Kas keegi oskab nõu anda, on endal kogemusi, teab või näinud kuidas panna T 40le taha samasugused topeltrattad? Kas lähevad samasugused veljed, mis juba küljes? Ja kuidas kinnituvad?
... umbes 25a tagasi.ma ei tea millised veljed sul on?hästi sobivad kokku uus jäigalt kinni keevitatud ja vana malli velg,kus sai jooksulaiust poltidega muuta.põhiline,et kummid ei hakkaks kokku käima .hõõrub muidu küljed läbi.
lase inseneri mõttel liikuda.
ma ei tea mis aasta väljalase sa ise oled ja kui palju sa traktoritest tead,aga hangi endale raamat:B Gelman ja Co poolt kirjastuses Valgus 1981 a trükitud "RATASTRAKTORID".ava see leheküljelt 240.näed muudetava jooksulaiusega veoratast traktorile T 40.see on "vana malli" ratas uuel jooksulaiust muuta ei saanud (nagu MTZ).minu omal olid poolassi poldid juba pikad.poolassi ja ratta vahel oli umbes 5cm laiune vahe vöö.midagi umber tegema ei pidanud.asi nägi välja nii:
keerad rattamutrid lahti,võtad ratta alt ära;võtad vahe vöö ära;paned ratta tagasi;paned vahe vöö kahe ratta vahele ;paned teise ratta pahempidi sinna otsa ja keerad mutritega kinni.poldid olid piisavalt pikad.
ponjal?