rofessor sammaljala kommentaarid ja muu, mida arva
Isidro
01:00 19.04.2009
Mind ta on igatahes maha teinud ja pekirattaks nimetanud, on see siis norm. algaja hakkaja autojuhi suhtes, eriti veel siin raskel ajal ja otsin nõuandeid norm juhtidel Euro kohhta ise põrutan ka selle "magnumi panniga "Ausrtiasse
Edu teile kes veel sõidavad, ega pea sinist lehte....
Ma võtan igatahes oma tööd sedasi et, see mulle meeldib, mitte nagu Hr.sammaljalg, kes mune kodus sügab vaesest Eesti riigisst viimasst võtab oma sinise lehega ja raha kogub Eesti haigekassa arvelt!
Tundub,et ta vist polegi enam roolis,pigem istub kuskil laua taga ja pritsib kolleegide peale.Ilmselt mingi endine välis firma nn.Ykkos kuski.Kõne pruugi järgi arvan teda ka teadvat.
See ei tähenda,et ta jutus sageli iva pole,aga haritud inimesel on võimalus seda ka viisakate sõnadega välja öelda.
Ei sõida ka ise juba aastat 5,kuid enne seda sai ikka 15 ära sõidetud ja nüüd lihtsalt vaatan siin vahel ringi ja nostalgitsen.Edu kõigile.
Blondiinil lõigati kapsel lahti,et vaadata mis seal sees huvitavat on.Sees ei olnud midagi peale niidi.Kirurg lõikas ka selle läbi ja kõrvad kukkusid küljest.
see sammaljalg töötab RTMi all, sisetööga nii uhkust täis läinud et võib siin vabalt teisi sõimama hakata. tal on tõesti paljudes asjades õigus, aga siiski lõpus on juba nii ülbeks läinud, et hakata siin teisi tema välimuse järgi sõimama hakata. ega inimeste enda teha pole, milline ta välja näeb.
oi küll ma olen meelitatud teatud nutt und hala-meistrite peale, kes kuidagi enda suhtes kriitikat ei talu, vaid seepeale näppu igale poole mujale näitama hakkavad
sisetöö ei ole nüüd küll midagi, mille peale uhkust täis minna, tõesti ja seda ma juba mainisin, et pekiratas oli tiba palju üteldud
ja veel, nutulaulik, minu sinise lehe rahad tulevad enamuses mitte eesti riigilt ja kui tulekski, mida sinul ses suhtes vinguda on? ega sa ju üle miinimumi pealt makse ei maksa. ja loomulikult on viisakas vinguda minu sinise lehe üle, mille suhtes ma midagi teha ei saa, kui mul pole õigust sinu kehakaalu kommenteerida, mis on asi, mida isidro rahulikult muuta saaks, kui laiskust tiba vähem oleks.
Ma kah selles firmas sisetööl, sihukest ülbikut siin veel küll kohanud pole, kolleegid enamuses toredad, sõbralikud, abivalmis. Või ei julge ta siin nii ülbelt esineda.
Lp. prohvessrihärra
Olen ammu seda teemat lugenud, aga sellist kibestunud ja halvustavat suhtumist nagu Sinul, ei ole varem siin kohanud. Kogu Sinu lühikese postituste ajaloo jooksul ei ole ma näinud ühtki positiivse iseloomuga sõnumit. Paranada palun, kui eksin.
Netis kommenteerimise kuldreegel on lihtne: kui Sul ei ole midagi kasulikku või muidu tarka öelda, siis jäta parem klahvid rahule, pole mõtet teiste najal ennast välja elada. Elu isegi selline nagu on.
Kuidagi imelik kuju on jah see sammal, kui keegi üritab midagi küsida siin siis sammal ikka peab ära sogama selle loo, nii mõnelegi võib imelik mulje jääda. RTM-is minulgi mitu tuttavat, küll nad selle venna paika panevad, kaua võib nii
Kuidagi imelik kuju on jah see sammal, kui keegi üritab midagi küsida siin siis sammal ikka peab ära sogama selle loo, nii mõnelegi võib imelik mulje jääda. RTM-is minulgi mitu tuttavat, küll nad selle venna paika panevad, kaua võib nii
Tere õhtust härrased!
