Veoautod ja rasketehnika

Lisavarustus

ghoster
13:43 09.08.2011
Kas keegi oskab öelda, kus müüakse 24v mikrolaineahjusid, pliite jms. kokkamiseks?
Külamiis
19:36 09.08.2011
Oled kuulnud sellist sõna nagu pood , poes.
Tunned ära selle järgi , et inimesed saalivad sisse välja.Tihti on poe lähedal parkimisplats.
Kui vajad lisa anna teada
ghoster
19:44 09.08.2011
krt küll, miks ma ise selle peale ei tulnud, et poes müüakse... muidugi ohh mind lolli küll...
Aga kuna sa juba niiiiiiiiiiiiiiiii tark oled, et jõua ära kiita, siis ole ka mees ja ütle millises poes müüakse???
harry37
20:04 09.08.2011
Aga milleks 24V mikrot? Osta parem 1500W muundur ja sinna taha saad ühendada lisaks 220V mikrole ka kõik muu hea ja parema. Micro osta alati muunduri võimsusest poole väiksema võimsusega.
ghoster
20:15 09.08.2011
tänan hea nõuande eest, ilmselt lõppkokkuvõttes seda teedpidi lähengi kui 24v midagi head kuskilt võtta pole. Nimetatud muundur on juba firma poolt rekkas olemas, aga kuna sinna lähevad järgi tööga seonduvalt moblade laadijad, printer, läpakas ja ruuter, siis üritaks selle köögipoole saada ikkagi 24v peale. Oleks kabiinis lihtsam majandada:)
professor_sammaljalg
20:57 09.08.2011
osta parem jah muundurile vargapesa ning 220v mikrolaineahi, ei viitsi täpsemalt üles otsida, kus 24v ahjusid jms müüakse aga hirmkallid on nad küll, ca 300 euri oli iirc
looder23
23:02 09.08.2011
jah, peab sammaljalaga nõustuma, sest 24v seadmed on tõesti kirved. khvimasina eest esinduses tellitavale autole oli ca 8000 eeku. selle raha eest oleks saanud 2 muundurit ja terve armatuuri ulatuses 220v kohvimasinaid.
endal autos 1200W muundur ja sellel standardis 2 pesa. ühes stabiilselt 1000w veekeetja ja teises kolme auguga 1,5m pikendus. seal siis telekas, läppar jne. mobla laadijal on eraldi 600w muundur. juht kunagi pani ja jäisisse. see parajasti käe ulatuses, et saab sõidu ajal sisse-välja lülitada. suurem asub kõrvalistuja selja taga ja seda sõiduajal lülitada suht ebamugav, aga teostatav.
Camper
12:01 10.08.2011
Loen siin Teie lugusid ja aru ma ei saa. Miks peaks mobiili laadima läbi inverteri? Kas te autolaadijatest ei ole midagi kuulnud? Samuti on jube voolu raiskamine vaadata telekat läbi inverteri. On suht palju LCD telekaid saadaval, mis töötavad nii 220V kui ka 12V pingega. Rekkas muidugi 24V, kuid sealt 12 volti saada pole eriline probleem.
Sellega olen päri, et lihtsam ja odavam on panna 220V mikrolaineahi läbi inverteri, kui 24voldist otsida.
Seda saad ju ise reguleerida, et läpakas, printer jne ei tarbiks voolu sel ajal, kui mikrouuni kasutad. Lihtne.
juhiabi
21:30 10.08.2011
Ja jõuamegi sinna, et kui sul on juba ahi 220 inverteri pealt, siis ei ole jumet hakata otsima mingeid lcd`sid ja muid olmepudinaid 12/24 voldiseid.
professor_sammaljalg
23:03 10.08.2011
mul on ainuke pideva 24v toitega pistik hõivatud garmini poolt ning inverter pluss laualaadija aitavad mobla aku eluiga pikana hoida. sigaretisüütaja vargapesa kasutada ei taha, kuna mitu korda lambist kärssama hakanud teine.
paccar
10:26 16.08.2011
Parri
11:43 16.09.2015
Kuna tekkis mõte tervislikumalt toituma hakata siis hakkasin otsima mikrolaineahju mis töötaks 24 voldi pealt. Volvo esinduse pakutav hinnaklass jäi liiga kalliks kahjuks! Selgituseks ütlen kohe ära, et ei soovi inverterit ja 220v mikrouuni paigaldada! Netis tuhrates suutsin leida ainult sellise asjanduse. http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/veoauto-tarvikud-veoaut
o-salongitarvikud-elektritarvikud/toidu-soojendamiseks

Kas keegi sellist asja on proovinud? Kui ruttu see eelmise päeva toidujäägid soojaks ajaks? :D
juhiabi
13:05 16.09.2015
Vaata palju watte on ja siis võid juba umbkaudu arvata, mis hommikul ülejärgmise õhtusöögi sellesse kopsikusse panema peab. Vaadates tootjat ja hinda, siis jätaks selle käraka ostmata. Kannataks siis tõkiskingakski kasutada, aga ei :)
Mis halba inverteri vastu siis härral on, et see välistatud?
Parri
15:31 16.09.2015
No kui arvestada et watte on sellel kärakal 300 siis peaks ta põhimõtteliselt toidu soojaks ajama 3-4 minutiga.Kahjuks volvol taga väikesed kapid ja inverteri jaoks pole ka ruumi. Ainuke kapp kuhu saaks uuni panna oleks kõrvalistuja poole ülemisse kappi, mis kahjuks ei hiilga oma suurusega. Sellepärast ka selline soov!
Hnn
16:00 16.09.2015
300W ahju kõrval sured nälga. Mingi õhukese juustuviilu kiirgab soojaks, aga tummisem kausitäis putru vajab ikka segamist ja ootamist...
professor_sammaljalg
21:49 16.09.2015
800w mikrolaineahjuga soojendad tagasihoidlikuma taldrikutäie toasooja toitu söömiskuumaks 3-4 minutiga, selle 24v junniga saad 3-4 minutiga kuumaks ainult pistiku.
Parri
09:27 17.09.2015
Siis tõesti lahja värk! Peab hakkama väljamaalt otsima mikrokat!
Otsi, küll leiad
12:02 17.09.2015
On üsna väikeseid 230V töötavaid mikrosid, Skanni mahuvad kappi lahedalt. On ka 24 voldiseid ja ma nagu eriti nadideks neid ei pea, sest on olnud ühega kokkupuudet.
AGA- kui 24 voldist kasutada, minge ostke selle lülitamiseks relee!!! 17 EUR maksab väga võimas relee ja seda nägin seal TLN ARK juures veoautode stuffiga kauplevas poes. Jämedam juhe akult oleks soovitatav ja relee kindlasti, muidu saab ehk santi nalja, kui miskised asjad sulama hakkavad. Ponane LED ka näitamaks, et mikro küte on töövalmis. Tarbija on ikka suure võimsusega ja peaks olema eraldi lülitusega ahel igaks juhuks.
Kui otseselt praadi ei tee, siis lööb see 24 voldine asjad kuumaks küll. Miskise burksi ikka väga kiiresti.
Ehk osadel laitjatel lähebki kogu sähm lüliti ja peenikese juhtme soojendamiseks ja ahju jõuab ehk 18 V?
juhiabi
13:13 17.09.2015
Jutt oli sellest 300w kärakast, mis ei kannata mingit võrdlust korralike 24V asjadega.
http://www.kudauk.ltd.uk/shop/electricals/24v-microwave-truc
k-oven-truckchef

Vali välja ja telli ära :)

TRT1
13:32 17.09.2015
Mis te mehed jamate oma inverterite ja mikrouunidega? Inverterid on aku surm. Mul omal gaasipliit, akud on kestnud 6 aastat, 7mes aasta läheb. Gaasiga palju lihtsm ja odavam. Osad mehed kes meil inverterit kasutab, neil akud peavad max 2 aastat vastu. Oleks ma tööandja, keelaks igasuguse inverteri kasutamise autos ära:-)
Küsija
13:38 17.09.2015
Palju sa TRT1 palgalisa nende säästetud akude arvelt oled saanud?
juhiabi
13:49 17.09.2015
Ma ise ostan akusid omale ja enne ostan iga kahe aasta tagant uued akud kui hakkan gaasipliidiga sussutama, pluss lisaks muu koduelektroonika mis autos on ja laadimist tahab, kestab kordades kauem kui seda teha 220v pealt.
Need seitsme aastased akud üllatavad sind ühel jahedal hommikul kõige sxtemas kohas :).

Parri
15:46 17.09.2015
Sealt lehelt tellides tuleb peaaegu sama hind mis Eestis volvo esindusest ostes! :D
Peab vist kasutatud uune piiluma hakkama!
TRT1
20:03 17.09.2015
Lisatasu ongi see, et saan hingerahu. Minu kui juhi kohustus on hoida oma töövahendit. See ju igati normaalne. Minu eesmärk on et masin kestaks. Tööandja samuti ei koonerda palgaga kui näeb, et masin töötab ja hoitud heaperemehelikult. Masin ju minu palga teenija. Igal kevadel ja sügis kontrollin aku seisukorda ja laadin täis. Ei ole ju mõtet auto romuks ajada ja siis tööandjat süüdistada. Sai kunagi ammu ühte asendust anda, millel oli inverter peal. Panin läpaka taha js see läks lolliks. Hiir ei liikunud korralikult ja arvuti pilt muutus tuhmiks. Aga, eks see ole igaühe enda asi, mis teeb. See oli lihtsalt minu soovitus
professor_sammaljalg
20:50 17.09.2015
kui mikro taga, siis mootor tööle 1200rpm peal ning akudega muretu. iga kord toitu pliidiga soojaks teha ei ole mul aega.

kütust ja tehnikat säästan kuidas saan aga selle piirini, kuni see minu heaolu arvelt käima hakkab, las lösutagu suvel oma higis need vennad, kel ainult ülemuse rahakott tähtis, mul tiksub.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte