Veoautod ja rasketehnika

DAS?

reinosson
17:13 18.09.2012
HEAD ja VEAD ?
On keegi, ise konkreetselt, sealt abi saanud?
...
21:24 18.09.2012
Oli probleem maja ja vara kindlustusega. Nimelt äike kahjustas kodu-tehnikat ja kindlustus firma süüdistas mind hoopis tehnika rikkumises. Seda ilma ekspertiisita. Peale seda, kui võtsin ühendust DASiga ei olnud mul muud, kui kolme või nelja päeva pärast oli korras. Kindlustus firma tunnistas oma eksimust ja maksti vajalik summa, mis kuulus lepinguga tasumisele.
professor_sammaljalg
22:07 18.09.2012
tegelikkuses härra reinu sugustele mõeldudki, promo mõttes võivad õhumüüjad ju midagi vahest kinni ka plekkida
norrakuningapoeg
22:52 18.09.2012
Suht õhumüüjate jõuk.
reinosson
23:59 18.09.2012
professor_sammaljalg
sa, kirjutan nimelt väikse tähega, võiksid ju mäletada, et räägin siin asju mida ise läbi teinud.( kui mainisin siin ainult 130nt, siis sain hästi aru et suur enamus ei teagi millega tegu).
Nüüd asjast, päris noor juht (samblale: mul pikka otsa sõidetud 21 aastat), ütlesin talle et uurin siit kajasi. ise asjast ei arva midagi, jah õhumüüjad. aga see oli ainult minu arvamus.
Ja ei räägi juttusi edasi mis algavad et ma kuulsin et kuskil keegi oli olnud laevas sellise mehega koos kelle sõber sai trahvi 3 min eest. ABSURD, minu kogemustes.
(ärge hakake siia kirjutama mingeid erilisi pollasi kuskil hispaanias-prantsusmaal-pärnus)
Lugege esimest postitust, et konkreetselt on keegi abi saanud?
kah teadja
00:04 19.09.2012
kui DAS olemas, siis võid vabalt täis peaga ja magnetiga mööda euroopat ringi paarutada.
targemad mehed ei maksa DAS-le vaid panevad DAS kleepsu autole ja mitte keegi ei puutu. isegi vargad ei tule lõikuma kui tendil on DAS kleepsud.
reinosson
00:51 19.09.2012
njah
see palju teine teema.
on küll meil üks AÜ, aga kaugsõidu autojuhid on teisest elust.
Paljudele on see saanud elustiiliks.
öelge miskit, mõistliku, ühist: lendurite - teetöötajate - lukkseppade - kommunaaltöötajate - kiirabijuhtide - bussijuhtidega. ? Töötavad ajagraafiku alusel.
Aga palju Meile ette öeldakse et nüüd mine keera ots ringi ???
professor_sammaljalg
23:13 19.09.2012
anna andeks reinuke, mitte halligi ei saa su lalinast aru.

Muudetud 20.09.12 13:19

krymka
16:00 03.10.2012
Mina küll abi ei saanud, venitasid liiklustrahvi teemaga 3 kuud ja ikka pean maksma ise:(
Hirwepark
21:47 05.10.2012
No vahi imet, et kohe päris ise pidid oma rikkumise kinni maksma :D

Paljudel jääb küll selline mulje, et tee mis tahad, alati DAS päästab ja katab kulud.
endine klient
08:21 06.10.2012
oli mitu juhust,millele nad ka pöörasid selja.Nt poolakas tegi selle eest trahvi,et sõiduaeg oli 3 minutit lõhki(4.33),kirjutasin küll väljatrükile jne. No ei olnud kohta kuhu seista,otsisin kohta juba tund aega. DAS ütles,et õigesti said ju,kuigi seadus ju ütleb,et mõjuval põhjusel võib ka aega lõhki sõita,no ei saa ju keset teed pausi teha! Siis oli juhus veel kodusest probleemist(katvat ju pere teisi liikmeid ja kodugi) aga ikka mingid vabandused,et just see probleem ei käi nende juristiktsiooni.Läksin ilma nendeta kohtusse ja võitsin.
Nii siis mõtetu üritus! Raha tahavad peaaegu 200 aastas aga sinuga hakkavad tegelema ainult siis kui võit on 100% kindel ja sealjuures summa ka suurem
eelmisele
10:31 06.10.2012
irw, kas tõesti arvasid, et DAS kindlustust omades seadused sulle ei kehti.
Igasuguse
10:46 06.10.2012
kindlustusega on sama risk: raha tuleb kohe välja köhida, aga kas pärast abi saad, see pole teada.

Seega tuleb kaaluda hoolega, kas kindlustust tasub osta või mitte ja võtta ainult see, mis hädavajalik.

Iga kindlustus võtab rohkem raha sisse kui välja annab ja kui kitsas käes, lükatakse klient räästa alla. Teinekord ka vahedeid valimata. Kui palju neid ikka on, kes jäksavad kohtusse kaevata.
üle-eelmisele
12:03 06.10.2012
Just arvangi,et kehtib.Sest seaduses on punktid olemas sellekohta et sõiduaeg peab jääma alla 4.30 aga on olemas ka punkt,mis ütleb et seda võib ületada kui olud seda sunnivad! No kui ikka ei ole võimalust seisma jääda siis ei saa ju! Teeremondid ja väiksematsorti teedel puuduvad peatumiskohad.Niigi jäin siis kui sai 4.33 bussijaama seisma(mis on ju ka keelatud tegelikult).Pan bagi tegi ikka ärategemisega trahvi(no normaalne inimene ei tee ikka 3min eest trahvi ju) ja ei teinud sellest teisest pügalast välja.
Ja teisel juhul sain ju ilma DAS abita ikkagi õiguse!Järelikult oli mul ju õigus.Aga DAS ei tahtnu sellega lihtsalt tegeleda
reinosson
18:44 12.10.2012
See pan-i trahvi teema suht kahtlane. Minu teada, 03.01.2012. päeva seisuga, pan-il trahvimäärad muutunud pole, 15-60 min 100zl ja iga järgmine tund 200zl.
st. et esimese 15min kohta trahvi pole.
mis summast jutt. kas said ikka õigesti aru mille eest trahvi maksid.
krymka
07:23 18.10.2012
V.A Hirwepark, tegelikult asi selles, et kui oleks ennast süüdi tundnud , poleks ma siin plõksima hakanud.
Kui rääkisin DAS-is teema ära siis laia suuga öeldigi. et lahendame ära ja siis hakkas nõme venitamine, loomulikult kui olen rikkunud seadust maksan, aga selle konkreetse teemaga ma süüdi ei olnud
..............
10:28 18.10.2012
Mis te inimesed arvate, et maksate hädised 15-20 euri kuus, lööte inimese maha või sõidate kedagi täis peaga surnuks ja DAS peseb teid igas asnedis ja kohas puhtaks ?
Keegi ei saanud liiklustrahviga abi ? Sõitsid punase tulega, ületasid maateel kiirust ja arvad, et DAS muudab tule roheliseks ja kiiruse lubatusks ?
...........
10:30 18.10.2012
Äkki siis räägid, detailselt kuidas sulle liiga tehti liiklustrahviga ?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte