Probleem selles ,et vaja Saksast veokas kiiresti koju st,Eestisse tuua .
Tuleks omal jalal olen üksi roolis ,aga ketas läheb nagu lõhki kui pikalt talda anda. pöle ennem veokatega väljamaal sõitnud ,võibolla annab keegi head nõu.
ps. kõrval istub selline sell kel ainult B kat-i juhiload ja veokas on madel.
kahjuks ei tea,mis tingimustel sa sealt tuled.töö-ja puhkeajaseaduses on punkt,etselle seaduse nõudeid ei rakendata,kui sõidukit kasutatakse isiklike,mitteärilise otstarbega esemete vm tasuta veol.vaata ise riigiteatajat. lolliks sõita ikkagi ei soovita,seda enam,kui sa pole veokatega varem väljamaal sõitnud.jõuad päeva hiljem koju,aga oled vähemalt elus.edu .
Tahmine on osta veokas ,nii et peaks nagu tasuta veo alla käima küll.
uurisin ka teatajat,kurat seda teab kuidas keegi tõlgendab ja kas need seadused ka mujal peale Eesti samad on.
Tänud treilamees,et kirjutad.Teised vist naeravad pihku ja mötlevad et las loll üritab ja jahub pan-ide ning teiste naabrite seadusesilmadega.
Läbi Rootsi on tõesti kõige asjalikum, esiteks juba turvalisem teiseks tee on kümme korda parem ja üksi pole mingit probleemi hommikul 07:00-st -17:00-ni 600 kilti sõita Stockholmi vahepeatustega
Niipalju kui mina neid toonud olen,pole ma isegi ketast sisse pannud,vaid selle plastik seibi.Ja seaduse järgi ei peagi panema.
Kasutanud olen,aga Puttgarden-Rodby laeva(käivad 24h),Koppen-Malmö silda ja Stoc-Tal laeva.Inimkatseid läbi poola ei viitsi enda peal proovida ja küte on ka nii kallis,et ega see palju odavam tule,samas on läbi rootsi odavam tulla kui ilma juhita Kiel-Paldiski laeva panna.