Korraldaks õige vähempakkumise veokile ja haagisele näeks kui madalale ollakse hindu laskma. Kes pakub soodsaima hinnaga?? Mingid tingimused seaks ka ette. Auto ja haage ei tohiks olla vanemad kui ütleme viis aastat, vähemalt 440 hj, digikaardiga ja automaat kastiga. Vähempakkumine avatud!
Väga vähe inffi sul siia pakkumiseks pandud. Kas oled ostja ka, et vähempakkumist korraldad. Digikaardiga auto ei saa olla 5 a vanune. Minuarust digikaardi nõue tuli 2005a. sügisel uutele registreeritud autodele. Pane täpsemat lisainfi, et keegi üldse midagi pakuks:
auto mark-margid
kabiiini tüüp
vedrustus
sillavalem
lisavarustus
aasta min-max.
vot seda sa professor tahaksid teada! väga hea, kui digiga ei saa olla vanem kui viis aastat seega isegi nii vanad ei lähe loosi.
soovitud lisainf:
auto mark-margid - euroopas toodetud, kahjuks usa omad ei sobi
kabiiini tüüp - kahe magamise kohaga
vedrustus - veosillal ikka õhk vähemalt
sillavalem - 4x2 või 6x2
lisavarustus - mida pakutakse
aasta min-max. - digikaardiga mitte vanem
HAAGE
mark-margid - euroopa nõuetele vastav
haagise tüüp - oleneb autos, kas poolhaage või kesktelik
pealisehituse tüüp - kardin või furgoon
mõõdud - euroopas kehtivate mõõtudega
kaalud
sillad
vedrustus - õhk
Nagu aru saan, tahab ostuhuviline osta 2 erinevat autot. Kas sadulat+poolhaage ja eurovasikat? sadula+ poolhaage ja eurovasikate hinnad on väga erinevad, neid ei saa ühte potti panna. Kumba siis vaja on?
sm. Professor sammaljalg
kahjuks ei kvalifitseeru teie pakutud auto vähempakkumisele. Pean teid kurvastama, kui teie aru saam ise selleni pole jõudnud. Teie pakutu puhul on tegemist mudeliga, kas sellel ka digikaart ja kas arendab võimsust vähemalt 440 hj? Kahtlen. Samas on tegemist toreda leluga, aga ei lähe sellesse teemasse! Seega toredat mängimist teile!
vaevalt automüüjad seda foorumit külastavad, aga sa võta kuulutused ette, vali sobiv välja, ja hakka kauplema müüjaga, hea õnnekorral annavad sulle mingi 800kilose alghinnaga auto 600-ga ka ära ;)
hakkan tõsiselt kutsika postitustes kahtlema ja sammalt pooldama. kes mingi plate ja vedruvankriga eurosse läheks? Keegi ajab kõik teemad kõvaks. nagu ei teaks standarditest ja värgist mõhhigi. kutsikalt copi:auto mark-margid - euroopas toodetud, kahjuks usa omad ei sobi
kabiiini tüüp - kahe magamise kohaga
vedrustus - veosillal ikka õhk vähemalt
sillavalem - 4x2 või 6x2
lisavarustus - mida pakutakse
aasta min-max. - digikaardiga mitte vanem
HAAGE
mark-margid - euroopa nõuetele vastav
haagise tüüp - oleneb autos, kas poolhaage või kesktelik
pealisehituse tüüp - kardin või furgoon
mõõdud - euroopas kehtivate mõõtudega
kaalud
sillad
vedrustus
aga hundipoeg, ka sellega saab ju teha olematut tööd, nagu sinu olematu raha eest ostetava fiktiivse veoautoga!
kui hundipojal oleks töö olemas, oleksid ka nõudmised autole paigas ja ei paneks selliseid lollusi, nagu 6x2 sadul ja "kardin või furgoon" ning eriti digikaart, näidake mulle üks autoomanik, kes digikaarti positiivseks asjaks peab.
euroopas kehtivad mõõdud? keegi võiks ninaga scanni fuurat + 1-teljelist vasikat pakkuda, täiesti euroopas kehtivate mõõtudega..
lollikestel kipub tavalistel tühjus rahakotiraudade vahel uugama, pole vaja midagi lugedagi
aga sa oled vist tõesti korralikult põrunud, kui arvad, et palgatöölised digikaarti mõttetuks vidinaks peavad, päevarahade peal palgatöölised eriti, asjaolu, et sina seda kiidad näitab korralikku reaalsusest irdumist, mis toimus näikse juba päris ammu
eks ennegi ole nähtud selliseid jutupaunikuid, kes oma autoga iga kuu hakkavad veerand milli taskusse pistma jne
sm. professor sammaljalg
olen tänulik sulle. loen su kirjutisi ja saan südamest naerad. hea kui on ikka inimesi, kes tõstavad tuju.
kes meist korraliku põrutuse saanud? loen sinu teksti ja saan aru, et palgatöölistele see digikaart ju meeldib. miks ma siis põrutada pean olema saand? reaalsus on see, sinu õnneks või õnnetuseks liigub asi sinna poole et kettad kaovad ja kõigil saavad olema need digid, kes veel sõidavad.
kas ma olen maininud palju autotransport sisse toob või palju oma autoga teenima hakkaksin? küll ei mäleta! nägid unes või?
to:rkj1 tohin ma teada misks seal mitte avanevas foorumis parem on, et sinna kolima pean? kui sulle digikaart ja automaatkast ei meeldi on see sinu isiklik maitse ja ma ei halvusta seda.
no aga hundipoeg võib ju oma seisukohti selgitada, totaka irvitamise aseaineks
pole samas midagi imestada, et vana päss oma eluga kuhugile kaugemale pole jõudnud, kui algkooli tasemel kõvatamisega tegeletakse teiste omasugustega
sa eriti ei saa asjale pihta, mis ei pane küll imestama, point oli selles, et enamus palgalisi peab digikaarti nõmedaks ja praktiliselt 100% omanikest, kelleks sa õnneks küll kunagi ei saa, tursolkijaid niigi palju.
sm. professor sammaljalg!
sinule midagi selgeks teha on sama hea, kui vasikaga võidu joosta!
täpsustav küsimus: kes siin foorumis vana päss on? või keda sa nii nimetad? saaks ka targemaks.
kui enamus peab seda digikaarti nõmedaks, siis miks ma pean sinna enamuse sekka kuuluma?? enamus kuseb rattale ka! mina sinns enamusse ka ei kuulu! maitse asi, aga väheke segaseks jääb, miks peavad juhid digikaarti nõmedaks? kas olen õigel teel, kui arvan, et sinagi pead seda digikaarti nõmedaks? miks?
turusolikijate hulga suhtes olen sinuga nõus!
edu ja visadust sulle!
kui ma nüüd väga ei eksi, siis sa ei üritagi midagi selgeks teha, soiud siin oma totrast naeratusest jne asjakohasest
ega loomulikult, tänasel päeval transpordiäri alustav kodanik peabki loogikaga väga kimpus olema, ega oma autoga ju raha ei tahakski teha (digikaardi teema), uhkest tundest, et nüüd olen pikalt liisinguori ja loodame, et kütusehind sentigi ei tõuse, muidu on ju pizdets, piisab
Kui palju on tänapäeval km hind tellijale, kui otse tellida ja sulas maksta, ning palju on rekka laevapiletid Soome ja Eesti vahel. Soomes oleks vaja sõita umbes 500km ja kaup tuua Eestisse, ning Tallinna külje alla.
Jään ootama huviga eriti sammalhabe kometaare, et seda ei saa teha, ning oled mõtetu mees.
Ei tahaks lihtsalt lasta rasketel aegadel mutsi väga pähe lasta tõmmata. Ise pakuksin hetkel 10.-km aga laevapilet pidi olema vist väga kallis, vähemalt nn linnalegendides.
Sm. Professor sammaljalg!
Ausalt öeldes ei saa ma siiani aru, mida ma sulle seletama pean? Sa oled meil ju siin foorumis tuntud kõike teadja.
Ma soiun totrast naeratusest?? Oot oot sa oled vist taas millestki oma tõlgenduslikult aru saanud. Irvitamine, kibestumine ja parastamine ei ole mitte minu vaid ehk mõne teise foorumlase firma märk.
Selleks peab vist ikka professor olema, et nii digikaarti mitte sallida? Aga miks ta sulle ei meeldi? Mille poolest need kettad paremad on? Üldiselt sinu kõrgelennuline mõttearendus ei ole üldse mitte piisav. Lugesin foorumist kuskilt, et sul hea koht korralikus klubis olemas. Hea ju, aga miks siis nii kibestunud? Kas põhjus selles paganama haiguslehes, mis sunnib sind kodus pikalt olema? Ega sa ometi tegijana tee äärest ruberoidi korjanud ja sealt miskit head kaasavaraks saanud? Igal juhul kiiret paranemist!
