Mure õli survega. külmast peast nagu normaalne seal 4 kandis aga kui mingi ca30min käinud siis hakkab mehaaniline seier kõikuma ja pole julgenud nagu eriti kauem käia lastagi kuna ei kasuta seda aparaati nagu igapäev. Muiu mitu korda õli vahetanud ei saa nagu aru et diisel õlisse jookseks.
Et mis vead seal võivad veel olla kas saaled ?(mootoril alla 1000 töötunni)
Asjalik nõu kuluks ära.
Ma küll olen auto mootoreid lapand aga pean tunnistama et seda pole ja ei ole õrna aimu ka kus se reduktori klapp olla võiks ja kuida seda vahetada. Akki täpsustaks veidi kuida sinna ligi saab.
Mul põxul oli selline nali, et näitas ka ainult õlisurvet mingi 1bar, gaasi juurde andes veits rohkem. Sai mootor laiali võetud ja siis selgus viga. Õlipumba küllest mootori õlituskanalisse minev (survepoolne) toru oli katki. Ja nii siis osa survest jõudis mootorisse ja osa lendas katkisest kohast niisama laiali.
Kuna aga mootor niikuinii laiali sai võetud siis sai sisu kõik uus kah pandud. Nyyd Castroli diiselõli sees, käib kui kellavärk ja häda ei miskit.
to. jah kui aega saan siis proovin teise manomeeetriga. geneka taga on mingi suurem pikem polt jah ca22 võtmele mis sellega muidu teha tuleks lahti keerata ja siis peaks midagi välja tulema sealt?
analoogset käitumist näinud mitmel samasugusel traktoril. põhjust ei tea aga mootorid kokku pole jooksnud ehkki ebameeldiv vaadata.
kui teada saad oleks huvitav.
Vahetasin jällegi õli ära. praegu üpris normaalne jälle mingiks ajaks veidikene seier õõtsub aga ei lange vähemalt eriti madalale.
Ei julge seda klappi ka ise puutuda pärast pole ültse äkki midagi.
Kasutan ise ka samalaadset riistapuud ja aegade algusest saadik on õlirõhk töösoojal mootoril tühikäigul 1 at kandis. Samas gaasi lisades kerkib see kohe 3-ni. On ju ka manomeetri peal roheline piirkond 1-4 atm.
Küsin vähe teist asja, aga teema siiski sama. Kus Tallinna kandist sellele T-25-le veel varuosi võiks saada? Vaja nimelt kabiiniga variandi tagaklaasi.