nüüd mingi aeg teen kodulehe (jaanuaris) kuhu panen kõigepealt üles siis pilte ja videosid kuidas maksuamet pärnus rimi juures käseb rekkajuhil prozed ülalt alla võtta.mingi MAN oli.kahju hakkab sellest rekkajuhist ja samal päeval tehtud pildi ja videomaterjali sellest kuidas jällegi politsei järjest kaks sama firma rekkat kinni võtavad ning ka lihtsalt videosid rekkatest ja kuidas rekka kaalu peale sõidab.noh kommenteerige nüüd jälle ***lgav hull ja killer et olen midagi valesti teinud aga mul on täitsa savi mis te ütlete
Kui mind Mati "koolitas" andis ta oma kruvika ja tagurdas oma kaubiku, millel taga spets redel, auto ette. Tegi pilte tuledest ja minu tööst.
Tema tegutseb vastavalt seadusele : www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12753290
Kahju , tahame kuuluda EU-sse ja olla Põhjamaalased , aga neid, kes põletavad iga ilmaga udukaid nende jaoks meil matisid ei ole.
panin videoid ja vahest ka pilte üldse nagu rekkatest.enda tehtud.kuid soovitaks neid häälega vaadata kaks rekkat lasevad seal vahepeal PASUNAT niiet kes sellist hääääääääd häält tahab kuulda siis vaadake.video kirja lõpus on 66.ta on kaustas.et paremini ära tunneks.ma ei saand ümber nimetada.oleks muidu küll nimetand.niiet suht lahe sait.aadress siiski teine.nimelt www.zone.ee/rekkad1 ja kui maas on siis toimetan hetkel temaga enamus videod on tehtud valge tankla juures
et siis ühesõnaga soovitan kõik videod ära vaadata mööda külge alla ei jookse.igasuguseid rekkaid.DAFist kuni Scaniani kuidas pritsivad ja kuidas tanklast välja sõidavad.teil rekkameestel jääb see ilu nägemata kuna te istute ju rekkas sees............................
kuule mees mine arene natukene! sa oled ikka oma arust super resišöör küll mõtetuid asju filmid k....i **** sihuke. istu ise rekka rooli korra ja vaata kui kerge seal on tööd teha. kui sull üldse load veel on?
Tavaliselt rekkajuhid lasevad lasevad pasunat ainult nendele kes liiklust rikuvad ja ****dele tee ääres et nad liiklust ei segaks.
To reika: Siis sa küll rekkades midagi ei tea, kui arvad et asi on nii: "Tavaliselt rekkajuhid lasevad lasevad pasunat ainult nendele kes liiklust rikuvad ja ****dele tee ääres et nad liiklust ei segaks. "
mina sain küll avada neid videosid.viga lihtslat selles et ma panin neile nimed.aga zone ei lase seda teha.ja ta muutis formaati.ma panen nad siis igaksjuhuks mitte kausta vaid teen nats teistmoodi.peab ära seivima siis avad ta seal tuleb ette kast et millega tahad seda avada paned microsoft media player ja siis "ava" ja ongi kõik ootad nats ning tulebki ette.
Kurat, sa onu firma auto ka videole saand ;) Karo Transi Siljar :P Ta hakkaski 17 jaan kodust tulema ja Radomskos olime koos ;)
Ei videod on vinged!