Tegelikult on paganama kahju, et foorumis on nii palju lapsikust ja oma pahameele välja elamist. Elu peab ikka väga hapuks läinud olema, kui oma sappi siin välja valamas käija. Seda pea valimatult erinevates teemades ja erinevate teiste foorumi külastajate suhtes. Nii kahjuks läheb kaduma ka mõni asjalik iva mis selles postituses muidu ehk olemas on, aga upub lihtsalt sellesse ebameeldivasse irinasse. On vist palju tahetud, et siin foorumis kõik täis mehed ja täie mõistuse juures. kas nende puhul, kes siin soppa loobivad ei või olla tegu tähelepanu vähesusega?
Kena õhtut ja edumeelsemat suhtumist roolikeerajatele, ehk keerame veel kunagi ka koos!
See sammal tundub et istub ainult kodus ja muud tal teha ei ole kui kaikaid kodaratesse teistele loopida siin, eks ta kunagi sõitnud on RTM-i aga nüüd on laimuperemees siin. Edu kõigile kes rooli keeravad, tegelikult täiesti tänamatu töö aga mis teha
mida te ajupuravikud röögite? nagu ma varemgi olen maininud, tooge esile üks asi, mida ma valesti oleksin ütelnud - ütlus, mis tõele ei vasta, aga ei
jällegi kordan, pole ma kordagi väitnud, et kõik autojuhid on idioodid, kindlasti mitte, kuid siinsetel annan-internetis-peksa kontingendil on midagi korralikult kahe kõrva vahelt puudu
Päikselist pärastlõunat härrased!
Loen siin kirjutatud postitusis ja võtab muigama. Paras huumorinurgake. Karikatuurid on veel puudu. Aga noh selline hea lasteaia tasemel kooskäimise koht. Midagi asist siit leida ei tasu, aga kui asjast ise üle olla, siis paraja annust tujutõstjat saab küll. Eks iga kirjutaja siin, teab, mida ja kui palju ta kellegi kohta kirjutab. Küsitav muidugi paljud siit üldse ise seda kaugsõidu juhi ametit pidanud või peavad ja kui paljude jaoks see miski kauge unistuste maa. Et näe suured uhked autod, saab kleepse ja vimpleid ja mänguasju koguda ning väljamaale saab ka. Neile kes ikka igapäevaselt sõidavad või just mitte omal soovil pole pidanud sellest ametist kas ajutiselt või jäädavalt kõrval olema soovin meeldivaid matku ja mine tea, ehk tulevad ka ajad, kui sõidame veel koos!
mis head seal sõitmises siis nüüd pakkuma hakatud, et peaks juba taas sõitma asuma suurema masinaga. hetkel sõidan vajadusel sõidukaga ja piisab.
edu sõitjatele ja edu postitajatele! et oleks ikka midagi nalajnurgas lugeda!
Tanel, ja hõbedase RTMi R480-ga?
Kurat, olen sinuga sügisel kunagi koos konnas olnud, siis kui mina veel ämmelga tööd tegin, sinul oli see Scania auto veel paar kuud vana alles. Siis sa tundusid küll igati muhe ja asjalik kutt, aga nüüd siin internetis Samblapea mängimisega muutus mu arvamus sinust küll. Liiga lapsik oled!
Kes veel aru ei saanud, siis jutt käib meie lugupeetud neti herost professor sammaljalast.
ei ole ma kindlasti kõiki ja kõike kritiseerinud, kuid lauslollustele on siiani vastatud, oma arvamus on mul tõesti olemas, et mitte no-noh ja ja-jah tasemele laskuda. ning isiklikud solvangud on enamuses ikkagi vastaspoolelt alguse saanud, kui kriitika, mis iseenesest minu poolt paljudel juhtudel kindlasti konstruktiivne, mitte kuidagi allaneelamist ei kannata.
