet uuri vähe täpsemalt.eks
kuna varem pole siin kohanud nime "eriveod",siis eile 16 minutit enne käesoleva teema alustamist kiidab keegi sama nime all teemas Estrucksi soperdused oma fh-d.ja täiesti juhuslikult teostab ka tema "MITTEGABARIIDILISI"vedusid.sorry,kui järelduste tegemisel eksisin.