Veoautod ja rasketehnika

auto ostmine EKSO-st

hunt63
18:34 12.02.2007
kui on kogemusi (häid või halbu),palun andke teada!
ette tänades!
toiduveod
18:02 13.02.2007
ei kurda. kõik mis lubavad, ka teevad. seega soovitan.
scann 124
10:53 15.02.2007
Ega ikka ei tee küll mida lubavad.
Tattnokk
16:05 15.02.2007
Mina ostsin sealt 3 autot.
Reede hommikul helistasin.
Esmaspäeval saatsin juhid autosid testima.
Kolmapäeval sain autod kätte.
to scann 124
19:43 15.02.2007
äkki kirjeldad lähemalt, mida nad lubasid ja ei teinud. niisama lahmida pole mõtet.
scann124
22:24 15.02.2007
Ma ei lahmigi,lihtsalt ootan veel paar päeva,ja kui lubadust ikka ei täideta annan teada.
hakkab pihta
09:51 16.02.2007
taas uus firma keda hammaste vahele võtta. Allandoga sai ühele poole, Estrucksi ja Harju AB-ga ka loodetavasti. Küll leidub neid firmasid siin Maarjamaal keda poriga loopida. Samas on foorum jah avalik arutelu aga kui nüüd tõsiselt mõtlema hakata , siis vaevalt , et ühelgi firmal Eestis on ainult rahulolevaid kliente ja nemad reeglina teevad tööd mitte ei istu foorumites. Siin võtavad ju sõna need kes tunnevad , et neid on tüssatud, et neid on petetud ja soovitavad teistel oma kogemuse tõttu kõikidest Eesti firmadest suure kaarega eemale hoida - igal asjal on kaks poolt, kaks osalejat, ei saa olla, et vaid üks on milleski täiesti süüdi ja peab siis seetõttu kannataja poole arvates elu lõpuni laimu all olema.
Mul on ka kogemusi olnud sadulate, külmikute jm. ostmisel , on nii negatiivset kuid siiski rohkem positiivset. Ise ma ostan neid kasutatuid ja ise ma võtan riski endale, et äkki järgmine nädal seisab auto mul töökojas. Saan rikkamaks, osatan ainult uusi, seni teen nii tööd ja ei hakka kedagi poriga loopima teemal , a la naised külas rääkisid, kas teie veel ei teagi , et sellest või toolest firmast tuleb suure kaarega mööda minna.
Eksole jõudu ja jaksu. Mart

auto ostja
13:06 16.02.2007
Ei usu, et siin keegi niisama mõnda firmat laimaks. Kus suitsu, seal ka tuld. Kindlasti on igal asjal kaks poolt, aga alati võib teine pool ka oma arvamust avaldada. Ei maksa väita, et teine pool teeb tööd ja seda foorumit ei loe. Loeb küll ja mitte vähe. Seega on tal võimalus kirja panna oma arvamus asjast. Miks seda ei tehta, sest pole ju midagi kirja panna, kui probleem on tõeks osutunud.

Kindlasti annab siin avaldatud info transpordiäris osalejatele signaale, kellega võiks olla ettevaatlik ja mida jälgida kellegagi suheldes. Seega igasugune info, nii negatiivne kui positiivne edaspidi ainult teretulnud.
.
18:08 28.02.2007
Selle laimamise ja ettevõtmise kohta siin foorumis ütleks, et mida suurem on firma, seda rohkem juhtub tema tegevuses nii häid, kui halbu asju. Sellest siis ka vastakad arvamused.
!
18:52 28.02.2007
Häid firmasid halbadest eristab nende probleemide lahendamise võime. See on ju selge, et kõigil juhtub, aga kõik ei oska ega suuda enda poolt tekitatud probleeme lahendada. Siin foorumis võib sellealaseid muljeid vahetada ja seda nii auto müüja kui ostja seisukohast.