Saaks äkki ühendust(msnis vms) kuskil, saaksin sulle oma videosi ka näidata ;)
tahaksin kindlasti näha neid videosid.noh ega minu omadel jah midagi häda pole.kuigi unistus oleks parem digikas saada või üldse videokaamera ning hakkaks pikemat sorti videoseanssi rekkatest tegema.ja korraliku kvaliteediga.aga nohasi jääb raha taha kuid eks kunagi ka selline asi paraneb.tahstin teha neist nagu laeva pealt maha sõitmas ja tanklas ja kaalumajas ja siis lihtsalt sõitmas ning manööverdamas ning käru taha panemas või rampa ette tagurdamist.edu
kas sa msn i ei vitsa tulla mingi aeg.neljapäeva õhtul näitex siis olen sees.kui saad siis võiksid tulla.saaks videosid näha.põnevil juba mingi kella seitsmest tulen sisse.vb peale seitset aga mingi 7.05 või 7.10 midagi siukest
to Rene:vaata sel ajal kui mina 15aastane olin polnud meil veel video kaameraid.aga filmi tegime ikkagi.kuskilt kellegi käest saime tolleaja kohta "profi"kaamera.meie filmil oli sisu,olid rekvsiidid oli õlu ja tüdrukud ja muidu sai pulli.oli see mis väärib siiani meenutamist.(sellest möödas üle 25e aasta)
eks inimesed on erinevad ja võibolla on teilgi paarikümne aasta pärast huvitav meenutada,"et mäletad,kui me seda vinget filmi tegime ,et siis see teine MAN mis parklast välja keeras ei näidanud suunda."
ma ei kritiseeri mitte teie hobi vaid selle mõtetut üles puhumist.selle kohta on hea slaavi vanasõna:"tahtsime head,välja kukkus nagu alati".
teil on arenguruumi.edu
to ***lgav Hull: Selge. Aga midagi tuleb ju see aeg teha, kui veel roolis pole. Kuna mulle meeldivad need veokad, siis käin igal võimalusel kaasas ning kooli ajal ajaviiteks teen videosi ja pilte neist! Ega see keelatud ju pole ;) Edu sullegi!
Ja muideks, välismaalased(Hollandlased,Taanlased,Sakslased) tegelevad selle filmimise ja pildistamisega rohkem kui meie.
aga te filmige rekkaid siis, kui neile kopp näiteks liiva peale tõstab. minu arust on väga erutav vaadata, kuidas poolhaakega kallurile kopp midagi peale tõstab, ja pärast seda rekka liiva või porimülkast välja kihutab, nii et diferentsiaal on töösse rakendatud ja hobujõud möllavad.
samuti mind erutab vaadata, kuidas poolhaakega rekkad mäe pealt stardivad. viimane elamus oli tallinnas tartu maanteel, kui rekka hakkas mäel startima foori tagant. väga erutav vaatepilt! kahjuks pole kunagi kaamerat kaasas olnud, et oleks saanud need hetked jäädvustada eluks ajaks. kunagi oleks ju siiski tore meentuda, kuidas see või too rekka manööverdas porimülkas, 27 tonni liiva poolhaagises. hobujõud hirmsalt möllasid, aga rekka ei jäänud porimülkasse kinni- vot see on alles elamus.
Loen teema pealkirja,siis postitusi ja...Aru ma ei saa?!Mis on kogu lool POLITSEIGA PISTMIST,kui mõnda poissi kohutavalt erutab"kuidas karjääri-rekka kihutab nii et(isegi:D)diferentsiaal on töösse rakendatud ja hobujõud möllavad"???
Teema algataja võiks asja vähe konkreetsemalt ajada ja kutsuda oma ea- ja mõttekaaslasi lihtsalt enda kodukat kaema,et seal edasi erutuda.Jätke politsei sellest välja!
Kui värk korrektselt paigas,siis saad kindlasti vastukaja roolis leivateenijatelt.Nad jagaksid ka oma materjale kaadritega,mida Sul Maarjamaal tabada või lavastada ei õnnestu.(Minu teada toimib või toimis juba midagi taolist rekka.pri nime all)Jaksu ameti propageerimisel!
To rekkavenjd:huvitav oli Su mõttekäiku jälgida,kuidas kallur peale kopa alt minema pühkimist rekkaks muutub.
kuna plaanisin panna pildid sellest kuidas me*t käseb MAN-i juhil prozed ülalt alla võtta.aga pildid on olemas kuid liiga suured ja ei lähe ka seepärast üles.ja plaanin veel tulevikus üles panna pilte kus ment ajusid koinib.ehk siis oh seda politseid küll........................................................
