Oleks küsimus sellise vene traktori kohta nagu T 16 (m?). Kastiga traktor kahesilindrilise õhkjahutusega mootoriga, sama mis T-25'l. Rohkem andmeid mul ei ole kahjuks. Kas keegi oskaks öelda selle traktori võimsuse, kandevõime ja tippkiiruse.
kuule ohh,kui sa kunagi traktorist oled olnud,siis marss kooli tagasi.neil mõlemal on kolvikäik 120mm ja silindri läbimõõt 105mm.seega on sama ka litraaz:2,07l ja võimsus:14,7KW.ainult T-25A on 18,4 KW.kui vaidlema kipud soovitan vaadata aastal 86 väljaantud raamatut "ratastraktorid"(gelman;moskvin;sorokin;alisanov)
kiirusest ei saa ka aru,tean seda,et kaua kolmel rattal ei püsi.laheb ümber.
Need on T 16M andmed,T16 toodeti enne T16M-i mingi aastani 1967,mootorid omavahel vahetatavad ei ole,vanal variandil sidurikoda 3mm väiksema läbimõõduga.
sorry.olen ise vähe värskem väljalase.ja kui nüüd uskuda seda mis on kirjutatud "kolhoosi" lehel,et eelnev mudel töötas bensiiniga,võtan oma sõnad tagasi.
http://www.epm.ee/virtualM/
Vaadake mida pakub keegi Kalev Mänge.
DT-20 4 silindrit ja vesijahutusega diiselmootor 18HJ.
Sellist tahaks ise ka näha,pildil on nagu DT-20 ikka.
No -ghg-oled ikka tõeline vesipea,ei jaga mis on T-16 ja mis on T- 25.
Mida tähendab revers? Tee see endale selgeks.
Vesipruul nagu loetles eespool käigud ja kiirused T-16-mne kohta.
tere T 16. minu nimi on narnia2010. ma olen siin värske liige. mul mõni küsimus selle masina kohta. ma leidsin üks päev koos peremehega garaažist traktor t16. kas on olemas kuskil sellist raamatut selle masina kohta kus on nii tehnilised andmed, kui ka selle remontimis võimalused kirjas. nii nagu ma selle traktori tehno passist väljalaske aastat vaatasin oli 1990 aasta ja käikude arv on 7 käiku edasi ja 1 käik tagasi, ning on veel kiirendi kui ka aeglusti sellel olemas. ja kui palju on selle variandil kütuse paagi maht liitrites ja mis kütust ta tarbib. kas bensiini või diislit. ning palju ta kütust kulutab tunnis. hüvasti teile ja teilt tarviliku infot ootama.
Vana teema tyynisite üles. Minu mäletamist mõõda on see igavene vägev traktor , ees kast jne. Hoogu ta võttis ikka sisse küll. Lumme ka eriti kinni ei jäänud . Käima läks poolest pöördest. Igati asjalik riist oli ta kunagi . Edu trakatsi huvilistele.