Lp. professor sammaljalg.
ei sina ei ole ju kunagi kellegile pahasti öelnud! sul on ainult asised postitused. ei kübetki sapisust ega sõnagi irisemist. kindlasti on veel kedagi kelle kallal sa pole võtnud või teemasid mida sa pole kritiseerinud. aga ehk sa lihtsalt ei saa aru, kui kedagi kritiseerid ja pead seda sootuks heateoks või kiituseks. tore kui see oleks nii, et solvangud ei saaks alguse sinust, aga oh häda ma mäletan sootusk, et saavad alguse just sinu postitustest. pean kurvastusega lisama et firma RTM mainele ei mõju sa üldsegi hästi, kahju teistest juhtidest seal klubis kellele sa ka jama varju heidad! eks sinusuguseidki peab olema!
soovin sulle jõudu ja kiiret paranemist!
Eks sammalgi on kindlasti päriselus teise jutuga, kui siin, nagu need läbi neti peksa andjad. Mind ta ei häiri ja ikka käin siin hommikul enne tööle minekut ja õhtul töölt tulles endal tuju tõstmas.
Tehke ikka huumorit, siis teistel ka tore lugeda.
siinkohal sooviks hundipojale sooja sinnasamusesse minekut, võibolla läheb hästi ja õpib lugema ning loetust aru saama, nagu kolmandas klassis kombeks. oskus pikkade lausetega ja segase sõnastusega oma jutul mõte täiesti ära kaotada on samas kiiduväärt, kui tarvis kuskil turumutikestega ilmast rääkida, mind eriti ei köida.
hundipoeg vast tõesti enda arvates teenib miskeid virtuaalpunkte, kui foorumis mulli suust ajab. usu mind hundipoeg, rtm hindab mind selle järgi, kuidas ma tööd teed, mitte, kuidas ma muidusööjatele internetifoorumis meeldin.
Lp. professor sammaljalg!
Ja sa väidad vaid mõni postitus varem, et sina ei solva. aga kuidas sinu viimase postituse viimast lauset sel juhul tõlkida soovitad. Ma oskan lugeda, aga kui sa nii tegija mees oled, siis seleta mida tähendab sõna – sinnasamusesse? Mina sellist kahjuks ei tea? Seega kui minu tase sinu arvates on kolmas klass, siis sinu oma selleni veel ei küündi.
Ilus ja kõlav nimi nagu see professori tiitel peaks tähendama ei tähenda veel paraku ka haritust. Mille olemasolu sinu puhul sootuks küsitav.
Ka on sinu arvamus sügavalt ekslik, et ma mingeid punkte ilmsi või virtuaalselt kogun. Milleks mulle neid?? Kui sul neid vaja siis palun kogu! Kui minu jutt on foorumi mull, siis sinu oma paraku enamuses kibestunud irin ja vigin ning teisi halvustav vingumine.
Hea kui RTM sind ikka hindab või see ainult sinu arvamus enese rahustuseks. Siin foorumis oled sa kahjuks selle klubi margi küll kõvasse langusesse viinud ja loodan, et klubikaaslased sind ikka selle eest südamest ka tänavad.
Sa vali sõnu ka kui kirjutad eriti teistest. Mitte kõik siin ei ole muidusööjad ja miks arvad sina oma kiidetud haiguslehega oled üldse parem kui ükskõik milline teine foorumilane?
Soovitan sulle soojalt jätka oma valitud teed ja ma usun et teed mitte ainult minul tuju paremaks!
ma tõesti rohkem ei viitsi, hundipoeg, viska viis endale, veel parem, võta aabits ette ja hakka tegelema, külakoolist jäi vist väheks aga pole hullu, rooli keerama kõlbad ikka.
Kas jõud juba otsas? Mina veel tahaks haritud inimeselt küsida, et mida ma selle aabitsaga pean tegema. Koolis sai seda lapitud ja lugemine kirjutamine selgeks õpitud. Lastelegi seda raamatut lugemise õppimiseks kasutatud. Tead neeger mina ei ole käinud külakoolis. Kui sa seda teed käisid ja klassid venna või naabripoisiga kahasse käisid, siis ehk sulle tuleb aabitsa taas läbivõtmine kasuks. Ma olen veendunud, et ma kõlban ka muuks, kui palga eest roolikeerajaks. Kui sina ka nende juhtide kategooriasse kuulud, kes üle kahe päeva ei suuda oma kuudist eemal olla või ei seedi kaasat kauem, siis arusaadav millest sinu kibestumus, kui nüüd juba pikalt oled pidanud kodus istuma.