...
Oi-oi,küll "meestel" läxid karvad turri.Lihtsalt huvitav on jälgida,kuidas alguses käib jutt KALLURIST,aga sõitma hakates ta muutub REKKAKS.Paraku paukuma hakkasid Sa ise:)Rekkatest ei tea ma tõesti midagi.Siin foorumites on kõik "rekkad".Isotermilisest Transitist kuni 75tonniste spetsvedude veduriteni.Kui Sa autode ehitusest jagaksid,siis oleksid vist pidevas erutusseisundis,sest kogu auto liikumise aja on tal differ töös.Või on "rekkatel" teistmoodi?
P.S.kallur-poolhaakega rekka?Ise mõtlesid sihukese sõna välja?10points!!!
kallur-poolhaakega rekka - spedsialistid kaustavad seda sõna juba ammusest ajast. isegi mu sõbrad teavad seda sõna. ma võin oma issilt ka üle küsida, kui tahad, aga issi on praegu gomanteeringus.ja rekka on iga sadulveok, kui sa tead, mis asi on sadulveok.
niipalju ,kui mina olen asjast aru saanud,tähendanud algselt sõna "rekka" vaid tavalist poolhaagist ning seda sikutav massin siis "rekkaveturi" nime kandis. soomlane ise ju ei pea mu teada auto + haagis komplekti mitte rekkaks vaid sellist komplekti "perävaunu + vetäjä" kutsub. tänaseks paistab,et vähemasti siinpool lahte kõik vähegi veomassinad rekkad on vaatamata sellele, kas veab haaget ,milles põlev vedelik või tsirkusehobused. olla võib,et eksin - seega jääks ootama teadjamate kommentaare
Ei ole "spedsialist" ja ei "kausta" "kallur-poolhaakega rekkat"."Gomanteeringus" pole ka kunagi käinud:(
"Rekkameheks" pidi saama see,kes Keha 3-l sõitnud.Mina pole:(
Seepärast jään ilmselt edaspidigi kaugsõiduautojuhiks,käin komandeeringus,suhtlen spetsialistidega ja sõidan veoautoga:)
Edu õpingutes!
Heal lapsel mitu nime.
Eesti keeles oleks tõesti kõige õigem kasutada sõna raskeveok!
Sõna "rekka" on tulnud soome keelest, kuigi ei oska öelda, mida see täpselt tähendab. Keegi eespool mainis, et rekka on soome keeles haagis, ise olen aga kuulnud, et rekka on soome keeles sadulveok. Kurat seda teab, kumb see õige nüüd on.
Mõttest peaksid kõik siiski aru saama.
Ja saigi poltseteemast mingi mõttetu eestlaslik vaidlus ja ilkumine.
Omalt poolt lisaks,et praegusel hetkel on Soomlaste hulgaski iga raskeveok-rekka. Ja samas meie omad oskavad ikka kenasti keelt solkida.Nagu näiteks soomekeelse sõnaga uuni,mis tähendab ahju.Ma ei või kannatada ja pean lausa keeleväärakaks kui kuulen kedagi ütlemas MIKROUUN.Kurat mikroahi on sama lihtne öelda ja vähemalt tähendab midagi.
Uun uuni asemel aga mitte midagi.
Lisan siia veel teemakohast ka.Sõbral kästi samuti tulesid maha kakkuda.See aga keeldus.Võttis lihtsalt kabiinist katted,pani ette ja tõmbas massiotsa lahti.
Edasi kiskus nagu lärmiks,et miks korraldust ei täideta jne... Vastus oli lihtne.Politseinik pole ülevaatuspunkt ja sÕita tuleb ka EU liikmesriikides.Selle peale ei osatudki kohe midagi kosta kuna autojuht väljendas üliselgelt oma arvamust.Eesti ju EU-sse tegelikult ei kuulu.Oma seadusandluse poolest küll mitte.