Kas keegi on kohanud mõnda naist, kes töötaks autojuhina (ma mõtlen suurel autol). Siin on üks mann, kes oleks sellest huvitatud, aga keegi vist ei võtaks naist tööle!!!
see lajose memm on vist nüüdseks pensionil pole enam ammu näinud(viimati 3a tagasi).ja see keda teises foorumis piretiks nimetasin oli vist ikkagi reet(linnekist)-pole ka näinud enam.aga kui huvi on ,miks mitte.koorma kinnitamine on selline asi mis vajab natuke jõudu.ja tonniseid kaubaaluseid on ka naisterahval võibolla raske roclaga liigutada.aga ma loodan,et alati on läheduses ka mehi kes saavad aidata.muide suvel peateele väljasõites vuhises minu eest läbi scania veoauto milleroolis oli noor blond naisterahvas.on teda keegi veel näinud või on mul hallutsinatsioonid?
minul töötab naine söidab MANiga ja mina rarul olen teeb tööd parem kui möni mehed.söidab tünniga Adr vedab europas!ja söidab nii et mehed ei oskavad nii söita.ise olen rahul et vötsin naine tööle.vot.
olen näinud.
Muidugi sõidu pealt ja päris üllatav-meeldiv oli.
kahju et kusagil stopis pole kohanud, uuriks lähemalt kus ja kuidas sai sellisele tööle ja kaua
minu teada sõidavad sellises klubis nagu penske nii Maali kui ka Juuli nimelised tytarlapsed ja olen neid mõlemaid isiklikult näinud ja isegi verbaalselt nendega suhelnud
Üle lahe tüdrukud veavad metsa, konteinereid , külmikuid ja on ka tendiga maadlejaid.
Kui mann on ise hakkamist täis, siis tööd leiab kinndlasti.
Ei tasu arvata , et on vaja kõvasti toorest jõudu. Tänapäeval on rohkem mõistusest kasu.
ERAA jõulupuul oli jutuks,et vahvast proua Tiiust ja tema tööst film valmimas. Ehk aitab loodav mõnegi õrnema soo esindaja,kes seni kahevahel, bussi- või veokirooli.
eks ERAA seda finantseerib ja promob ja sealt siis saab ka infot levitamise kohta.
selliseid filme on ka varem ERAA poolt tehtud, nt "Maanteekuningad". Film sellest ,kuidas oü Rooleksi Veod kahe autoga Norramaale reisis.
seda nüüd küll. teooria autokoolis pole yldse hull, aga tundub , et naisterahvale rekkaga manööverdamine, eriti tagurpidi - selle õppimisega läheb vist aastaid ( osadel meestelgi pole selge kuigi staazi palju) ... aga eksam vaja ju ära teha , et sõitma üldse saaks hakata.
Aga julge pealehakkamine on pool võitu!!!
Eks alustuseks pean kasutama mehe veokit, et pisidetailideni asi endale selgeks teha enne kui autokooli teistele naljanumbriks minna.
Miks sa ütled, et "naisterahvale rekkaga manööverdamine"... Ega siis naisterahval see rekka teistmoodi maööverda kui meesterahval. Mul ei lähe ka veel igal pool hästi, eriti kui tean, et teised eestlased vaatavad (Antwerpenis kai peal nt.) kuigi olen juba 7 kuud töötanud. Aga kõik koormad olen maha saanud ja kõik koormad olen peale saanud. Raske on aga alla ei tohi anda. Keegi ei keela ju õhtul ennast magama nutta aga alati peab lootma, et homme tuleb paremini välja. Kõige raskem on tegelikult eemalolek oma kallitest inimestest.
Sul on seda ihtsam, et nagu ma aru saan, on sul kus ja kelle juures harjutada. Minul seda võimalust polnud. 10 tundi õppesõitu ja eksamile.
Kui load käes astu Tartust Penske kontorist läbi - usun et saad kohe tööle.
Olen Maaliga nõus,pole vahet kas mees või naine asi on tahtmises ja naistel on seda tahtmist tunduvalt rohkem kui meestel,naised on järjekindlad ja visad ning ei jäta enne kui asi käpas.....Edu
Soomes Karhhulas oli hea vaade :D Üks vene mees oma 16m poolhaagisega manööveldas rampa alla mingi ca. 30min. Tuli siis üks naine oma 25m Volvoga(nimesilt ees Lady-Mercedes). Vaatas mõtlikult venelast ja ootas kui ta manööveldatud sai. See järel tegi oma 25m kaks liigutust ja oli paigas ;) See mees vist õhtul magada ei saanud :D:D
kuid rauda läbi lae tavalise kotiga ja paberit kinni tirida, see ikkegi suht jura meilegi, mis siis teile, lihtsalt, töö lihtsam, kuigi koomerid rasked putli ja frigoga.......
hoia ikka seda EESTI NAISTE lippu kõrgel ja lase ikka samas vaimus edasi.Muidu polegi kedagi kellega Antwerpenis nädalavahetusel linna pääl laiamas käia!HEAD LÕPPEVAT VANA JA PAREMAID KILOMEETREID UUAL AASTAL
minu ema tegi vene ajal sõiduaoto lube ja arvake millega ta sõidutunde läbis, vene veoautoga, ziliga. nii et tema peaks ka praegu mul rekkajuht olema mitte lasteaja kasvataja
Igati toredat aastavahetust ning haid kordaminekuid uuel aastal soovib koigile rekkameestele Penske Pipi. Ja kes kodust kaugel neile sudamlikku soojust ja kiiret kojujoudmist uuelaastal.