Veoautod ja rasketehnika

tööle...

68mati
21:49 30.12.2008
sorry, aga kas keegi oskab soovitada mõnda nii enam-vähem normaalset firmat kuhu võiks ennast tööle kaubelda. rekkajuhiks. sõitnud kaks aastat skandinaaviat. alko-probleeme pole. ette tänades.... ja ilusat aastavahetust kõigile.
DESPERAADOS
12:40 31.12.2008
Täitsa sama mure!
Aga head aastavahetust ikkagi!
Tööotsijatele
10:04 07.01.2009
Mehed, mis on teie tingimused ja palgasoov,kus linnas asute ja mis tööd teha soovite? Ehk oleks midagi pakkuda.
68mati
11:40 07.01.2009
eelmisele : jäta oma kontakt, võtan ühendust. mul õhk-õrn lootus on aga see selgub alles tuleva nädala lõpuks.
isehakanud mulk
22:24 07.01.2009
jäta meil siia, vastan, kus ka asud
lasin just ühe karvajale viinaravile
Veits hädas
23:01 07.01.2009
Otsin ka tööd ja mingit ulmet nõudma ei hakka elukohaga on mittu varjanti aga alaline idas.
Isidro
19:45 08.01.2009
Kui on midagi pakkuda, sobivad enamvähem kõik pakkumised. Olemas ABECE load ja ametikoolitus, digimeeriku kaart, Olen 26a õppimisvõimeline ja ulme palka ka ei taha. e-mail: [email protected]
isehakanud mulk
21:35 08.01.2009
Kus sa isidro ka elad, mis maakonnnas või linnas
kas töökogemus on
to mulk
21:43 08.01.2009
mis tööd sa üldse pakud, eestis, välisvedu vöi sisetööd. ja mis autoga.
ww
11:35 09.01.2009
ka mulk, BCDE, ADR, digikaart, koolitus kehtiv..
viimati olin sisetööl,firma kõrbes põhja

<[email protected]>
autojuhtidele
12:21 09.01.2009
mõelge, miks peaks mõni vedaja siia postitama, et tal on juhte vaja. juhid on järjekorras. kui seda järjekorda pole firmas, siis on midagi s...i selles firmas.
isehakanud mulk
18:19 09.01.2009
to autojuhtidele
järjekorras jah on autojuht , kes tahab tööd teha ja saada vastavat tasu ja AUTOJUHT kes muliseb ja elab siin tõesti end välja.
ega praegu on tõesti palju töökaid mehi , kes on jäänud ima omast tööst
Isidro
23:09 09.01.2009
Olen Jõgevamaalt, Kamarist ,kuid koht ei ole tähtis, olen vallaline ja nõus asuma kus iganes, kirj.( isidro@ hot.ee )Pakkuda võib ju kõike, peaasi ,et tööd on, mind ei huvita mingid uued autod ja suured palganumbrid, tahan sõitma saada ükskõik, kuhu. TÖÖ ON TÖÖ! Ja seda ma tahan teha!