Kumb tuleb odavam, kas eluaset ja pesukotti pidada või sadul maha ja tonn paneele pe... le ja piirajad maha, on nagu kaks ühes norm liikumis vahend kitsavõitu kodu aga ikkagi peavari, isiklikult kaaluksin sellisel võimalusel teist soetada.
http://www.v8power.ee/
vabandust.vast nüüd avaneb.seal sul sellepärast parem,et see jaburdus haakub selle tasemega seal.
mulle ka meeldib digikaart ning automaatkast .aga võiks ikka olla küljes ka mõni michelini mehike
-vähemalt 8 proset(just sinist)
-nimesilt
-vimplid erinevate riiginimedega
-kaisukaru keset akent
-see spiraalne õhuvoolik rippugu keset salongi laest alla
-kaunase mäelt otetud lauad kindlasti
-ning muu seesugune möödapääsmatu
fuura mehed mis ****a sa ajad? et millele ma vastu peaksin olema? mõttetu oled küll jah, see sõna on kolme t-ga, aabitsat pole vaja soomest tuua, saab kodumaaltki.
transinfist leiad neid vaevu hingitsevaid sarasid piisavalt, mis hea meelega sul koorma alla omahinna koju toovad
et sammaljalg hakkab ****a puhuma. see pole ime, meile autojuhtidele, et üks meie seast on sambla-ajuga ning kõigist ,kõige targem. kuidas su eit elab,sammal, kas ***** rakkus, ****imisest võõrastega.
to:rkj1
ikka kuidagi ei saa aru, miks see www.v8power.ee parem on? Ka on mulle arusaamatu, mis pagana jaburdusest sa siin pajatad??
Tore kui sulle ka digikaart ja automaatkast meeldivad. Aga milleks need michelini mehikesed head? Kas annavad juurde kiirust? Alandavad kütusekulu või tõstavad kilomeetri hinda mida klient maksab? Vaevalt et ühtegi neist.
- nende ülemiste prosede järgi küll ei nuta. Piisab, kui üks paar ja ei juhtu ka midagi kui pole neid. Poliisiga vähem jahumist.
- Nimesildi panen ikka ise kui tahan
- Vimpleid esiaknal ei hinda.
- Sammuti ei ole minu maitse see karvaste loomade loomaaed esiaknal. Aken olgu ikka vaba väljavaatamiseks.
- Õhuvoolikul on ka muid kohti kuhu panna, ja see ei pea küll pidevalt silmade ees tolknema.
- Kui on korralikud lauad siis need võivad ju olla.
- Huvitav mis see autos nii möödapääsmatu veel sinu silmis on?
Kaunis on vaadata kuidas "eile sündinud ärimehed,pankurid,finantsjuhid ,investeerijad " siin internetis äri ajavad .
Kindlasti on see kõige õigem koht ,et siit kõige paremat pakkumist saada- sest ainult õiged ja tõsised "ärimehed-firmaomanikud " siin ainult päevast -päeva istuvad ja loodavad siin oma käivat -kasumit suurendada.. icc
Edu siinsetele ärimeestele ,kes loodavad ainult siinsele sinisele ekraanile ja ise on passivsed ,ehk ei tea isegi mida nad täpselt tahavad.Ajaviiteks või sõimu-nilbitsemise jaoks on see tõesti hea koht.
Loodan ,et küsimuse püstitaja saab oma vastused ja teised saavad öelda mis arvamus neil on .
hundipoeg aga palun,täiesti möödapääsmatuks on veel:
-terve *****täis gabariiittulesid kõikvõimalikes kohtades ning kui vähegi võimalik,siis ledid
-lambanahad kabiini põrandal-hea veel viimane hammas suust välja kukkuda.
-kängururaud ees-hea austraalias känguruid tõrjuda
-poolakate stantsitud rattakilbid-rataste välimus palju seksikam
rohkem ei tule praegu meelde
lugedes naljanurka
sina võtad vist kõike elus naljana aga...
inimesed ajavad siin oma tähtsaid asju.ei ole viisakas naerda inimeste tahtmiste täis sügavate monoloogide ning omavaheliste ,sisukate dialoogide üle.
mul on häbi sinusuguste pärast.liitu meiega,esimese julge sammu oled juba teinud.
mul on selline auto,mis sulle sobib.ja siukene meerik on ka kuhu saab lausa kaks kaarti sisse panna,aga enne kui pakkuma hakkan tahaks väikese ettemaksu saada?võta ühendust:***[email protected]
Tavalisel tekib selliseid kummalisi teemasid koolivaheaegadel. Tõsise huvi korral tuleb ikka endale selgeks teha ,mis tööd tegema hakatakse. Sellele vastavalt otsitakse vastav veduk ja haage. Muidu on pärast jama ,et ise omanik aga kütte kulu suur või veel hullem pole odava komplektiga midagi teha ja maha müüa ka ei õnnestu.