Parane siis ilusti ja jõudsalt!
täitsa hea tuju tuleb seda teemat lugedes, järjest kibedamaks läheb, sammal on ka l..ll ja järjekindel, ühtlasi võib öelda et sammal on selle foorumi per..e keeranud
13.40 postitaja on väga huvitaval arvamusest mõnituse kui asja olemusest, tihedalt asjatute kirjavahemärkidega külvatud tiraadi point jääb mulle küll arusaamatuks, oma isikliku arvamuse avaldamise pärast ei kavatse ma kindlasti vabandust paluda. kui see sinu arvamusega ei klapi, kahju küll, ära nüüd kohe mossitama kuku
targale poisile niipalju, et täpselt nii, mina pole oma isikust saladust teinud, palju sellest anonüümsetele räuskajatele kasu on, ei tea, kuid siiani pole ma teinud postitust, mille alusel tunneksin vajadust kellegi ees vabandada, tiba üle on mõne asjaga võibolla pingutatud, kuid oma arvamusest ma taanduda ei kavatse, nii sitt mees ka ei ole. edu no-noh ning ja-jah parteile, peale teiste omasuguste mullile kaasakiitmise on olemas ka isiklik arvamus, äkki läheb hästi ja õnnestub see üles leida.
mulle meeldib. ja just sammalhabe. ülejäänud paistavad kibestunud nn maanteede kapteniteks ennast pidavad kehkenpüksid.
sambla iroonia ja ridade vahele kirjutatu teeb kohe tuju heaks
hubdivärd vale nime oled valinud. koerapoeg oleks sulle rohkem passinud
Tere ööd härrased!
Õhtuks ikka mõni ikka kosus ja suudab isegi miskit siia kirjutada. Päeva, kui aega oli ja siia kiikasin, siis ei olnud kohe mitte midagi tujutõstvat lugeda. Kohe kuidagi kurb oli.
Mõni mees tundub mulle tulema soovitusi jagama! Oh kui liigutav. Kahju ainult, et isik kes registreerimata foorumit külastab ja on võtnud omale nimeks „no nalja“, siis võta teadmiseks, et ma ei ole kibestunud. Kaugel sellest. Ka ei ole mul töökohast puudust ega ka mitte tööst. Jah suureauto roolikeeramine see ei ole hetkel, aga see amet pole ka ainus mis leiva ja leivakõrvase lauale toob. Kas roolikeeramine seda hetkel nii väga toobki? Hundijalavee manustamise muret mul ka ei ole. Võtan napsi kui soovin ja selleks põhjust. Suudan alati piiri pidada ja oma tööpäeva kindlasti sellega ilusaks niisutama ei pea.
Järgmine registreerimata targutaja „preeria lõvi“, kui sulle seal foorumis, mida mulle soovitad on midagi lugemist siis anna minna, aga ma ei näe põhjust sinna tulla.
Tuju tõstavad ja selliseid meeldivaid kirjutisi ootaks tihedamini nagu sellega sai maha „irwitan herneks“. Väga meeldiv kui sulle sammal meeldib. Ei mõista sind sugugi hukka. Aga soe soovitus, ära irise foorumis, kui sul midagi öelda ei ole. See millise nime keegi omale valib jäta igaühe enda otsustada. Sa saa esmalt registreerimisegagi hakkama!
Rahulikku ööd!
Herneks irvitajale : Palun väga, lõhverda kuskil nurgas omaette edasi , mitte keegi ei keela sind. Ainult, et häbeneda võiksid ka natukene ennast. See,et sina mingisugune suvaline lontu oled, ei tee veel teisi kibestunud kehkenpüksteks.
Üleüldse, millega Hundipoeg teile ette jääb, et nüüd kolm postitust järjest tema pihta sõimu toob? Tema vähemalt ei sõima ja ei tee nõmedaid märkuseid kõigi pihta igas teemas.
Tänan toetava sõna eest. Ega need tühiklähvijad mulle korda lähe. Aastaid sõitnud juhina olen saanud korraliku kooli ja kasvatanud parajalt paksu naha. Pigem ajavad sellised piiksujad siin foorumis naerma!
Edu sulle sinu ettevõtmistes!