Veoautod ja rasketehnika

CMR

scene
14:32 15.01.2007
kui teise litsentsi all töötad siis kuidas täita cmr-i see osa kus on vaja veo tasu märkida? kas seda võib märkimata jätta

keegi hea inimene võiks loetleda dokumendid mis on ilmtingimata vaja kaubaveol
to scene
16:45 15.01.2007
kui kavatsed kaubavedusid osutama hakata, siis enne võiks mõned asjad ikka omale selgeks teha. Kuidas sa hinda oskad küsida või on meil juures järjekordne turusolkija, kes mõtleb, et teen 10% odavamalt kui teised, küll ma kuidagi ikka välja tulen.
scene
17:00 15.01.2007
hirm on nii suur et ei julge nõuannetki anda? :)

to scene
17:40 15.01.2007
mis sust karta. Aasta pooleteise pärast oled sa sellest ärist nagunii läinud. Kahjuks selle ajaga suudad sa piisavalt s...a kokku keerata neile, kes plaanivad transpordiga pikemaajaliselt tegutseda. Õnneks saavad juba osad kliendid aru, et sinusugustega on probleemide korral väga raske, sest sa ise ei tea ega saa aru ju mida sa valesti tegid.
scene
18:51 15.01.2007
pöördu Paldiski maanteele
rx
23:26 15.01.2007
ma ei hakkaks selle väikse asja pärast teile tulema,kui välja saad,võime ka mujal kohtuda
scene
01:35 16.01.2007
ütle oma nimi kusik kas julged?

võime tutvuda küll..asun tlns
jees
01:40 16.01.2007
ma ei tea transpordist midagi, aga lõuga jaksan anda küll....
rene to scene
08:59 16.01.2007
ei pea eriline hiromant olema arusaamiseks sellest, et siin neli erinevat vastajat sinu närvikava proovile on pannud.ma olen siis see hea inime , keda sa siin vastamas tahad näha - kuulda. muidugi võid sa tasu märkimata jätta,eesti on ju väga liberaalse majandusega maa ning maksutulud deklareeritakse mujal kui CMR saatelehel. vähe sellest- mitteüks keegi ei keela sul lisaks sellele "ilmtingimata kaubaveo" eest ilmtingimata tasu üldse kasseerida. tõmma niisama oma lustiks,tee teistele headmeelt ja kui pole midagi laekumas,pole vaja ka muretseda,kas kirjutada või mitte. siiski soovitan sul küsida selle teise litsensi omanikult kelle all sa töötad,ehk omab tema rohkem mõistust.
to rene to scene
13:18 16.01.2007
et sa rene mõtlesid seda et võib töötada ka aitäh eest.seda muidugi.raha ei pea küsima.jah ja ega neid turusolkijaid ka tõesti vaja pole parem laske teha nendel kes seda oskavad
rene
14:17 16.01.2007
ei ,mitte ainult seda ma ei mõelnud. võib ju tööd teha ja veel selle eest ka peale maksta.
to rene
14:33 16.01.2007
arvan täpselt sama.ma arvan et sa peaksid teadma küll kes ma olen.....edu sulle rene
scene
18:10 16.01.2007
mis dokumendid peavad ilmtingimata olema kaobaveol kaasas
Huilgav Hull
18:23 16.01.2007
kaasas peavad olema kolme liiki dokumendid:
1.auto dokumendid
2.juhi dokumendid
3.koorma dokumendid.
to Huilgav Hull
19:35 16.01.2007
terekest kah ***lgav hull.arvasin siis õigesti sinu nime w. et a tähega algab ja nimes on 4 tähte kokku,sest kui sa ütled et me oleme sinuga rääkind siis ma arvan et ma tean sind
Huilgav Hull
20:00 16.01.2007
oled õigel teel.mäletad,ühel varajasel suvehommikul ütles sulle keegi:...poisid ärge jooske siin paljajalu ringi,siin kõik kohad narkarite süstlaid täis!
to huilgav hull
12:37 17.01.2007
minuga räägid w.mäletan küll jah sa olid ka kuskil seal kus seda öeldi w. oi jumal küll meenub jh.et sellist lauset öeldi.siis su nimi küll see pole mida mina arvasin olevat.siis sa vist töötad ühes soomlaste firmas jh.õigetsi arvan.kraanade firmas nimega PEKKANISKA.on ju nii.ja sina see olidki kes seda lauset et "poisid ärge jookske siin paljajalu ringi,siin on kõik kohad narkarite süstlaid täis" ütles või siis olid seal kuskil lähedal.kui sa enne ütlesid et ma olen äigel teel siis nüüd võiks ju öelda et ma olen kohal.seisan siin kõrval.eks.ei läindki väga kaua selle väljaselgitamisega.ja selle pärast sa ka selle pildi mulle näiteks tõid kus seisab neoonvestiga tubli ja eeskujulik meesterahvas peal.sest seal seda lauset ju öeldigi...........................või mis.