Sina õpetatud inimene võid ju siis lihtsale inimesele tõlkida. Või võtab see sul mõne olulise tükiküljest? Ega sa juhuslikult seda liiki kõva rekkajuht ole, kes Soomet käib, aga keha kolmest kaugemale ei julge minna? Äkki ei leia pärast enam sadamasse teed.
To: rkj1
Sul postituses terve rida mittevajalikke vidinaid, mis ei ole ju auto juures minu silmis üldse olulised, aga mõned neist võivad olla, kui on aga elu ei jää seisma kui pole.
Elu ei ole nali aga kõike mustades toonides näha ja pessimist olla ei näe ma ka mõtet.
Seda kibestunult tähtsate asjade ajamist on siin näha jah pea igas teemas.
Paraku ei õnnestu mul sinusugustega liituda, kuna erinevalt sinust olen mina sisseloginud kasutaja sina aga registreerimata.
Kui sulle sellised lisandis autos meeldivad siis on see sinu isiklik maitse. Aga sellist maitset kõigilt oodata oleks palju tahta. Ma isiklikult ei ole sarnase maitsega!
kasekas14
jahhhh just-eile olin rkj1 ,täna rkj1 ja "krokutill kena".
homme olen kasekas15 ja ülehomme vist hunditütar...normaalne.
juhul kui sa kasutad ka sama kastajanime ilma numbrita mõnes teises foorumis siis soe soovitus sulle-pildistage üksteiste isade autode spoilereid omavhel edasi ja ära sega suuri onusid siin.
aga kui keegi teine-polegi sulle midagi öelda,loomadetektiiv
MOTT.Jälle sööb üks mugri teist.V.a.Hundipoeg!Loe palun tähelepanelikult postitusi ja lase kellelgi tõlkida,kunas sind tögatakse.Lisaks võiks soovitada et ära parem igale teemale reageri.Siin liig palju pioneeride jututuba,aga sa võtad kõike tõena.Ja solvud,kui mehed sulle aru pähe püüavad panna.
P.S.Professor võib tunduda sarkastilise irisejana,aga tegelt paistab et kolleegina,kes eeldaks siinsetelt postitajatelt asjalikumaid komme.Lapsejutte kõik teemad täis,ja mehed kipuvad nendega kaasa minema.
V.a. arr
ära mitte loodagi, et ma kõike foorumis loetud tõena võtan. ka võta teadmiseks, et ma kaugeltki mitte igale teemale ei reageeri. foorum nagu iga teine internetis. solvumisest on asi küll kaugel, pigem teeb asi nalja ja ajab naerma.
v8power.ee on foorumi muutnud nähtavaks ainult registreeritud kasutajatele.
tea, kas mõne koolijütsi isa märkas siin seda linki ja tutuvudes sealsete teemadega avastas, kui suur tegija tema pubekast pojake on transpordimaailmas. pannud lausa pildi üles oma rekkast (vabandust, issi rekkast) ja avaldanud arvamust issi sõprade ja töö kohta.
see foorum oli päris huvitav naljanurk majanduslangusest tuleneva masenduse peletamiseks.
To:v8power.ee vänn
Ja sinu jutust ei tule välja ka, et oleks mingi autojuht. Võib- olla unes sõidad:D jutt on küll nii lapse oma, et annab soovida. Vähemalt v8-sas julgevad inimesed teha kasutajad mitte nagu sina käid niisama lugemas ja siis teistes kohtades tatti pritsimas, et näe mis kirjutavad. Majandus küll langeb aga ega sa ei pea ju nii madalale langema, et sellist mäda siin ajada. Head langust sulle!!!!!!!!!
(ma kirjutan siin foorumis esimest ja viimast korda ja sellepärast pole kasutaja. Aga, et päevast päeva siin ila ajada ja kasutajat ei julge teha, see näitab juba midagi....)
ja tulgu nüüd keegi peale eelmise parmaadi postituse lugemist ütlema, et eesti veoautojuht ei ole kolme klassi haridusega ennast täiskusenud puhta sahtliga debiilik :)))