Muudetud 09.01.09 23:13

Isidro
23:22 09.01.2009
... ja ma ei ole kusagilt oma tööst ilma jäänud, kusjuures olukord on selline, olin enne C kati autol ja tegin usinasti lube, et suure peale saada, kevadel kui CE kätte sain oli kõik veel roosiline, aga siis oli veel vaja ametikoolitus, ja siis 2 nädalat praktikat rootsis...( sain hakkama) Võtke ühendust. [email protected]
isehakanud mulk
23:23 09.01.2009
oled sa ka ennem väljas sõitmas käinud, kuidas kogemusega, mis suunda sõitnud, kui oled
Isidro
01:26 11.01.2009
TO ISEHAKANUD MULK, kui sul tõesti tööd pakkuda, siis kirjuta mu mailile, foorum ei ole ju selliste asjade arutamiseks... See peax ju vähe primaatsem asi olema või mis?, või anna nr. hel. sulle, aga see ka e-maili-le, ei taha siin rohkem teemat arendada.
Opticruise
22:15 13.01.2009
Otsin omale ka võimalust auto peale tööle saada. Äkki on ikka mõni pakkuja? Mul jälle selline probleem, et saan veebruarist tööle asuda. Olemas BECE, kutsejuhi kaart, töötanud ei ole veel auto peal, elan Tõrvas. Teretulnud on igasugused pakkumised selle töö peale. Pakkumise saab saata aadressile hillar.pugal(at)gmail.com. Kui on EU sõidud siis pole ju elukohal tähtsust, seega võib pakkuja olla ükskõik kus Eestis.
Tean, et järjekorrad autojuhtidest on firmade uste taga ja mul kogemusi pakkuda ei ole sellel tööl, on seda raskem ennast õigustada sellel tööturul. Siiski kui keegi tööpakkuja huvi tunneb minu vastu, võin endast lähemalt rääkida väljaspool foorumit.
Isidro
23:50 13.01.2009
To Opticruise... siit paistab suht raske tööd leida, ja mitte ainult siit, mul mitmes kohas kuulutused üleval ja keegi pole vastanud, olen ise ka hel. aga kohe küsitakse, kas kogemusi on, kui ütled oma vanuse,siis ei, kas siis noored peavad end maha matma ve? Kust siis mujalt neid kogemusi saab kui sõites?? Kallid Firmajuhid andke parem teed noortele, kes püüavad iga hinna eest,et karjääri teha, ja annavad endast kõik, kui mõnele kogenud autojuhile, kes paari aasta pärast pensile jääb, või järgm. peo aeg tööle ei jõua.
Opticruise
08:50 14.01.2009
Olen tegelikult sama saatusekaaslane tööotsimise kohalt kui sinagi. Olen ka siit - sealt uurinud ja ega tulemusi pole siiani olnud. Lootust ma siiski ei mata ja uurin järjekindlalt ikka edasi.
Isidro - Töö pole ju kuskile kadunud ja transport on asi mis ei kao. Kindlasti on kuskil ka koht olemas kuid see tuleb üles leida. Sulle samuti sitkust ja järjekindlust tööotsimisel!
Ise lepin siiski ükskõik mis tööga.... on see suur või väike auto, kohalik või kaugvedu. Peaasi, et tööd saaks.
tom-tom
09:56 14.01.2009
Praegu pole asi selles,et kas kogemustega või ilma, ka vanad tegijad istuvad kodus.Ise ka hoian silmad lahti,et midagi leida,aga ega midagi võtta pole.
autojuht231
11:42 14.01.2009
to noored ja ilma kogemuseta autojuhid. praegu lihtsalt selline aeg, et ei olegi kuhugi tööle minna. ja pole mõtet ka euroopat sõita kui näiteks passid 5 päeva itaalias koormaootel, seda muidugi ilma rahata. kogenud juhid istuvad ka praegu kodus ja kõik otsivad tööd. ise olen 25a vana ja pea 5 aastat sõitnud.ja sain ka tööle nii et ei olnud kogemusi, aga praegu on ajad lihtsalt teised. olen ka siin juba kuu aega töötu olnud ja otsin uut kohta, aga lihtsalt pole mõtet ka minna firmasse mis kohe kohe kõrbeb või ülemus ei maksa palka jne.pangalaen taob ka jalaga p... . aga ärge kaotage lootust, kull kõik kunagi laabub, kunagi
kuldne börs
12:43 14.01.2009
ajalehti tuleb sirvida, seal on tihti mitmeid tööpakkumisi, nii,et edu
hüppelaud
23:52 16.01.2009
vaadake sellelt lehelt autojuhi tööd, ma ei saa aru mida te siit tahate otsida ,uurige netist ja minu arust pole tööpuudust, kui tahad autojuhi tööd teha, kui on huvitavam siin kaebelda siis,edu...
Opticruise
10:49 17.01.2009
Isiklikult mina loodan tööd leida sellelt kes pakub. Kui kogemata juhtub ka mõni tööandja siin lugema, siis miks mitte ka küsida siit. Vanasti küsija suu pihta ei löödud. Otsin ka muid võimalusi loomulikult. Ja veel... mina isklikult ei kaeble. Lihtsalt otsin tööd siit - sealt.
Mis tööpakkumistesse puutub siis jah... tööd leiaks küll! Kuskil ma nägin kuulutust, et vahendatakse autojuhte kuskile Rootsi - Norra vahet sõeluma mingi Rootsi või Norra firma all, siis veel kuskile Tšehhi firma alla ja neid oli veel. Tööpakkumisi. Maha ma neid ei mataks, kuid see on hädavariant. Tahe on ikkagi Eesti firma all töötada, Eestile makse maksta ja Eesti keeles suhelda (mis ei tähenda seda, et ma nüüd muude keeltega hakkama ei saa). Seega - tahe on üks asi ja mida reaalselt saab, näitab aeg.

Muudetud 17.01.09 10:57

to viimane
14:06 18.01.2009
kui sul ikka tööd vaja on siis soovitaks mitte eesti patriooti mängida,vaid haarata vöimalusest mida lehed vöi portaalid pakuvad, ja juba tööl olles on sul SADU vöimalusi hoopis tasuvamat tööd leida.nimelt teel olles suhtled meestega teistest firmadest ja sealt arendad omale sobiliku teema........see on minu soovitus. olen omale niimoodi töö leidnud norra firmas kus palk ja töötingimused ei anna kaugelt kah vörrelda eesti firmadega. arvan ,et patrioodiks olemist ei hinda eesti riik millekski ja sina istud eesti firmas RAHATUNA JA PIDEVALT SAAD PETTA.....................EDU.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte